Новини фільмів, в яких згадується Люсі Гейл

14 січня 2021,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройської франшизи «Люди Ікс» Лукас Тілл опиняється в центрі руху за права афроамериканців в першому трейлері біографічної стрічки «Син Півдня», яку продюсує лауреат премії «Оскар» Спайк Лі.

Читати далі...
6 жовтня 2020,  17:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Люсі Гейл, яку в цей четвер можна буде побачити в пікантній романтичної комедії «Секрети сексу», розповіла про те, що в минулому вона проходила прослуховування на головну жіночу роль в екранізації скандальних романів Е.Л. Джеймс «П'ятдесят відтінків сірого».

Читати далі...
17 вересня 2020,  19:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Люсі Гейл, яку ви можете знати завдяки серіалам «Милі ошуканки» і «Кеті Кін», вирішує поглянути своїм страхам з приводу сексу в обличчя і йде в секс-шоп в трейлері романтичної комедії «Секрети сексу».

Читати далі...
7 лютого 2020,  16:01 | Новини фільмів

А про що фантазуєте ви? Зірка серіалу «Милі ошуканки» і горора «Правда або дія» Люсі Гейл бореться за виживання на таємничому острові в фінальному трейлері фільму жахів «Острів фантазій».

Горор-трилер Джеффа Водлоу «Острів фантазій», який засновано на однойменному серіалі 1970-х, відправить групу людей на загадковий острів, де збуваються найзаповітніші мрії. Спочатку гості вважають це грою, розвагою, але незабаром розуміють, що їхні мрії дійсно здійснюються, причому найстрашнішим чином. Чи зможуть вони вибратися з цього «райського курорту» живими?

Разом з Гейл на острові опиняться актори Майкл Пенья, Меггі Кью, Майкл Рукер, Остін Стовелл, Портія Даблдей, Джиммі О. Ян і Раян Гансен. В український прокат «Острів фантазій» вийде вже наступного тижня, 13 лютого.

28 січня 2020,  00:39 | Новини фільмів

У кожного є свої потаємні фантазії. І новий трейлер фільму жахів «Острів фантазій» показує, що часом краще не бажати їхнього здійснення.

Нова кінокартина режисера горора «Правда або дія» Джеффа Водлоу, натхненна хітовим серіалом 1970-х «Острів фантазій», показує, як Люсі Гейл, Меггі Кью, Майкл Рукер, Остін Стовелл, Портія Даблдей, Джиммі О. Ян і Раян Гансен потрапляють на розкішний курорт Майкла Пеньї, де всі їхні заповітні бажання можуть стати реальністю. Гості вважають, що все це просто реалістичні голограми, але незабаром розуміють, що на острові відбуваються жахливі речі, і тепер їм доведеться битися, щоб не стати обідом для монстрів.

Відправитися на «Острів фантазій» разом з Гейл та іншими ви зможете з 13 лютого. У той же день відбудуться прем'єри таких очікуваних фільмів, як «Сенсація», «Їжак Сонік», «Так близько до горизонту» і «Кінгс Мен».

11 листопада 2019,  23:53 | Новини фільмів

Потаємні фантазії перетворюються на найжорстокіші кошмари в першому українському трейлері горор-трилера «Острів фантазій», який вийшов сьогодні.

Фільм режисера Джеффа Водлоу є горор-адаптацією популярного американського серіалу 1970-х «Острів фантазій». На віддаленому розкішному курорті загадковий власник (Майкл Пенья) здійснює таємні мрії своїх гостей. Але в одну мить фантазії перетворяться на жахи в реальності, а тропічний рай стане для них пекельною пасткою. Гостям належить розгадати таємницю острова або заплатити власним життям.

Українська прем'єра «Острова фантазій», де разом з Пеньєю зіграють актори Люсі Гейл, Меггі Кью, Майкл Рукер, Остін Стовелл, Портія Даблдей, Шарлотта МакКінні та Раян Гансен, відбудеться 13 лютого 2020 року.

