Статті, в яких згадується Вілл Арнетт

17 серпня 2014,  16:35 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Ви живете, ви вмираєте, ви б’єтеся… як брати. Пам’ятайте: немає нічого міцнішого за родину.

вчитель Сплінтер

Коли темрява нависає над Нью-Йорком, місту і людям потрібні герої - і вони їх отримують у вигляді найбільш незвичного квартету бійців з криміналом, яких тільки можна уявити: напіврептилії-напівлюди, відомі як підлітки-мутанти черепашки-ніндзя. Фільм оснований на легендарних коміксах, створених Пітером Лейрдом та Кевіном Істменом.

Бандитизм та страх шириться містом, коли Шреддер та його злочинна організація «Фут-клан» все більше стискають залізний кулак на всьому – починаючи від поліції і кінчаючи політиками. Майбутнє виглядає досить непривабливим, аж доки чотири брати-аусайдери, які чудом вижили після невдалого наукового експерименту, беруться до справи. Зіткнувшись із диявольським планом світового домінування Шреддера, ці чотири безстрашні брати-черепашки-ніндзя об’єднують свої зусилля зі сміливою репортеркою Ейпріл О’Ніл (Меган Фокс) та її напарником-оператором Верном Фенвіком (Вілл Арнетт), щоб врятувати мешканців Нью-Йорку.  

Paramount Pictures та Nickelodeon Movies презентують фільм виробництва Platinum Dunes Production та Gama Entertainment / Mednick Productions / Heavy Metal Production Підлітки-Мутанти Черепашки-Ніндзя.  Режисер Джонатан ЛібесманБитва титанів»). Сценаристи: Джош Аплбаум і Андре НемекМісія неможлива: протокол фантом»), а також Еван Догерті.  Продюсери: Майкл Бей (франшиза «Трансформери»), Ендрю Форм, Бред Фулер, Гейлен Вокер, Скотт Меднік та Іан Брайс. Виконавчі продюсери: Деніс Л. Стюарт, Ерік Кроун, Наполеон Сміт III та Джейсон Т. Рід. В ролях: Меган Фокс, Вілл АрнеттВільям Фіхтнер, Денні Вудберн, Еббі Еліот, Ноель Фішер, Джеремі Говард, Піт Пложек, Алан Річсон та Мінае Нойї

ХТО ХОВАЄТСЬЯ ЗА МАСКАМИ

Кожен член команди ніндзя є унікальним і привносить свій особливий стиль та вміння у фільм.

Леонардо:  

Леонардо отримав своє ім’я від італійського винахідника та художника Леонардо Да Вінчі. Він спокійний, виважений, усвідомлює свою відповідальність як найстарший брат. Він вправно орудує своїми двома мечами катана. 

Хоча Лео завжди був найбільш серйозним і дисциплінованим з-поміж чотирьох братів, починаючи від коміксів, наразі він несе такий тягар, який не має більшість підлітків: порятунок світу та піклування про братів! Коли вчитель Сплінтер вже не може опікуватися черепашками, ці обов’язки перебирає на себе Лео, він стає ніби сурогатним батьком для своїх братів. Коли справа торкається тренування у бойових мистецтвах, немає більш вправного та наполегливого за Лео.  Він становить смертельну загрозу для ворога, який схоче зашкодити його родині.


Рафаель:  

Цей черепашка-ніндзя отримав ім’я на честь величного художника, відомого своїми фресками, з якого по суті почалася епоха Ренесансу. Він найагресивніший з чотирьох братів, відомий не тільки своєю червоною маскою та вмінням битися на кинджалах сай, а й своїми  нестримними думками. Раф зазвичай спочатку діє, а потім ставить запитання. Але за його спалахливою натурою ховається любляче та турботливе серце.

На початку коміксів Раф був найбільш нестриманим членом команди ніндзя, гарячою головою, але потім став наймудрішим серед братів. Його груба сила являється перевагою на боці черепашок-ніндзя, коли вони б’ються з ворогом. 


Мікеланджело:  

Неперевершений італійський художник і скульптор «дав ім’я» наймолодшому з братів-черепашок. Мікі носить помаранчеву маску, любить жартувати і сміятися, а також просто обожнює піцу. 

Ще починаючи від коміксів, і продовжуючи серіалами, іграми та іграшками Мікеланджело є серцем братньої четвірки. Не важливо, наскільки напружена ситуація виникає між братами, Мікі завжди готовий її розрядити.  


Донателло:

Названий на честь флорентійського скульптора, який залишив значну культурно-мистецьку спадщину, Донні є «мозком» команди. Він має найвищий зріст і носить фіолетову маску.

Донателло невпинний винахідник, він має багато гаджетів, переважна кількість власного виробництва, які стають в нагоді черепашкам-ніндзя в їхній місії. 


Вчитель Сплітнер:

Ватажком та названим батьком черепашок-ніндзя є вчитель Сплінтер – мудрий мутант, який став сенсеєм для братів та навчив їх стародавньому мистецтву ніндзя.

Уже в кінотеатрах, поспішайте! smiley