Новини, в яких згадується Вілл Арнетт

1 березня 2023,  20:50 | Новини фільмів

Після своєї другої подорожі до всесвіту Marvel з блокбастером «Тор: Любов і грім» лауреат премії «Оскар» Тайка Вайтіті представить нову драматичну історію «Наступний гол – переможний», головну роль в якій зіграє зірка супергеройської франшизи «Люди Ікс» Майкл Фассбендер.

Читати далі...
17 січня 2020,  20:17 | Новини серіалів

Стримінговий сервіс Netflix опублікував днями фінальний трейлер 6 сезону свого популярного мультсеріалу для дорослих «Кінь БоДжек», і він може викликати у вас легкий смуток напередодні прощання з улюбленими персонажами.

Анімаційна драма Рафаеля Боб-Ваксберга, яка стартувала в 2014 році, розповідає про життя коня на ім'я БоДжек (Вілл Арнетт). У 80-х і 90-х БоДжек був зіркою хітового серіалу, а тепер він живе в Голлівуді, пристрастився до алкоголю, скаржиться на все і носить кольорові светри. Вирішивши нарешті змінити своє життя, БоДжек відправився до психолога, поглянув в обличчя своїм проблемам і став професором в університеті Wesleyan. Але чи знайшов він справжнє щастя?

Фінальні 8 серій мультсеріалу «Кінь БоДжек» вийдуть у п'ятницю, 31 січня.

28 вересня 2019,  16:32 | Новини серіалів

Щоб підняти наш настрій в ці похмурі осінні вихідні, Netflix представив трейлер 6 сезону свого хітового мультсеріалу для дорослих «Кінь БоДжек», який завершить його історію.

В трейлері Кінь БоДжек (Вілл Арнетт) пише терапевтичний лист Даян (Елісон Брі), де розповідає про своє життя в реабілітаційному центрі. Він дуже старається стати кращим і каже, що шкодує, що завжди вважав, що не може змінити своє життя і що не взявся за себе раніше. Тим часом принцеса Керолін (Емі Седаріс) божеволіє від материнства. намагаючись все встигнути, а містер Арахісовемасло (Пол Ф. Томпкінс) сумнівається у своєму щасті, адже часом найщасливіші на вигляд люди можуть бути в душі дуже нещасними.

Фінальний сезон мультсеріалу буде розділений на два блоки, перший з яких вийде в Інтернеті 25 жовтня, а другий 31 січня.

17 лютого 2019,  18:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. продовжує користуватися своїми правами на супергероїв з коміксів DC у своєму новому пригодницькому мультфільмі «Лего. Фільм 2».

Окрім Лего-Бетмена (Вілл Арнетт), який полюбився глядачеві, в сиквелі анімації «Лего. Фільм» з'являться й інші члени супергеройської команди Ліга справедливості: Супермен (Ченнінг Татум), Диво-жінка (Кобі Смолдерс), Аквамен (Джейсон Момоа), Флеш, Кіборг та навіть невезучий Зелений ліхтар (Джона Гілл), який все ніяк не приєднається до всесвіту DCEU.

Чи виявився сиквел гідним оригіналу, читайте в нашій рецензії на мультфільм «Лего. Фільм 2». Вже у кіно.

10 лютого 2019,  18:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний ґотемський холостяк знаходить свою другу половинку в особі іншопланетної королеви в п'ятому ТБ-ролику пригодницько-комедійного мультфільму «Лего. Фільм 2», який вийшов в прокат 7 лютого.

«Лего. Фільм 2» є продовженням хітової анімації «Лего. Фільм». Цього разу на Бріксбург нападають іншопланетяни, і Еммет (Кріс Претт) відправляється в подорож космосом, щоб повернути додому своїх друзів Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмена (Вілл Арнетт), Кицюню (Елісон Брі) і Бенні (Чарлі Дей). Їх тримає в полоні королева Багатолика (Тіффані Геддіш), яка хоче зіграти весілля з Бетменом. І як би спершу він цьому не пручався, незабаром Темний лицар і сам закохується в королеву.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Лего. Фільм 2», щоб дізнатися, чи вийшло у Warner Bros. створити гідний сиквел.

