Новини кастінгу, в яких згадується Дакота Фаннінг

27 листопада 2018,  03:43 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова картина Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді» вирішила побити всі рекорди по кількості провідних голлівудських зірок в акторському складі.

Читати далі...
27 липня 2016,  19:25 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Кирстен Данст станет режиссером экранизации драматического романа Сильвии Плат «Под стеклянным колпаком» («The Bell Jar»).

Читати далі...
25 червня 2015,  10:44 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Гри престолів» Кіт Харінгтон замінить Роберта Паттінсона у трилері «Сірка».

Трилер розповість історію про те, що з моменту, як в оточенні з'являється новий преподобний, дівчина Ліз розуміє, що вона та її родина виявляються в великій небезпеці, намагаючись втекти від свого минулого. 

Преподобного у фільмі зіграє Гай Пірс, а Ліз – Дакота Фаннінг, яка замінила Міу Васіковску. Харінгтон втілить злочинця Семюеля, зіграючі ключову роль у спробі втечі Ліз.

Також там з'явиться Керіс ван Хаутен, що грала разом з Харінгтон в «Грі престолів».

Режисером і сценаристом проекту виступає голландець Мартін Кулховен.

Для Харінгтона це буде перша роль з тих пір, як він пішов з «Гри престолів». Нещодавно на українські екрани з ним вийшла військова драма «Спогади про майбутнє». Його наступними фільмами, чий реліз відбудеться в цьому році, будуть комедія «7 днів у пеклі» і екшен «Примари: Краща доля».

Вихід «Сірки» заплановано на наступний рік.

5 травня 2015,  15:26 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У драматичному роуд-муві «Please Stand By» («Будь Ласка, лишайся поруч») головні ролі виконають актриси Дакота Фаннінг і Хелен Хант.

Режисером фільму буде Бен Луїн, Хант була номінована на «Оскар» за роль у його «Сурогаті».

У новій драмі Фаннінг зіграє блискучу молоду дівчину з аутизмом, яка тікає з спеціального притулку, щоб відвезти на змагання в Голлівуд свій сценарій. За нею по п'ятах йде її доглядальниця, яку зіграє Хант.

Сценарій до «Please Stand By» написав Майкл Голамко, один з авторів серіалу «Грімм».

В цьому році з Фаннінг виходять «Френі» і «Вьена і примари», в 2016 вона з'явиться в драмах «Американська пастораль» і «Brain on Fire», а Хант у майбутньому зіграє в фантастичній драмі «Дівчинка-змія» з Малин Акерман і Армі Хаммером.