Новини, в яких згадується Патрік Варбертон

27 червня 2020,  14:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix врятував мультфільм «Гармидер у світі тварин», який не міг знайти прокатну компанію зі своєї прем'єри в 2017 році. І його новий трейлер містить привітання від зіркового каста, до якої увійшли Емілі Блант, Джон Красінські та Сільвестр Сталлоне.

Читати далі...
19 червня 2020,  15:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 5 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Агенти Щ.И.Т.» на наших героїв чекає подорож в 1970-ті, зустріч з давнім знайомим і битва, де Тремтіння не посоромиться використати свої сили.

Читати далі...
28 травня 2020,  15:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якраз до української прем'єри з'явився новий трейлер психологічного трилера Вона Стайна «Темний спадок», де Лілі Коллінз належить з'ясувати, чому її батько прикував до стіни бункера Саймона Пегга.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Темний спадок»
Балакучий скелет у шафі її батька
20 травня 2020,  20:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Від свого батька у спадок можна отримати що завгодно. Нерухомість, гроші, сімейну реліквію, борги... Чи щось страшніше. Наприклад, людину, прикуту ланцюгом в підземному бункері, який розташований в декількох кроках від вашого літнього будинку. Саме таку спадщину від свого багатого батька отримала головна героїня фільму «Темний спадок». І тепер їй потрібно вирішити, що з цим робити.

Читати далі...
16 травня 2020,  14:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо ексклюзивні кадри детективного трилера «Темний спадок» з Лілі Коллінз в головній ролі, чий слоган говорить про те, що «деякі секрети повинні залишатися під землею».

Читати далі...
18 березня 2019,  20:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Багатостраждальний мультфільму «Червоні туфельки і 7 гномів» через два роки отримав свій другий офіційний трейлер, який не обіцяє нічого розумного.

«Червоні туфельки і 7 гномів» є пародією на легендарну казку «Білосніжка і сім гномів», де Білосніжка (Хлоя Грейс Морец) володіє чарівними червоними туфельками, які вона вкрала у злої чаклунки і які допомагають їй залишатися... стрункою. Мультфільм вже не раз критикували за те, що він може стати неправильним посилом для маленьких глядачів, але студія Locus все одно має намір випустити його на екрани.

Прем'єра анімації «Червоні туфельки і 7 гномів», в озвучуванні якої також взяли участь зірка франшизи «Голодні ігри» Сем Клафлін, Джина Гершон з «Рівердейла» та Патрік Варбертон з серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя», очікується пізніше у 2019 році.

14 грудня 2018,  02:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Граф Олаф збирається раз і назавжди покінчити з таємним товариством V.F.D. в офіційному трейлері 3 сезону серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя».

Після загадкової смерті їхніх батьків підступний граф Олаф (Ніл Патрік Гарріс) неодноразово намагався заволодіти спадком Вайолет (Маліна Вайсман), Клауса (Луї Гайнс) і Санні Бодлерів (Преслі Сміт), і в нових серіях вони нарешті отримують шанс поквитатися з ним. До Бодлерів по допомогу звертається Кіт Снікет (Еллісон Вільямс), сестра Лемоні Снікета (Патрік Варбертон), і діти приєднуються до суспільства V.F.D., в якому перебували їхні батьки. Сиротам належить дізнатися про це суспільство всю правду і нарешті розібратися з графом Олафом, який приніс їм стільки нещастя.

Прем'єра фінальних серій серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя», де також з'являться зірка «Дедпула» і «Готема» Морена Баккарін та зірка «Новенької» Макс Грінфілд, відбудеться 1 січня.

19 листопада 2018,  02:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лемоні Снікет стикається віч-на-віч з графом Олафом в першому тизер-трейлері 3 сезону похмурого і безпросвітного серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя».

В трейлері письменник Лемоні Снікет (Патрік Варбертон) та найбільш лиходійський лиходій граф Олаф (Ніл Патрік Харріс) обіцяють, що «після безлічі брехливих образів (блискучих виступів), безпричинних пожеж (щасливих збігів), неадекватної поведінки (корисних уроків), смертельної небезпеки (близьких промахів) та жахливої погоди» доля сиріток Бодлерів (Маліна Вайсман, Луї Гайнс і Преслі Сміт) і правда про таємне суспільство V.F.D., куди входили їхні батьки, нарешті будуть розкриті.

Фінальний сезон серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя» стане подарунком для глядачів на Новий рік, оскільки його серії вийдуть 1 січня.

21 квітня 2018,  14:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 19 серії 5 сезону фантастичного серіалу «Агенти Щ.И.Т.» нас чекає «подія апокаліптичного рівня».

