Новини, в яких згадується Джейк Абель

30 травня 2023,  18:11 | Новини зірок

Відомий американський актор Міша Коллінз, якого ви можете знати за роллю янгола Кастіеля у культовому серіалі «Надприродне», прибув до Києва, щоб підтримати Україну на тлі повномасштабного російського вторгення, що триває більше 15 місяців.

Читати далі...
14 січня 2021,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройської франшизи «Люди Ікс» Лукас Тілл опиняється в центрі руху за права афроамериканців в першому трейлері біографічної стрічки «Син Півдня», яку продюсує лауреат премії «Оскар» Спайк Лі.

Читати далі...
9 листопада 2020,  16:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дін заводить собаку в промо-ролику 19 серії 15 сезону хітового серіалу «Надприродне», яка є передостанньою серією пригод братів Вінчестерів. Маленький спойлер: в ній повернеться один добре знайомий вам персонаж.

Читати далі...
6 грудня 2019,  17:29 | Новини серіалів

Бог стає спільним ворогом для тих, хто виступає на боці добра, в промо-ролику 8 серії 15 сезону фентезійної драми «Надприродне».

Сем (Джаред Падалекі), Дін (Дженсен Еклс) і Кастіель (Міша Коллінз) продовжують шукати спосіб, щоб перемогти Чака (Роб Бенедикт), і ці пошуки приводять їх у несподівані місця й до несподіваних союзників. Промо-ролик розкриває, що одним з цих несподіваних союзників буде Адам (Джейк Ейбел).

Серія отримала біблійну назву «Our Father, Who Aren't In Heaven» («Наш Отець, який не на небесах»). Зняв її Річард Спейт мол., а її прем'єра відбудеться 13 грудня за українським часом.