Новини серіалів, в яких згадується Джессі Рат

23 березня 2021,  19:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився довгоочікуваним трейлером 6 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», який показує, що Лекс Лютор став суперсильним і має намір стерти нашу героїню (та інших супергероїв) з лиця Землі.

Читати далі...
19 березня 2021,  17:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри шостого і фінального сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» телеканал The CW вирішив порадувати нас кадрами його дебютної серії, яка була знята ще до пандемії COVID-19.

Читати далі...
17 листопада 2020,  18:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Команда «Супергьорл» знову у справі! Актриса Ніколь Мейнс повідомила про старт зйомок 6 сезону, поділившись в соціальних мережах епічною фотографією зі знімального майданчика разом зі ще трьома супергероями.

Читати далі...
13 травня 2020,  17:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо 8 нових кадрів заключної серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», на яких Кара Денверс неодноразово посміхається, незважаючи на те, що Лекс Лютор збирається влаштувати кінець світу.

Читати далі...
11 травня 2020,  13:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Суперлиходій Лекс Лютор знову збирається знищити світ в промо-ролику 19 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», яка завершить даний сезон. Але на його шляху стає довгоочікуваний союз.

Читати далі...
6 квітня 2020,  13:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик 17 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», в якому Лекс Лютор збирається «знищити криптонців».

Читати далі...
23 березня 2020,  14:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри 16 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» дозволяють розглянути Алекс в її альтернативному костюмі Супергьорл у повний зріст.

Читати далі...
7 жовтня 2019,  18:01 | Новини серіалів

У промо-ролику 2 серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл», відбуваються дивні речі: Супергьорл стріляє в Алекс своїми лазерами, а у Дж'онна знаходиться злий брат.

Опис серії розповідає, що Супергьорл (Мелісса Бенойст), Алекс (Кайлер Лі) та Брейні (Джессі Рат) запобігають іншопланетній атаці, поки Вільям (Стаз Нейр) веде розслідування по Карі. А Дж'онн (Девід Гервуд) та Келлі (Азі Тесфай) використовують технологію Обсидіану, щоб вирішити проблему.

Прем'єра серії «Незнайомець поруч зі мною» («Stranger Beside Me»), режисером якої виступає Девід МакВіртер, відбудеться 14 жовтня за українським часом.

23 вересня 2019,  00:24 | Новини серіалів

У новому трейлері 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» Лєна Лютор заявляє, що вона «не лиходійка і не хоче вбивати Супергьорл, але хоче заподіяти їй такий же біль, як героїня заподіяла їй».

Трейлер показує, як на Супергьорл (Мелісса Бенойст), Алекс (Кайлер Лі), Дж'онна (Девід Гервуд) і Брейні (Джессі Рат) нападає нова могутня суперлиходійка з невідомої планети. Вона називає себе Північ (Дженніфер Чжон) і заявляє, що їм від неї не сховатися. Але захисниця Нешнл-Сіті й не збирається ні від кого ховатися. Також у відео з'являється Монітор (ЛаМоніка Гаррет), очі Лєни (Кеті МакГрат) починають небезпечно світитися, а Супергьорл отримує костюм зі штанами з нанотехнологій в дусі Тоні Старка.

Прем'єрна серія 5 сезону «Супергьорл» називається «Event Horizon» («Горизонт подій») і вийде на екрани 7 жовтня за українським часом.

30 серпня 2019,  19:32 | Новини серіалів

П'ятірка кадрів прем'єри 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» дозволяє краще розглянути новий крутий костюм Кари Денверс, в якому вона готова надерти зад неслухняним лиходіям.

Читати далі...
7 травня 2019,  00:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кара сходиться в поєдинку з Червоною дочкою в промо-ролику 21 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл».

Синопсис серії обіцяє епічну битву між нашою Супергьорл (Мелісса Бенойст) та її злим клоном, якого створив Лекс Лютор (Джон Крайєр). Тим часом Лена (Кеті МакГрат) звертається по допомогу до несподіваного джерела, Алекс (Кайлер Лі) розуміє, що в її пам'яті є провали, а Брейні (Джессі Рат), Ніа (Ніколь Мейнс) та Дж'онн (Девід Гервуд) вирушають на пошуки викрадених прибульців.