Синопсис серії лаконічно повідомляє, що команда опиняється в пастці і в облозі всередині Маяка. У промо-ролику генерал Рік Стоунер (Патрік Варбертон) попереджає про апокаліпсис, що насувається, і каже, що Колсон (Кларк Грегг) і його люди є «останньою надією людства». Дек (Джефф Ворд) попереджає, що «куди б вони не пішли, за ними слідує темрява», а Йо-Йо (Наталія Кордова) песимістично зазначає, що «ось так ми й програємо».

Серія «Option Two» («Другий варіант»), режисером якої виступає Кевін Танчароен, вийде на екрани 28 квітня за українським часом.

3 квітня 2018,  03:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ексклюзивний фрагмент 2 сезону пригодницького серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя» від Netflix відправляє глядача на вечірку таємного товариства V.F.D., куди входили Бодлери.

На карнавальної вечірці зібралося багато Волонтерів, які бажають покласти край загадковим пожежам: Лемоні Снікет (Патрік Варбертон) та його брат Жак (Нейтан Філліон), дядько Монті (Аасіф Мандві), тітка Жозефіна (Елфрі Вудард), Жаклін (Сара Каннінг) і доктор Орвелл (Кетрін О'Хара)... А таємне послання, яке тут передається з рук в руки, повідомляє про наближення незваного гостя графа Олафа (Ніл Патрік Харріс). Чи зможуть вони зупинити небезпечного лиходія?

Всі серії 2 сезону, які є екранізацією книг «Бузувірський інтернат», «Липовий ліфт», «Гидке містечко», «Жахлива клініка» та «Кровожерний карнавал», вже доступні до перегляду на Netflix.

3 березня 2018,  02:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні виходу 11 серії 5 сезону серіалу «Агенти Щ.И.Т.» компанія Marvel вирішила порадувати шанувальників сценою, яка показує повернення улюблених героїв додому.

Після пригод в космосі Колсон (Кларк Грегг) і команда прибувають назад в свій світ, але не встигають вони добре порадіти своєму поверненню на Землю, як на них чекає нове випробування. На екрані в бункері «Маяк» з'являється генерал Стоунер (Патрік Варбертон) зі зловісним повідомленням про те, що світу, який вони знали, прийшов кінець.

Нову серію «Агентів Щ.И.Т.» можна буде подивитися вже в цю суботу, 3 березня.

14 лютого 2018,  02:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Граф Олаф (Ніл Патрік Харріс) представляє 2 сезон серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя» в новому похмурому трейлері.

Після невеликого попередження від Лемоні Снікета (Патрік Варбертон) підступний Олаф бере трейлер в свої руки, обіцяючи, що в нових серіях буде «більше злочинницької зради», «більше зрадницьких лиходіїв», «розлючених селян», «небажані вибіркові операції», «пожираючі людей леви», а також більше «насильства, вогню і відчаю». Загалом, Олаф вже згорає від нетерпіння.

Новий сезон серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя», де також з'явиться Нейтан Філліон, стане доступний для перегляду на сайті Netflix з 30 березня.

7 грудня 2016,  17:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У другому трейлері міні-серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя» письменник у втіленні Патріка Варбертона знову попереджає, що це аж ніяк не радісна історія. У ній жорстокий граф Олаф, якого грає Ніл Патрік Харріс, готовий на все, щоб отримати спадок сиріток Бодлерів, тому, що б ви не робили, не довіряйте цьому обличчю.

Прем'єра серіалу, над яким працював режисер «Сімейки Аддамс» та «Людей в чорному» Баррі Зонненфельд, відбудеться 13 січня на Netflix.

4 жовтня 2016,  21:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший тизер серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя» знайомить нас з автором Лемоні Снікетом у виконанні Патріка Варбертона, який показує підозріло тихий та безлюдний знімальний майданчик. Виявляється, історія сиріток Бодлеров настільки вразила команду серіалу, що тепер вони лікуються від «меланхолії, спустошеності й гострої туги»... Правда, це не торкнулося виконавця ролі жахливого графа Олафа Ніла Патріка Харріса, чий сміх можна почути за кадром.

Прем'єра всіх 8 серій серіалу відбудеться в п'ятницю, 13 січня 2017 року.

21 червня 2015,  17:03 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Цього літа Сет МакФарлейн повертається в якості сценариста, режисера і актора озвучування у новій вибуховій комедії «Третій зайвий 2» - другій частині комедійного блокбастера про найбільш несамовитого плюшевого ведмедика в світі. Разом із своїм найкращим другом Джоном Бенетом (Марк Волберг) вони увірвуться до кінотеатрів 25 червня 2015.

Читати далі...