Оновлення, в яких згадується Робін Райт

31 жовтня 2017,  16:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Галь Гадот приміряє тіару Диво-жінки на новому анімованому постері супергеройського екшену «Ліга справедливості».

Після виходу її сольного фільму «Диво-жінка» на екрани цього літа супергероїня-амазонка стала найпопулярнішим персонажем року. Тепер нею хочуть бути усі: і жінки, і чоловіки, і діти Кріса Гемсворта, адже у неї є не тільки неймовірна суперсила, а й велике і добре серце. Разом з нею в «Лізі» повернуться й інші видатні амазонки, як королева Іполіта (Конні Нільсен) та генерал Антіопа (Робін Райт).

Дивимося фінальний український трейлер «Ліга справедливості». У кіно з 16 листопада.

17 вересня 2017,  16:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Світ очікуваної наукової фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049» тримає стіна, яка розділяє людей і реплікантів, каже в українському ТБ-ролику героїня Робін Райт. І якщо цієї стіни не стане, то почнеться війна. Проте це не зупиняє офіцера К (Райан Гослінг) від пошуків правди, яку допоможе розкрити Рік Декард (Гаррісон Форд). А також тут з'являється головний антагоніст Ніандер Воллас (Джаред Лето), який заявляє, що К — ключ до майбутнього, і вимагає, щоб до нього привели цього копа.

Нещодавно було розкрито, що сиквел буде йти 2 години 43 хвилини, що на 45 хвилин довше оригіналу і робить фільм Дені Вільньова одним з найтриваліших фільмів цього року.

31 липня 2017,  16:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо другий трейлер наукової фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049» в офіційному українському дубляжі. Він відправляє нас в Каліфорнію, 2049 рік, де Райан Гослінг втілює офіцера поліції К, нового, хто біжить по лезу, який знаходить зниклого багато років тому Ріка Декарда (Харрісон Форд), щоб дізнатися від нього страшну правду. У цей час Джаред Лето намагається знайти спосіб створити більше реплікантів, а героїня Робін Райт попереджає, що якщо правда спливе, все закінчиться війною.

В кінотеатрах фільм від режисера «Прибуття» Дені Вільнева вийде 5 жовтня. Українські постери з Гослінгом і Фордом ви знайдете тут.

12 червня 2017,  18:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося і переглядаємо один з найбільш пам'ятних фрагментів «Диво-жінки», в якому генерал Антіопа (Робін Райт) на прохання королеви Іполіти (Конні Нільсен) тренує Діану (Галь Гадот) так, як ще не тренувала жодну амазонку. Вона вчить свою племінницю, щоб та ніколи не розслаблялася в битві. І в результаті у Діани прокидається неймовірна сила.

25 закулісних фотографій і цікаві факти про створення супергеройського екшену Петті Дженкінс ви знайдете тут.

3 червня 2017,  15:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ще не дивитеся політичну драму «Картковий будинок», яка отримала 2 «Золотих глобуса» і 6 премій «Еммі»? Тоді прекрасно змонтований новий трейлер, присвячений його 5 сезону, напевно викличе у вас бажання познайомитися з дуже амбітними містером і місіс Президент США — Френком і Клер Андервуд, яких незрівнянно втілюють Кевін Спейсі та Робін Райт.

Нові серії «Карткового будинка» вже доступні до перегляду на Netflix.

30 травня 2017,  14:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося цікаве 10-хвилинне закулісне відео, що показує, як проходили зйомки «Диво-жінки» під керівництвом Петті Дженкінс. Тут Діана (Галь Гадот) відважно б'ється на тренуванні з генералом Антіопою (Робін Райт), амазонки скачуть в бій в сповільненій зйомці, а Стіва Тревора (Кріс Пайн) допитують за допомогою Лассо істини. Також відео демонструє масу кумедних моментів за участі акторів, постійно жартували на знімальному майданчику.

Днями у Гадот запитали, хто переможе в поєдинку Диво-жінки і Супермена (Генрі Кавілл), і вона вважає, що це була б її супергероїня.

8 травня 2017,  20:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося напружений повноцінний трейлер науково-фантастичного детектива «Той, хто біжить по лезу 2049», чиї події будуть розвиватися через 30 років після першого фільму. У ньому новий «бігун по лезу» офіцер К (Райан Гослінг), у якого був важкий день, знаходить зниклого Ріка Декарда (Харрісон Форд) і об'єднується з ним, щоб розгадати секрет їхнього світу.

Разом з Гослінгом і Фордом в трейлері з'являються Джаред Лето, Робін Райт, Ана де Армас, Дейв Батіста та Маккензі Девіс.

6 травня 2017,  10:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. Pictures поділилася тизером повноцінного трейлеру науково-фантастичного детективу «Той, хто біжить по лезу 2049» з Райаном Гослінгом, Харрісоном Фордом і Робін Райт. Він розкриває, що Райт буде грати боса поліцейського Гослінга, який розшукує Форда. Трейлер вийде у понеділок.

Перший тизер кінокартини Дені Вільнева, яка стане продовженням культового фільму Рідлі Скотта, дивіться тут.

3 травня 2017,  17:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У повноцінному трейлері 5 сезону популярної політичної драми «Картковий будиночок», у якої є 2 «Золотих глобуса» і 6 «Еммі», президент Френк Андервуд (Кевін Спейсі) разом зі своєю не менш амбітною дружиною Клер (Робін Райт) заявляє, що збирається правити Америкою усе своє життя.

Прем'єра нових серій, де також зіграють Майкл Келлі, Юель Кіннаман і Патріція Кларксон, відбудеться 30 травня.

11 березня 2017,  00:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився тизер третього трейлера супергеройського екшену «Диво-жінка», де генерал Антіопа (Робін Райт) тренує Діану (Галь Гадот) сильніше, ніж будь-яку іншу амазонку, на прохання її матері королеви Іпполіти (Конні Нільсен).

Новий трейлер «Диво-жінки» вийде в цю суботу.

24 січня 2017,  14:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Атмосферний анонсуючий тизер 5 сезону політичної драми «Картковий будинок» розкрив, що його нові серії вийдуть на Netflix 30 травня. Сезон будет складатися з традиційних 13 серій.

Офіційно підтверджено, що в новому сезоні повернуться Кевін Спейсі, Робін Райт і Майкл Келлі.