Рецензії, в яких згадується Едді Редмейн

28 травня 2022,  17:44 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Спочатку студія Warner Bros. планувала випускати по одному фільму з пенталогії «Фантастичні звірі» раз на два роки, але світова пандемія коронавірусу та скандал зі звільненням Джонні Деппа з посади головного лиходія цієї історії внесли свої корективи, і третю частину пригод відважного магозоолога Ньюта Скамандера та його друзів довелося чекати ж 4 роки. Вочевидь, через всі випробування, що випали долю людства в останні роки, починаючи від світової пандемії і закінчуючи повномасштабною війною у серці Європи, повернення у чарівний світ Дж.К. Ролінґ усі поттеромани чекали зі ще більшою надією. Особливо, враховуючи, що новий розділ франшизи отримав назву «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» на честь найвидатнішого чарівника всіх часів, який завжди знаходив правильні слова навіть у найважчі часи. Що ж пішло не так?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Аеронавти»
Крізь хмари з Фелісіті Джонс та Едді Редмейном
30 листопада 2019,  15:10 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні, всього через 100 років після успішних польотів братів Райт, щодня мільйони людей літають в комфортабельних літаках на висоті 10 км, дивлячись в цей час фільми, смакуючи їжу, сміючись або просто відпочиваючи. Але щоб досягти такої швидкості переміщення і такого рівня комфорту, перші аеронавти, ще за півстоліття і навіть за ціле століття до братів Райт, відправлялися в небезпечний політ на повітряній кулі, щоб досягти хмар, і були готові викинути всі свої речі за борт при першій же потребі, щоб куля не сходила з курсу і вдало приземлилася на землю. Про таку парочку безумців й переповідає фільм «Аеронавти».

Читати далі...
15 листопада 2018,  02:22 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Через два роки після тріумфального повернення світу чарів і чаклунства Дж.К. Роулінг у фільмі «Фантастичні звірі і де їх шукати» на екрани виходить його сиквел «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», де магозоологу Ньюту Скамандеру та його друзям доведеться зіткнутися з найнебезпечнішим чарівником свого часу – Ґелертом Ґріндельвальдом, а на глядача чекають нові небезпечні пригоди, боротьба добра зі злом, поїздка у Францію і повернення в улюблену всіма школу Гоґвортс, про лист з якої досі мріють мільйони дорослих і дітей по всьому світу.

Читати далі...
25 березня 2018,  13:41 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У давні-давні часи, коли люди ходили в шкурах, жили в печерах і полювали на кроликів, розваг було зовсім мало. Як раптом з неба впав круглий уламок метеорита, за яким можна було весело бігати і пасувати його один одному ногами. Так за версією студії Aardman зародилася популярна гра футбол, якій і присвячено її новий мультфільм «Дикі предки».

Читати далі...