Новини фільмів, в яких згадується Володимир Зеленський

5 січня 2021,  18:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наприкінці 2020 року стримінгова платформа Netflix представила комедійний фільм «2020, тобі кінець!» («Death to 2020»), який висміював різні скандальні події минулого року. І одна його сцена за участю зірки серіалу «Друзі» Лізи Кудроу сама по собі стала скандалом.

Читати далі...
11 грудня 2018,  01:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володимир Зеленський і Анастасія Коротка влаштовують сімейний скандал в новому 30-секундному ТБ-ролику української комедії «Я, Ти, Він, Вона».

У фільмі «Я, Ти, Він, Вона» від студії Квартал 95 Зеленський і Коротка грають подружжя Максима і Яну Ткаченко, які одружені вже 10 років. Для них шлюб перетворився на рутину, і вони вирішують розлучитися. Але де там. Замість розлучення вони отримують в суді список того, що їм потрібно зробити, щоб дати шлюбу другий шанс. І, можливо, в кінці цієї непростої пригоди, вони передумають розлучатися.

Прем'єра кінокомедії, де компанію Зеленському та Короткій складуть Євген Кошовий і Надя Дорофєєва, відбудеться 27 грудня.

4 грудня 2018,  03:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сім'я Ткаченків переживає розлучення з пригодами в першому ТБ-ролику української комедійної стрічки «Я, Ти, Він, Вона», виробництвом якої займається відома студія Квартал 95.

Після 10 років шлюбу Максим і Яна Ткаченки (Володимир Зеленський і Анастасія Коротка) вирішили, що їм більше не по дорозі, і вирушили подавати документи на розлучення. Але замість розлучення вони отримують випробувальний термін, який дає їм другий шанс стати щасливою сім'єю. Тільки для цього їм доведеться подолати різні перешкоди в особі нового хлопця Яни (Євген Кошовий) і нової дівчини Максима (Надя Дорофєєва).

Українська прем'єра комедії «Я, Ти, Він, Вона» відбудеться 27 грудня.

2 вересня 2018,  23:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей тиждень порадував нас новими трейлерами до фантастичного екшену «Хижак», байопіку «Перша людина», фентезійного горору «Суспірія», комедійного бойовика «Агент Джонні Інгліш 3» і трилера «Погані часи у „Ель Роялі“», а також першим трейлером 3 сезону серіалу «Справжній детектив» і новими трейлерами серіалів «Зачаровані» та «Рівердейл».

Читати далі...
9 січня 2018,  22:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Четвертий фрагмент британської сімейної комедії «Пригоди Паддінгтона 2» відправляє нас на кухню, де головний герой показує, як готувати свій знаменитий апельсиновий мармелад.

У сиквелі Паддінгтону (Бен Вішоу) доведеться не так солодко, як може здатися в даному відео, оскільки його заарештують і кинуть у в'язницю, зрозуміло, за злочин, якого він не скоював. Але і там ведмежа не опустить лапки і знайде нових друзів. Наприклад, Костета МакГінті (Брендан Глісон), якого він тут вчить робити мармелад. В українській версії Паддінгтона знову буде дублювати Володимир Зеленський.

Попередні покази фільму від продюсера «Гаррі Поттера» Девіда Хеймана стартують в кінотеатрах IMAX з 11 січня, а в широкий український прокат він вийде 18 січня. Купуйте квитки на «Пригоди Паддінгтона 2» на нашому сайті.

5 серпня 2017,  02:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри 2 сезону серіалу «Слуга народу» відбудеться реліз повнометражної сатиричної комедії «Слуга народу 2» в інтернеті та на телебаченні, повідомляє її новий трейлер. Фільм стане подарунком для шанувальників на День незалежності — з 24 серпня його можна буде подивитися на офіційному каналі серіалу на Youtube.

Нашу рецензію на «Слугу народу 2», де герой Володимира Зеленського подорожує по всій Україні, намагаючись побороти корупцію, читайте тут.

1 грудня 2016,  17:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Анастасія Чепелюк, чия героїня зіграє фатальну роль у житті головного героя «Слуги народу 2», поділилася враженнями про роботу з Володимиром Зеленським та іншими акторами з «Кварталу 95».

Читати далі...
23 листопада 2016,  14:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри української політичної комедії «Слуга народу 2» залишилося трохи більше місяця, тому поспішаємо поділитися її двома свіжими постерами, про створення яких розповіли актори і креативна команда «Кварталу 95».

Читати далі...
18 вересня 2016,  17:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Студия Квартал-95» отказалась от финансирования Госкино своих полнометражных проектов «Слуга народа» и «Возвращение Гулливера».

Читати далі...
23 січня 2015,  03:31 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Сьогодні другий день українського прокату сімейного блокбастера від продюсера Гаррі Поттера «Пригоди Паддінгтона». Тим часом світові збори знаменитого ведмедя ставлять нові рекорди і вже перевищили 150 мільйонів доларів.

Станом на 11 січня 2015 світові касові збори сімейної комедії «Пригоди Паддінгтона» склали $122 183 872 (за даними порталу Box Office Mojo). Таким чином, картина, в основу якої лягла серія бестселерів письменника Майкла Бонда про пригоди ведмежати з Дрімучого Перу в Лондоні, стала найкасовішим британським фільмом для сімейного перегляду, що не був створеним в копродукції з США, за всю історію світового прокату.

На сьогодні, 22 січня, з урахуванням зборів в США (старт 16 січня), світовий Box office «Пригод Паддінгтона» становить $153 млн.

Ведмежа, що приїхав до Лондона з Дрімучого Перу прагне знайти в британській столиці новий будинок і стати справжнім англійським джентльменом. У цьому сміливому і заповзятливому мандрівникові вирішує допомогти сімейство Браунів, яке виявило маленького мандрівника на Паддінгтонскому вокзалі. Голосом Паддінгтона в Україні став відомий шоумен, лідер Студії "Квартал 95" - Володимир Зеленський!

2 допрем'єрних показу, 16 і 17 січня, в Україні відвідали понад 1000 глядачів! Прогноз кількості глядачів першого вікенду становить близько 50 000 чоловік.

Купити квитки на фільм «Пригоди Паддінгтона» можна на нашому сайті.

Фотографії з світової прем'єри фільму «Пригоди Паддінгтона»: