Новини, в яких згадується Дермот Малруні

4 березня 2021,  19:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Між Майклом Шином та Кетрін Зетою-Джонс літають іскри в новому трейлері хітового серіалу «Блудний син», який повідомляє, що він відправляється на канікули і повернеться з новими серіями 13 квітня.

Читати далі...
26 січня 2021,  21:35 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2 сезоні популярного серіалу «Блудний син» з'являться два нових інтригуючих персонажа, яких втілять лауреатка премії «Оскар» Кетрін Зета-Джонс і номінант на премію «Золотий глобус» Алан Каммінг.

Читати далі...
18 червня 2020,  13:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ханна стає блондинкою і відправляється до школи для юних вбивць в трейлері 2 сезону драматичного екшен-трилера «Ханна. Ідеальна зброя», основою для якого став однойменний фільм режисера Джо Райта.

Читати далі...
11 жовтня 2019,  23:59 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Гері Олдман надихається стилем Ніка Ф'юрі носить пов'язку на лівому оці в трейлері екшен-трилера «The Courier».

Читати далі...
27 жовтня 2018,  15:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Amazon представила фінальний трейлер серіалу «Повернення додому», головну роль у якому виконує лауреатка премії «Оскар» Джулія Робертс.

Новий трилер від творця серіалу «Пан Робот» Сема Есмейла розповідає про Гайді Бергман (Робертс), яка в минулому працювала терапевтом у «Поверненні додому», спеціальній установі секретної організації Geist Group, яка допомагає солдатам адаптуватися до цивільного життя. З тих пір вона почала життя з чистого аркуша і тепер живе зі своєю матір'ю і працює офіціанткою, але одного разу до неї на роботу заявляється аудитор з Міністерства оборони і починає задавати питання про те, чому вона залишила «Повернення додому». Виявляється, Гайді дізналася страшну таємницю Geist Group і намагалася втекти від неї, але ця таємниця її наздоганяє.

Прем'єра серіалу «Повернення додому», де разом з Робертс з'являться Стефан Джеймс, Сіссі Спейсек, Боббі Каннавале, Дермот Малруні, Шей Вігем та Джеремі Аллен Вайт, відбудеться наступного тижня, 2 листопада.

16 вересня 2018,  15:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Джулія Робертс виконує головну роль у детективному трилері «Повернення додому» від творця серіалу «Пан Робот» Сема Есмейла.

Гайді Бергман (Робертс) працює терапевтом в «Поверненні додому», спеціальній установі організації Geist Group (Група дослідників примар і сутностей), яка допомагає солдатам адаптуватися до цивільного життя. Через роки Гайді починає нове життя, живучи разом з матір'ю і працюючи офіціанткою, коли аудитор з Міністерства оборони викликає її на допит стосовно того, чому вона залишила заклад «Повернення додому». Гайді швидко розуміє, що за тією історією, яку вона знає, стоїть щось більше.

Прем'єра серіалу «Повернення додому», де також знялися Стефан Джеймс, Боббі Каннавале, Сіссі Спейсек, Дермот Малруні, Алекс Карповскі, Шей Вігем і Джеремі Аллен Вайт, відбудеться 2 листопада.

2 вересня 2018,  23:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей тиждень порадував нас новими трейлерами до фантастичного екшену «Хижак», байопіку «Перша людина», фентезійного горору «Суспірія», комедійного бойовика «Агент Джонні Інгліш 3» і трилера «Погані часи у „Ель Роялі“», а також першим трейлером 3 сезону серіалу «Справжній детектив» і новими трейлерами серіалів «Зачаровані» та «Рівердейл».

Читати далі...
30 серпня 2018,  20:20 | Оновлення

Друзі, а ось і український трейлер фантастичного трилера «Я все ще тебе бачу» від режисера Скотта Спіра, в якому знялися Белла Торн і Дермот Малруні.

