Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Фильмография Гийома Марке

Фильмография: Актер
Черный ящик (2021)
Boîte noire
Balsan
Laetitia (2020)
Loïc Nallet
Он и она (2019)
Deux moi
Le médecin des urgencesurgences
Jeux d'influence (2018)
Christophe Maillard
Один король – одна Франция (2018)
Un peuple et son roi
Président Mounier
La bête curieuse (2017)
Ruiz
Замёрзшие мертвецы (2016)
Glacé
Imbert
Роковое влечение (2016)
Éperdument
Le contrôleur général des prisons
Малая земля (2015)
Malaterra
Père Clément Costil
Закон (2014)
La loi, le combat d'une femme pour toutes les femmes
Jean-Paul Davin
3xManon (2014)
Maître Béranger
Ce soir je vais tuer l'assassin de mon fils (2014)
Docteur Arguel
Alias Caracalla, au coeur de la Résistance(мини–сериал) (2013)
Colonel Passy (André Dewavrin)
Преступление государства (2013)
Crime d'État
Dr. Deponge
На зов скорби (2012)
Les Revenants
Alcide
Хищник из Сити (2012)
Rapace
Janis
Выпить море (2011)
La mer à boire
Louis Vendeuil
Гольдман (2011)
Goldman
Agent Gérard Quinet
Mort d'un président (2011)
Antoine Donche
Jouer avec le feu (2011)
Преступление из-за любви (2010)
Crime d'amour
Daniel
Последний полёт (2009)
Le dernier vol
Vincent Brosseau
Новеллы Ги Де Мопассана (2007)
Chez Maupassant
Le chevalier Valréali
La nuit des Molières (1987)
играет себя, Molière du jeune talent masculin