Новини, в яких згадується Братья Джонас

7 листопада 2019,  22:29 | Новини серіалів

На честь прем'єри свого нового телесеріалу «Ранкове шоу» Різ Візерспун поділилася цікавим закулісним відео, де вона весело відповідає на запитання шанувальників, поки їй наносять грим.

Разом з актрисою відео, знятому в гримерному трейлері, з'явилася її гример Моллі Штерн, з якою зірка «Блондинки в законі» познайомилася ще у 1990-х. Лауреатка премії «Оскар» розповіла, що на зйомках її улюбленим перекусом є чіпси Benito's; на питання про те, чи є вона жайворонком, чи совою, відповіла, що найактивнішою вона себе почуває з 10 ранку до 5 вечора; а в якості улюблених пісень на даний момент назвала пісню «Juice» у виконанні Lizzo, проспівавши звідти пару рядків, та хіт групи The Jonas Brothers «Sucker», хоча трохи переплутала його назву з «Suffer».

Компанію у «Ранковому шоу» Візерспун складають Дженніфер Еністон, Стів Карелл, Нестор Карбонелл, Біллі Крудап і Гугу Ембата-Ро.

23 квітня 2019,  02:17 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Знамените американське скетч-шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» оголосило, що Адам Сендлер, Емма Томпсон і Пол Радд стануть останніми запрошеними ведучими 44 сезону.

Читати далі...