Оновлення, в яких згадується Вілл Поултер

1 серпня 2017,  15:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальний трейлер драматичного трилера «Детройт» повідомляє, що критики в захваті від нового творіння оскароносної Кетрін Бігелоу, називаючи його «найкращим фільмом року» і «фільмом, про який всі будуть говорити». Він покаже найгірші міські заворушення в історії США, які відбулися влітку 1967 року в Детройті на ґрунті расизму. Учасників тих подій втілили Джон Бойега, Вілл Поултер, Ентоні Макі, Ханна Мюррей, Джек Рейнор і Джон Красінскі.

У світовий прокат «Детройт» виходить на цьому тижні, сподіваємося, що він добереться і до українських кінотеатрів.

18 червня 2017,  18:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий трейлер драми оскароносного режисера Кетрін Бігелоу «Детройт», яка розповість про найбільш руйнівні міські заворушення в історії США, що відбулися влітку 1967 року. Відео показує, як поліцейського у втіленні зірки «Зоряних війн» Джона Бойеги допитують в дільниці детективи, які не вірять в його розповідь про те, що інші копи розстріляли будинок афроамериканців, та намагаються повісити вбивства на нього.

Фільм, де також зіграли Ентоні Макі, Вілл Поултер та Джон Красінські, вийде в американський прокат 4 серпня.

14 квітня 2017,  13:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перша і поки єдина жінка-режисер, яка отримала «Оскар», Кетрін Бігелоу, яка стала відомою завдяки «Повелителю бурі» та «Ціль номер один», зняла новий драматичний трилер, заснований на реальних подіях. Кінокартина «Детройт», де зіграли Джон Бойега, Ентоні Макі, Вілл Поултер і Джон Красінскі, розповість про найбільш руйнівні міські заворушення в історії США, що відбулися влітку 1967 року в Детройті.

Сценаристом фільму виступив володар 2 «Оскарів» за роботу з Бігелоу Марк Боал, так що їх нове творіння напевно буде одним з головних претендентів на «Оскар» в наступному році.

30 березня 2017,  21:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося повноцінний трейлер сатиричної комедії «Машина війни», де Бред Пітт втілює харизматичного американського генерала, який думає, що може виграти війну в Афганістані. Але поступово він розуміє, що його поставили на це місце не для перемоги, а щоб підчистити їх хвости, і він легко може стати в цій ситуації козлом відпущення.

Світова прем'єра фільму, де також зіграли Тільда Свінтон, Бен Кінгслі та Вілл Поултер, відбудеться 26 травня на Netflix.

2 березня 2017,  14:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix продовжує знімати фільми з зірками першого ешелону і після тизера «Яскравості» з Віллом Смітом вона представила перший погляд на сатиричну комедію про війну Америки в Афганістані «Машина війни», де головну роль виконує Бред Пітт. Компанію йому тут складуть Тільда Свінтон, Бен Кінгслі, Еморі Коен, Вілл Поултер і Тофер Грейс.

На Netflix прем'єра кінокартини відбудеться 26 травня.