Новини серіалів, в яких згадується Вілл Арнетт

17 січня 2020,  20:17 | Новини серіалів

Стримінговий сервіс Netflix опублікував днями фінальний трейлер 6 сезону свого популярного мультсеріалу для дорослих «Кінь БоДжек», і він може викликати у вас легкий смуток напередодні прощання з улюбленими персонажами.

Анімаційна драма Рафаеля Боб-Ваксберга, яка стартувала в 2014 році, розповідає про життя коня на ім'я БоДжек (Вілл Арнетт). У 80-х і 90-х БоДжек був зіркою хітового серіалу, а тепер він живе в Голлівуді, пристрастився до алкоголю, скаржиться на все і носить кольорові светри. Вирішивши нарешті змінити своє життя, БоДжек відправився до психолога, поглянув в обличчя своїм проблемам і став професором в університеті Wesleyan. Але чи знайшов він справжнє щастя?

Фінальні 8 серій мультсеріалу «Кінь БоДжек» вийдуть у п'ятницю, 31 січня.

28 вересня 2019,  16:32 | Новини серіалів

Щоб підняти наш настрій в ці похмурі осінні вихідні, Netflix представив трейлер 6 сезону свого хітового мультсеріалу для дорослих «Кінь БоДжек», який завершить його історію.

В трейлері Кінь БоДжек (Вілл Арнетт) пише терапевтичний лист Даян (Елісон Брі), де розповідає про своє життя в реабілітаційному центрі. Він дуже старається стати кращим і каже, що шкодує, що завжди вважав, що не може змінити своє життя і що не взявся за себе раніше. Тим часом принцеса Керолін (Емі Седаріс) божеволіє від материнства. намагаючись все встигнути, а містер Арахісовемасло (Пол Ф. Томпкінс) сумнівається у своєму щасті, адже часом найщасливіші на вигляд люди можуть бути в душі дуже нещасними.

Фінальний сезон мультсеріалу буде розділений на два блоки, перший з яких вийде в Інтернеті 25 жовтня, а другий 31 січня.

14 вересня 2018,  14:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний трейлер 5 сезону популярного мультсеріалу для дорослих «Кінь БоДжек», який входить до 250 найкращих серіалів всіх часів на сайті IMDb.

Після років невдач Кінь БоДжек (Вілл Арнетт) нарешті отримав головну роль в новому серіалі «Філберт», але це ще не означає, що тепер його життя сильно зміниться. Він як і раніше заливається алкоголем, не хоче визнавати, що йому потрібні зібрання анонімних алкоголіків, і заявляє, що терапія йому не допомагає, оскільки він «дуже розумний». БоДжек приходить на прем'єру серіалу з поламаною рукою, його продовжують переслідувати нещастя, а в кінці трейлера він отримує записку, в якій написано, що хтось знає про те, що він зробив щось погане, і збирається всім про це розповісти.

На Netflix прем'єра нових серій «Коня БоДжека» відбудеться сьогодні, 14 вересня.

11 травня 2018,  17:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вірусний промо-ролик 5 сезону знаменитого ситкому «Затримка в розвитку» повідомляє радісну новину: Блути отримують нагороду «Сім'я року».

Майкл (Джейсон Бейтман), Ліндсі (Порша Де Россі), Джордж (Джеффрі Тембор), Люсілль (Джессіка Волтер), Мейбі (Аліа Шокат), Джордж Майкл (Майкл Сера), Джоб (Вілл Арнетт), Бастер (Тоні Хейл) і Тобіас (Девід Кросс) записали відеозвернення, в якому розгублено, захоплено й пришелепкувато реагують на отриманий щойно титул «Сім'я року». Хто ж вважає їх гідними такого звання? Компанія «Остеро-Блут», тобто технічно вони самі собі вручають цю нагороду. Все одно перемога є перемога.

Дивіться офіційний трейлер 5 сезону серіалу «Затримка в розвитку», який повертається 29 травня.

8 травня 2018,  22:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix представив перший трейлер 5 сезону знаменитого серіалу Мітчелла Хурвіца «Затримка в розвитку», на чиєму рахунку є 6 премій «Еммі» і 1 «Золотий глобус».

Читати далі...