Дія фільму відбувається через 10 років після апокаліпсису, який забрав у могили багато життів. Головна героїня втратила рідних та друзів, тепер вона вчиться жити без близьких їй людей. Але несподівано вона отримує загрозливе послання від привидів, які у даний момент населяють Землю. Дівчина разом зі своїм однокласником вирішує розібратися в цій справі і зупинити таємничі вбивства, які відбуваються в місті.

Українська прем'єра фільму «Я все ще тебе бачу» очікується 18 жовтня.

27 липня 2018,  00:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Amazon представив інтригуючий тизер 1 сезону психологічного трилера «Повернення додому», який зняв творець «Пана Робота» Сем Есмейл.

Читати далі...
4 липня 2018,  23:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї осені Джулія Робертс повернеться в серіальний світ і виконає головну роль у драматичному трилері «Повернення додому».

Читати далі...
21 листопада 2017,  18:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В 4 серії 8 сезону серіалу «Безсоромні» повертається один з колишніх Фіони.

Промо-ролик показує, як Шон (Дермот Малруні) заявляється в гості в сімейний будинок Галлагерів, і Фіона (Еммі Россам) не знає, що з цим робити, але сподівається, що він повернувся, оскільки зав'язав. В той же час Френк (Вільям Х. Мейсі) починає приймати участь у шкільному житті Ліама (Крістіан Айзіа) і стає найпопулярнішим татом в батьківському комітеті; Ліп (Джеремі Аллен Вайт) дізнається, що займатися сексом набагато складніше, коли ти тверезий; Йен (Камерон Монахен) переходить межу з хлопцем з молодіжного центру; а Кев (Стів Хові) та Ві (Шанола Гемптон) відправляються в поїздку, щоб зустрітися з його біологічною сім'єю.

Серія «Fuck Paying It Forward» («До біса платити іншому»), режисером якої стала номінантка на «Золотий глобус» Реджина Кінг, вийде на екрани 27 листопада за українським часом.

25 травня 2015,  05:05 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Наймоторошніша частина успішної серії фільмів жаху «Астрал», що вже стали класикою жанру хоррор. Після переїзду до нового будинку, молоду дівчину переслідує темна сила. Демон з’являється у різних подобах і терзає, перетворюючи життя на пекло. Її батько звертається по допомогу до медіума Еліс Рейнер, яка встановлює зв’язок з потойбічним світом. У кожного зла є початок і вона повинна його знайти…

«Астрал. Частина 3» - третій фільм серії трилерів, сценаристом і режисером якої виступає Лі Вонелл. Дія третього фільму відбувається задовго до подій, що перетворили на кошмар життя родини Ламбертів, а також відчайдушних поєдинків, які Еліс вела з примарами у фільмах «Астрал» та «Астрал. Частина 2». Головною героїнею приквелу стає молода актриса Квін Бреннер (Стефані Скотт), яка відчуває, що її нещодавно померла мати намагається встановити з нею контакт. Дівчина шукає допомоги у талановитого медіума – Еліс.

Читати далі...
29 червня 2013,  00:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо вашій увазі найсвіжіший російський трейлер до фільму (ще немає навіть на Кінопоіску :D), знятому за п'єсою, відзначеною Пулітцерівською премією, під продюсуванням Джорджа Клуні і режисурою Джона Уеллса (успішні серіали Безстидники і Швидка допомога). Крім того, у фільмі знялася ціла кавалькада іменитих акторів: Меріл Стріп, Джулія Робертс, Юен МакГрегор, Кріс Купер, Ебігейл Бреслін, Бенедикт Камбербетч, Джульєтт Льюїс, Марго Мартіндейл, Дермот Малруні, Сем Шепард.
Чи вийде фільм в Україні, поки не відомо, а от у Росії дата прем'єри в кінотеатрах відома - 30 січня 2014 року.

Серпень-місяць. Беверлі Вестон - поет, що погруз у пияцтво, у той час як його дружина Вайолет, яка страждає від раку ротової порожнини, пристрастилася до наркотиків. Беверлі вирішує найняти для Вайолет доглядальницю і кухаря...