Рецензія на мультфільм «Лего. Фільм 2»
Повернення безжурного Еммета та його друзів
8 лютого 2019,  03:31 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2014 році креативні уми Філа Лорда і Крістофера Міллера подарували світу мультфільм «Лего Фільм», чиї події розвиваються в знайомому кожному з дитинства всесвіту, створеному з кубиків Lego. Вони перевернули світ анімації та поклали початок успішній франшизі для дітей та дорослих, яка ще до виходу сиквела «Лего Фільм 2» обзавелася двома спін-оффами «Лего Фільм: Бетмен» і «Лего. Ніндзяго. Фільм». І, нарешті, через 5 років після виходу оригіналу на екрани повертаються добродушний Еммет, відважна Люсі і пасивно-агресивний Бетмен для своєї другої спільної пригоди, яку ви навряд чи зможете забути.

Читати далі...
3 лютого 2019,  03:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жителі Бріксбурга опиняються у великій небезпеці в новому офіційному ТБ-ролику пригодницького мультфільму «Лего. Фільм 2».

В сиквелі анімаційної картини «Лего. Фільм», яка була номінована на «Оскар», на місто Бриксбург обрушується одразу декілька проблем: апокаліпсис в дусі франшизи «Шалений Макс» і жорстокі іншопланетяни. Добродушний Еммет (Кріс Претт) вирішує зустріти останніх з розпростертими обіймами, але незабаром йому, Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмену (Вілл Арнетт), Кицюні (Елісон Брі) та Бенні (Чарлі Дей) доводиться рятуватися втечею. В результаті друзі Еммета потрапляють в полон до королеви Багатоликої (Тіффані Геддіш), і головний герой відправляється їх визволяти на своєму космічному кораблі.

Третій ТБ-ролик мультфільму «Лего. Фільм 2» розкрив новий костюм Лего-Бетмена, який у 2017 році отримав власний спін-офф. У кіно з 7 лютого.

31 січня 2019,  01:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Схоже, у улюбленця глядачів Лего-Бетмена буде велика роль в очікуваній анімації «Лего. Фільм 2», яка виходить в український прокат рівно через тиждень.

Читати далі...
27 січня 2019,  23:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний ТБ-ролик пригодницької анімації «Лего. Фільм 2» закликає приготуватися до подорожі, в яку ще не відправлялася жодна фігурка LEGO.

Сиквел номінованого на «Оскар» мультфільму «Лего. Фільм» покаже, як на місто Бріксбург та його жителів Еммета (Кріс Претт), Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмена (Вілл Арнетт) і Кицюню (Елісон Брі) нападає підступна королева Багатолика (Тіффані Геддіш) зі своєї космічною армією. Тепер Еммет повинен відправитися в непросту подорож просторами космосу, щоб врятувати своїх друзів.

Дивіться також перший ТБ-ролик мультфільму «Лего. Фільм 2» з Бетменом та Харлі Квінн (Марго Роббі). У кіно з 7 лютого.

11 січня 2019,  18:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь новорічних свят студія Warner Bros. випустила святкову короткометражну анімацію «Святкова вечірка Еммета», чиї події розвиваються до подій мультфільму «Лего. Фільм 2».

У світі франшизи «Лего. Фільм» стався апокаліпсис у дусі «Шаленого Макса», але навіть це не може затьмарити святковий настрій її головного героя Еммета (Кріс Претт). Він вирішує зібрати разом усіх своїх друзів Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмена (Вілл Арнетт), Кицюню (Елісон Брі) та Бенні (Чарлі Дей), щоб прикрасити лампочками гігантську ялинку поруч з руїнами Статуї свободи таку, щоб її було видно з космосу. Ялинку помічає королева Багатолика (Тіффані Геддіш) і вирішує нанести їм візит.

Українська прем'єра мультфільму «Лего. Фільм 2» відбудеться 7 лютого.

7 січня 2019,  20:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Warner Bros. поділилася дебютним ТБ-роликом свого пригодницького мультфільму «Лего. Фільм 2», який представляє його хоробру команду.

