Новини, в яких згадується Крістін Фросет

26 березня 2021,  20:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Історичний серіал «The First Lady» («Перша леді») знайшов своїх Джеральда Форда і Барака Обаму в особі зірки фільму «Темний лицар» Аарона Екхарта і зірки хітового серіалу «Оповідь служниці» О.Т. Фагбенлі.

Читати далі...
17 червня 2019,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося українські трейлери мультфільмів «Крижане серце 2» і «Уперед», горора «Доктор Сон», мелодрами «Дощовий день у Нью-Йорку» і фільму «План втечі 3», а також нові ТБ-ролики супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» та бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу».

Читати далі...
14 червня 2019,  18:33 | Оновлення

Опубліковано український трейлер трилера з елементами жахів «Здобич» режисера Франка ХалфунаМаніяк»). Головні ролі у картині виконали Крістін ФросетЗа прірвою у житі») та Логан МіллерСмертельний лабіринт»).

Важко бути підлітком, але батьками іноді ще важче. Батьки Тобі втомилися боротися з його перехідним віком і витівками, які супроводжують його. Вони знайшли програму перевиховання. Юнака відправляють на безлюдний острів, щоб він пожив наодинці з природою та «перевиховався». Але хлопець незабаром виявляє, що він тут не один, а якщо його знайдуть, то найкраще що його чекає – це смерть.

В український прокат картина «Здобич» вийде 18 липня.