Оновлення, в яких згадується Володимир Зеленський

29 жовтня 2018,  12:46 | Оновлення

Квартал 95 презентував офіційний трейлер нової романтичної комедії «Я, Ти, Він, Вона», знятої за підтримки Держкіно України.

Фільм розповідає про подружжя – Максима та Яну (Володимир Зеленський і Анастасія Коротка), які зупинилися в одному кроці від розлучення. Вони подали заяву, але суддя надає парі місяць випробувального терміну, під час якого обидва повинні виконати декілька бажань один одного. І ця несподівана ситуація, повна кумедних, а іноді екстремальних пригод, змушує головних героїв зрозуміти щось важливе та переоцінити своє життя.

Фільм «Я, Ти, Він, Вона» з’явиться в кінотеатрах напередодні Нового року, 27 грудня.

4 вересня 2018,  14:29 | Оновлення

Пропонуємо подивитися другий український тизер-трейлер фільму «Я, Ти, Він, Вона».

У центрі сюжету – подружжя Максим та Яна, які переживають кризу у відносинах і мають намір розлучитися. Протягом випробувального терміну, наданого суддею, з парою починають відбуватися божевільні несподіванки, які змінять їхнє життя назавжди.

Головні ролі у фільмі «Я, Ти, Він, Вона» зіграють зірки «Кварталу» Володимир Зеленський, Євген Кошовий, популярна співачка та дебютантка в повнометражному кіно Надя Дорофєєва та телеведуча Анастасія Коротка. Також компанію їм складуть Сергій Бабкін, Ольга Сумська та Стас Боклан.

Любовний багатокутник від студії «Квартал 95» стартує у кінотеатрах 27 грудня.

7 червня 2018,  13:09 | Оновлення

Представляємо український тизер-трейлер фільму «Я Ти Він Вона».

Минулої п’ятниці студія «Квартал 95» відзняла тизер свого нового проекту – романтичної комедії «Я, Ти, Він, Вона». Головні ролі у фільмі виконають зірки «Кварталу» Володимир Зеленський, Євген Кошовий, популярна співачка і дебютантка у повнометражному кіно Надя Дорофєєва та литовська акторка Агне Грудіте, відома українським глядачам за роллю у серіалі «Нюхач». 

Максим і Яна прожили у шлюбі 10 років. Стосунки перетворилися на союз, любов — на повагу, а пристрасть — на обов'язок. І коли на горизонті з’являються спокусливі перспективи… пара вирішує розлучитися.  Чи змінить ситуацію випробувальний місяць, наданий суддею? А якщо вони втілять свої найекстремальніші мрії і найсміливіші фантазії?

Дивіться в кінотеатрах України з 27 грудня.

18 січня 2018,  12:21 | Оновлення

З сьогоднішнього дня в кінотеатрах України стартує показ фільму «Пригоди Паддінгтона 2», в якому головного героя, як і в минулій частині, озвучив Володимир Зеленський. Пропонуємо подивитися невеликий ролик про те, як проходила озвучка з коментарями і враженнями українського шоумена.

Нагадуємо, що у нас ви можете подивитися афішу і купити квитки на «Пригоди Паддінгтона 2».

26 грудня 2017,  23:13 | Оновлення

Володимир Зеленський вітає українських глядачів з наступаючим новим роком і нагадує, що ведмежа Паддінгтон повернеться в кінотеатри України зі своїми пригодами у фільмі «Пригоди Паддінгтона 2» вже 18 січня.

1 грудня 2017,  23:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В сімейній комедії «Пригоди Паддінгтона 2» головному герою, якого в оригіналі озвучує Бен Вішоу, а в українському дубляжі — Володимир Зеленський, доведеться знайти роботу, щоб заробити грошей і купити своїй тітці Люсі (Імелда Стонтон) на її 100-річний ювілей книжку-розкладачку з видами Лондона. І, як показує новий ТБ-ролик, він спробує себе в якості мийника вікон та перукаря, а коли доля заносить його до в'язниці, він і там утне щось неординарне, наприклад, випадково пофарбує роби в'язнів в рожевий колір.