У продовженні хітового анімаційного фільму «Лего. Фільм», номінованого на «Оскар», жителі Бріксбурга Еммет (Кріс Претт), Люсі (Елізабет Бенкс) і Бетмен (Вілл Арнетт) зіткнуться з ворогами із відкритого космосу королевою Багатоликою (Тіффані Геддіш), яка може перетворюватися на кого-завгодно, та її армією. Також в сиквелі з'явиться суперлиходійка Харлі Квінн, яку в цей раз озвучить зірка «Загону самогубців» Марго Роббі.

Дивіться також новий трейлер «Лего. Фільм 2». У кіно з 7 лютого.

20 грудня 2018,  16:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Милі на вигляд, але кровожерливі в душі іншопланетяни, якими керує королева-єдиноріг, нападають на мирне містечко Бріксбург в третьому трейлері пригодницької анімації «Лего. Фільм 2».

Безтурботний хлопець Еммет (Кріс Претт), Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмен (Вілл Арнетт) та їхні друзі стикаються із загрозою з відкритого космосу, та коли усіх, крім Еммета, викрадають іншопланетяни, він сам відправляється в небезпечну подорож, щоб їх врятувати. У космосі Еммет зустрічає захищаючого галактику археолога-ковбоя Рекса (теж Претт), в зорельоті у якого живуть раптори. Тим часом Люсі і Бетмен б'ються з королевою іншопланетян (Тіффані Геддіш), яка з єдинорога може перетворюватися на триоку й багатоногу чупакабру.

Дивіться також другий український трейлер «Лего. Фільм 2». У кіно з 7 лютого.

21 листопада 2018,  15:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий трейлер очікуваної пригодницької анімації «Лего. Фільм 2» від сценаристів Філа Лорда і Крістофера Міллера в офіційному українському дубляжі!

«Лего. Фільм 2» об'єднує всіх героїв у новій пригоді, місія якої порятунок рідного міста Бріксбурга. Боротьба за перемогу та відновлення гармонії у всесвіті LEGO занесе Еммета (Кріс Претт), Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмена (Вілл Арнетт) і їх друзів не тільки в далекі та незвідані світи, а й у загадкову музичну галактику!

Мультфільм демонструватиметься в кінотеатрах України у форматах 2D, 3D і IMAX 3D. Його прем'єра відбудеться 7 лютого 2019 року.

21 листопада 2018,  00:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вартових Галактики» та «Світу Юрського періоду» Кріс Претт озвучує одразу двох персонажів у новому трейлері пригодницького мультфільму від Warner Bros. «Лего. Фільм 2».

В сиквелі хітової анімації «Лего. Фільм», яка вийшла у 2014 році, безжурний оптиміст Еммет (Претт) змушений відправитися у відкритий космос, щоб врятувати Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмена (Вілл Арнетт) та інших своїх друзів від прибульців, які взяли їх у полон. Допомагати Еммету в цій непростій місії буде захищаючий галактику археолог-ковбой Рекс (теж Претт), який тренує рапторів, тобто об'єднує в собі всіх найвідоміших персонажів Претта.

Дивіться також український трейлер мультфільму «Лего. Фільм 2», який прибуде в кінотеатри 7 лютого 2019 року.

14 вересня 2018,  14:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний трейлер 5 сезону популярного мультсеріалу для дорослих «Кінь БоДжек», який входить до 250 найкращих серіалів всіх часів на сайті IMDb.

Після років невдач Кінь БоДжек (Вілл Арнетт) нарешті отримав головну роль в новому серіалі «Філберт», але це ще не означає, що тепер його життя сильно зміниться. Він як і раніше заливається алкоголем, не хоче визнавати, що йому потрібні зібрання анонімних алкоголіків, і заявляє, що терапія йому не допомагає, оскільки він «дуже розумний». БоДжек приходить на прем'єру серіалу з поламаною рукою, його продовжують переслідувати нещастя, а в кінці трейлера він отримує записку, в якій написано, що хтось знає про те, що він зробив щось погане, і збирається всім про це розповісти.

На Netflix прем'єра нових серій «Коня БоДжека» відбудеться сьогодні, 14 вересня.