16 квітня 2018,  01:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери фантастики «Соло. Зоряні війни: Історія», кримінальної комедії «Вісім подруг Оушена», фантастичного трилера з Джейсоном Стейтемом «Мег» та мультфільма «Суперсімейка 2».

Читати далі...
15 квітня 2018,  03:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий фрагмент фільму жахів «Правда або дія», в якому герої повинні слідувати правилам однойменної гри, якщо вони хочуть залишитися в живих.

Відео показує сварку між головною героїнею Олівією (Люсі Хейл) та її подругою Маркі (Вайолетт Бін), які почали грати в демонічну гру «Правда або дія», не знаючи, що на кону їхнє життя. Маркі вибирає дію, і їй на телефон приходить повідомлення, що вона повинна зламати Олівії руку. Дівчина відмовляється це робити, не вірячи, що це може призвести до її смерті, але Олівія каже, що не можна порушувати правила і дає їй в руки молоток, закликаючи виконати цю дію.

В український прокат горор Джеффа Водлоу вийшов 12 квітня. Купуйте квитки на сеанси «Правда або дія» на нашому сайті.

15 квітня 2018,  02:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стрімінговий сервіс Netflix представив офіційний трейлер драматичної комедії про дорослішання «Чувак» («Dude»).

«Чувак» повідає про дружбу чотирьох шкільних подруг, яких втілюють Люсі Хейл («Милі ошуканки»), Кетрін Прескотт («Скінс»), Александра Шіпп («Люди Ікс: Апокаліпсис») і Аквафіна («Сусіди 2»). Через два тижні вони мають випуститися зі школи і відправитися в доросле життя, що передбачає швидке розставання, але поки цього не сталося, дівчата збираються взяти максимум від своєї юності.

Прем'єра режисерського дебюту Олівії Мілч, яка також працювала над сценарієм фільму «Вісім подруг Оушена», відбудеться в Інтернеті 20 квітня.

21 березня 2018,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений український ТБ-ролик фільму жахів «Правда або дія» від творців трилерів «Пастка» і «Щасливий день смерті».

Люсі Хейл, Тайлер Позі, Вайолетт Бін і Нолан Джерард Фанк втілюють друзів, які на канікулах вирішують зіграти в гру «Правда або дія», не підозрюючи, що разом з ними будуть бавитися темні сили. Як тільки хтось із компанії відмовляється виконувати чергову дію, що стають все більш божевільними й небезпечними, він помирає жахливою смертю. Чи зможе хтось вижити в цій фатальній грі?

Півсотні кадрів «Правда або дія» ви знайдете в галереї фільму. У кіно горор Джеффа Уодлоу вийде 12 квітня.

11 березня 2018,  19:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжі українські трейлери до очікуваних картин «Дедпул 2», «Мері Поппінс повертається» і «Грінч — викрадач Різдва», а також нові трейлери майбутніх сезонів серіалів «Легіон», «Люк Кейдж» і «Картковий будиночок».

Читати далі...
21 січня 2018,  03:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося найгарячіші трейлери тижня, в числі яких українські трейлери фільмів «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт», «Марія Магдалина» і «На межі», а також новий міжнародний трейлер «Месники: Війна нескінченності».

Читати далі...
4 січня 2018,  16:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер фільму жахів «Правда чи бажання» («Truth or Dare») із зіркою «Милих ошуканок» Люсі Хейл в головній ролі.

Картина покаже, як безневинна гра «Правда чи бажання» в колі друзів перетворюється на гру не на життя, а на смерть, коли хтось чи щось починає карати кожного, хто збреше або відмовиться виконувати бажання. Компанію Хейл тут складуть Тайлер ПозіПеревертень»), Вайолетт БінФлеш»), Лендон ЛібуаронМежа») і Нолан Джерард ФанкЛузери»).

У світовий прокат фільм Джеффа ВодлоуПипец», «Мотель Бейтсів») вийде 27 квітня.