Новини, в яких згадується Семюел Л. Джексон

26 березня 2024,  16:42 | Новини фільмів

Представляємо офіційний український постер детективного трилера «Почерк кілера», головні ролі в якому виконають зірка франшизи «Месники» Семюел Л. Джексон та зірка дилогії «Три мушкетери» Венсан Кассель.

Читати далі...
20 грудня 2023,  16:27 | Новини фільмів

З'явився офіційний український постер пригодницького екшену «Арґайл» від творця франшизи «Кінгсман» Меттью Вона, де Генрі Кавілл втілить крутого шпигуна.

Читати далі...
28 вересня 2023,  14:50 | Кастінг

Режисеру Меттью Вону так сподобалося працювати з Семюелом Л. Джексоном та Софією Бутеллою під час зйомок екшену «Кінгсман: Таємна служба», що він запросив їх у свій новий фільм про шпигунів «Аргайл» за участю Супермена.

Читати далі...
31 серпня 2023,  22:57 | Новини фільмів

У мережі з'явився ретроспективний трейлер супергеройського фільму Нії ДаКости «Марвели», що згадує події блокбастера «Капітан Марвел» та нещодавніх серіалів «Ванда/Віжен» і «Міз Марвел», що показали становлення нових супергероїнь MCU.

Читати далі...
27 липня 2023,  00:49 | Новини серіалів

П'ята серія міні-серіалу «Таємне вторгнення» показала зустріч Ніка Ф'юрі з одним персонажем, якого ви могли раніше бачити у супергеройському екшені «Чорна вдова».

Читати далі...
21 липня 2023,  12:46 | Оновлення

Спішимо поділитися офіційним українським трейлером і новим постером супергеройського екшену «Марвели» про найсильніших героїв цього всесвіту, головну роль в якому виконує лауреатка премії «Оскар» Брі Ларсон. В кінотеатрах фільм можна буде подивитися з 9 листопада.

Читати далі...
22 червня 2023,  15:25 | Новини серіалів

У середу, 21 червня, на платформі Disney+ вийшла прем'єрна серія нового міні-серіалу від Marvel Studios «Таємне вторгнення», де ключову роль грає британська акторка Емілія Кларк, відома за роллю Дейнеріс Таргарієн у хітовому фентезі «Гра престолів».

Читати далі...
14 червня 2023,  20:58 | Новини серіалів

Нік Ф'юрі стає «найбільш розшукуваним чоловіком на планеті» у свіжому трейлері шпигунсько-супергеройського міні-серіалу «Таємне вторгнення» (також відомого як «Секретне вторгнення»), наповненому екшеном та загадками.

Читати далі...
6 червня 2023,  20:23 | Новини фільмів

У своєму другому сольнику «Марвели» супергероїня Капітан Марвел та її союзниці зіштовхнуться з новою небезпечною загрозою, яку втілить акторка Заві Ештон.

Читати далі...
11 квітня 2023,  19:00 | Новини фільмів

У своєму другому сольнику «Марвели» відважна героїня Капітан Марвел об'єднається з двома новими супергероїнями всесвіту MCU, і його тизер-трейлер обіцяє, що це буде весела та незабутня пригода космічного масштабу.

Читати далі...
7 квітня 2023,  19:36 | Новини серіалів

Другий трейлер супергеройського серіалу від Marvel Studios «Секретне вторгнення» (також відомого як «Таємне вторгнення») показує епічне повернення легендарного Семюела Л. Джексона в образі Ніка Ф'юрі.

Читати далі...
2 квітня 2023,  16:11 | Новини серіалів

Зірка «Шерлока» і «Хоббіта» Мартін Фріман знову втілить (вже колишнього?) агента ЦРУ Еверетта Росса в майбутньому серіалі «Секретне вторгнення» від Marvel Studios та Disney Plus. І на цей раз на нього чекає зміна образу.

Читати далі...
11 листопада 2022,  23:01 | Новини фільмів

Самураєм може бути кожен, навіть кіт чи собака, як показує новий трейлер пригодницького мультфільму «Лапи гніву: Легенда про самурая» («Paws of Fury: The Legend of Hank»), до прем'єри якого залишилося менше місяця.

Читати далі...
4 листопада 2022,  22:56 | Новини фільмів

Перший кадр шпигунського фільму «Аргайл» показує актора Генрі Кавілла, відомого за роллю Супермена, в обіймах популярної співачки Дуа Ліпи.

Читати далі...
11 вересня 2022,  01:40 | Новини серіалів

Легендарний шпигун Нік Ф'юрі знову готується рятувати світ проте на цей раз без Месників, а з допомогою Дейнеріс Таргарієн у першому трейлері майбутнього міні-серіалу «Секретне вторгнення», що вийде на платформі Disney Plus.

Читати далі...