Новини серіалів, в яких згадується Эринн Рут

10 січня 2019,  22:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лорен сходиться в новому двобої зі своїм братом Енді і, здається, перемагає його в промо-ролику 12 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані».

Офіційний синопсис серії каже, що коли нація стає зовсім розділеною, Еванджелін (Ерінн Рут) пропонує провести загальнонаціональну зустріч з питання відродження Підпілля мутантів. А промо-ролик повідомляє, як сестри Фрост (Скайлер Сэмюэлс) затівають свій наступний серйозний хід у цій війні залучити у свої ряди Лорен (Наталі Елін Лінд), чиї сили продовжують рости. А також відео показує, як Лорен надирає Енді (Персі Хайнс Вайт) зад.

Прем'єра серії «hoMe» («Дім»), режисером якої є Доун ВілкінсонРівердейл»), відбудеться за українським часом 16 січня.

5 січня 2019,  16:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сили Лорен стають все більш небезпечними і руйнівними в 11 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані».

Рід (Стівен Мойєр) тривожиться, коли Лорен (Наталі Елін Лінд) починає цікавитися своїми предками та їх жорстокими силами. Полярис (Емма Дюмон) починає переглядати свою віру у «Внутрішнє коло», коли дізнається минуле нових рекрутів Ріви (Грейс Байєрс). Тим часом Бенедикт Райан (Пітер Галлахер) продовжує підштовхувати Джейса (Кобі Белл) до дій за участю Чистильників. Затемнення (Шон Тіл) просить Блінк (Джеймі Чанг) відправитися до Морлоків у пошуках інформації про «Внутрішнє коло», а Буревісник (Блер Редфорд) отримує дзвінок від Еванджелін (Ерінн Рут).

Серія «meMento» («Сувенір»), режисером якої є Меггі КіліРівердейл», «Моторошні пригоди Сабріни»), вийде на екрани 9 січня за українським часом.