Серія «Red Dawn» («Червоний захід»), яку зняв Алексіс Острандер, вийде на екрани 13 квітня за українським часом.

2 квітня 2019,  20:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергьорл стикається з наслідками нападу свого двійника на Білий дім у 18 серії 4 сезону свого сольного серіалу «Супергьорл».

У попередніх серіях Лекс Лютор (Джон Крайєр) випустив на свободу свою секретну зброю, Червону дочку, клона Супергьорл (Мелісса Бенойст), яка напала на Білий дім і скомпрометувала супергероїню в очах громадськості. Тому в 18 серії Алекс (Кайлер Лі) намагається довести полковнику Гейлі (Ейпріл Паркер), що Супергьорл не винна в цьому нападі, а Бен Локвуд (Сем Вітвер) готує новий удар по супергероїні та її репутації, погрожуючи Брейні (Джессі Рат).

Серія отримала промовисту назву «Crime And Punishment» («Злочин і кара»), натхненну романом Федора Достоєвського. Її прем'єра відбудеться 22 квітня за українським часом.

4 березня 2019,  10:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибульці виходять на марш проти утиску їхніх прав, і в Нешнл-Сіті назріває громадянська війна в 14 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Бен Локвуд (Сем Вітвер) продовжує штовхати вперед свій рух проти іншопланетян, чим посилює бажання Еліти полювати на нього та його поплічників. Супергьорл (Мелісса Бенойст) переймається безпекою американців — людей та прибульців. Коли Локвуд організовує мітинг, іншопланетяни вирішують вийти на мирний протест. Брейні (Джессі Рат) та Дж'онн (Девід Гервуд) приєднуються до маршу прибульців, поки Супергьорл і Мрійниця (Ніколь Мейнс) патрулюють вулиці, щоб охороняти порядок. Тим часом Джеймс (Мехкад Брукс) знову бере в руки камеру, щоб зняти марш для CatCo, а полковник Гейлі (Ейпріл Паркер) дає Алекс (Кайлер Лі) завдання, яке йде врозріз з її принципами.

Серія «Stand And Deliver» («Гаманець або життя»), яку зняв Енді Армаганян, вийде 11 березня за українським часом.

2 березня 2019,  17:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарна Фортеця самотності повертається в 13 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл», щоб змусити нову супергероїню Мрійницю широко відкрити рот від подиву.

В 12 серії нинішнього сезону репортер Нія Нал (Ніколь Мейнс) вперше з'явилася на екрані в образі супергероїні Мрійниці (Дрімер) та билася з лиходіями пліч-о-пліч з Супергьорл (Меліса Бенойст). А в 13 серії головна героїня разом з Брейні (Джессі Рат) покаже Нії Фортецю самотності, щоб Мрійниця могла там тренуватися разом з ними. У Фортеці Кара знайомить Нію з роботом-асистентом Келексом, який не викликає у Брейні позитивних емоцій.

Серія «What' s So Funny About Truth, Justice, And the American Way?» («Отже, що смішного в правді, справедливості та американському способі життя?»), чий промо-ролик дивіться тут, прибуде 4 березня за українським часом.

19 лютого 2019,  00:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 13 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл», заснованого на коміксах DC, головна героїня та її супердрузі зіткнуться з командою суперлиходіїв під назвою Еліта.

В минулій серії до команди Супергьорл (Мелісса Бенойст) приєдналася нова супергероїня Мрійниця/Дрімер (Ніколь Мейнс), і вже через два тижні вони знову будуть битися пліч-о-пліч разом з Брейні (Джессі Рат) та Дж'онном (Девід Гервуд), щоб зупинити нове суперлиходійське тріо Еліта, куди увійдуть Манчестер Блек (Девід Аджала), Менажері (Джессіка Мераз) та Гет (Луїс Одзава Чжанцзянь).

Серія «What' s So Funny About Truth, Justice, And the American Way?» («Отже, що смішного в правді, справедливості та американському способі життя?») прибуде на екрани 4 березня за українським часом.