Також дивіться перший фрагмент «Пригоди Паддінгтона 2», що показує незвичайну екскурсію по Лондону. У кіно з 18 січня.

27 листопада 2017,  22:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вирушаємо в незвичайну екскурсію Лондоном в дебютному фрагменті сімейної комедії «Пригоди Паддінгтона 2».

Відео називається «Книжка-розкладачка» і показує, як ведмежа Паддінгтон (зірка «Парфумера» Бен Вішоу) знаходить в антикварній крамниці містера Грубера (Джим Бродбент з «Гаррі Поттера») стару ілюстровану книжку, відкривши яку, можна побачити тривимірні пам'ятки столиці Великої Британії. Головний герой починає уявляти, як би його тітці Люсі (Імелда Стонтон з «Гаррі Поттера») сподобалося «побувати» в Лондоні хоча б за допомогою такої книжки, і вирішує подарувати її тітоньці на 100-річний ювілей.

Також дивимося другий український трейлер «Пригоди Паддінгтона 2», де головного героя знову дублює Володимир Зеленський. У кіно з 18 січня.

22 жовтня 2017,  01:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Президент Василь Голобородько, в образі якого на екрани повертається Володимир Зеленський, показує, як треба відповідати за свої слова в невеликому тизері 2 сезону сатиричного серіалу «Слуга народу». Спершу він зопалу обіцяє на телебаченні, що «якщо завтра долар не буде по 8, я приїду на роботу голим», а на наступний день, оскільки такого дива не відбувається, їде на роботу на своєму велосипеді голим через весь Київ.

Прем'єра 2 сезону «Слуги народу» відбудеться 23 жовтня о 21:00 на каналі 1+1.

13 жовтня 2017,  12:46 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Популярний актор, продюсер, телеведучий, художній керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський вдруге взяв участь в українському озвучанні фільму «Пригоди Паддінгтона 2», який вийде на екрани 18 січня.

Читати далі...
11 серпня 2017,  16:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви теж гадаєте, чому фільм «Слуга народу 2» не був злитий в інтернет? Виявляється, Володимир Зеленський, виконуючий у ньому головну роль, особисто боровся з піратством в кінотеатрах України, як показує новий промо-ролик.

Телепрем'єра «Слуги народу 2» відбудеться 24 серпня на каналі 1+1. Тоді ж він стане доступний для перегляду і в інтернеті.

16 липня 2017,  18:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Найчесніший Президент України Василь Голобородько у втіленні Володимира Зеленського повертається на наші телеекрани. У дебютному тизері 2 сезону популярної політичної сатири «Слуга народу» він звертається до українців з нагоди Дня незалежності і висловлюється про вельми несподівану подію: в Росії щось трапилося з їхнім президентом, і в цьому контексті Голобородько каже, якщо вони «хочуть ставити Мавзолей, нехай ставлять», і що це «їх внутрішнє питання», що з ним робити. Ну як, вдалося йому вас заінтригувати?

Прем'єра нових серій очікується цієї осені на каналі 1+1.

25 грудня 2016,  17:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляем вторую подборку забавных моментов со съемок политической комедии «Слуга народа 2».

Читати далі...
20 грудня 2016,  13:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляем 11 забавных неудавшихся дублей украинской политической комедии «Слуга народа 2», составляющих только первую часть всех ее веселых видео.

Читати далі...
24 листопада 2016,  15:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо свіжий трейлер української політичної комедії «Слуга народу 2», де Василь Голобородько у виконанні Володимира Зеленського продовжує намагатися щось змінити на посту Президента України. У нього і його соратників, здавалося, був непоганий план, але система дає відсіч. Чи врятують вони країну?

Вчора ми поділилися першими постерами до цієї кінокартини, а разом з ними й закулісним поглядом на їх створення.

1 листопада 2016,  15:21 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Один з найбільш очікуваних проектів — комедія «Слуга народу 2» з Володимиром Зеленським у образі рядового вчителя, який раптово став Президентом України — вже наближається до прем'єри, а поки дивимося його новий фрагмент.