Оновлення, в яких згадується Омар Сі

10 червня 2019,  21:35 | Оновлення

Представлений український трейлер французького драматичного бойовика «Поклик вовка», головну роль в якому зіграв Омар СіНедоторканні»). У картині режисера Абеля Ланзака також знімалися Франсуа Сівіль, Мат'є Кассовіц, Реда Катеб, Паула Бір.

Сюжет фільму оповідає про молодого підводника, який має неймовірний дар – розпізнавати джерело будь-якого звуку. На борту французького атомного підводного човна він несподівано для всіх робить помилку, яка ставить під загрозу життя всього екіпажу. У надії повернути довіру екіпажу, головний герой вирішує виправити становище, в результаті чого ситуація лише погіршується, і світ опиняється на межі ядерного апокаліпсиса.

Картина «Поклик вовка» вийде на екрани 20 червня.

9 жовтня 2018,  12:14 | Оновлення

Представляємо український трейлер комедійного фільму «Шалена місія в Майамі» від режисера Рашида Бушареба з Омаром Сі у головній ролі.

У центрі сюжету фільму опиняється поліцейський з паризького кварталу Бельвіль Себастьян (Омар Сі). Одного разу вночі в одному з місцевих ресторанів вбивають кращого друга Себастьяна, який мав намір повідомити йому про незаконний обіг наркотиків, але не встиг. Дізнавшись про смерть друга, Себастьян вирішує відправитися у Майамі, де покійний працював офіцером у Генеральному консульстві Франції.

Українська прем'єра фільму «Шалена місія в Майамі» очікується 15 листопада.

12 жовтня 2017,  19:11 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З'явився український трейлер французької комедії «Афера доктора Нок» з Омаром Сі у головній ролі.

Фільм, що розповість про кишенькового злодія і авантюриста, який вимушений залягти на дно і що вирішив прикинутися лікарем, можна буде подивитися в кінотеатрах України з 2 листопада.

21 червня 2017,  16:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що в трейлерах «Трансформерів: Останній лицар» персонажі Марка Волберга та Лори Хеддок виглядають парою, їх знайомство проходить не дуже гладко, як показує даний фрагмент. Хеддок втілює тут магістра історії Вівіан Вемблі з Оксфордського університету, яка не в захваті від того, що її викрали. І коли Кейд Йегер дозволяє собі невтішні висловлювання на її адресу, Когмен вирішує його провчити. Також тут з'являється Хот Род, якого озвучує Омар Сі.

В український прокат п'яті «Трансформери» виходять вже завтра. Квитки на сеанси купуйте на нашому сайті.

14 квітня 2016,  03:39 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Атмосфера «золотого часу» в історії Франції, живі діалоги, харизматичні актори, але найголовніше - нетривіальна історія про найвідомомішого і найпопулярнішого комедійного дуету Франції. Дії драми «Шоколад» розгортаються наприкінці XIX століття і розповідають про складні стосунки молодого темношкірого Шоколаду (у виконанні неповторного Омара Сі, улюбленого глядачами по всьому світу) і гордовитого метра жанру Футіта. Здавалося б, всенародне обожнювання має стати запорукою щасливого життя обох. Але коли успіх ґрунтується на расистських жартах, що принижують Шоколад, а Футіт нікому не цікавий без ненависного йому напарника, сюжет приймає абсолютно несподівані повороти, пронизані витонченою іронією, людською драмою і духом одного з найкрасивіших періодів в історії Франції.

У кінотеатрах України в травні.

4 травня 2015,  23:51 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З'явилися українські постери до французького мультфільму «Вартовий місяця», який вийде в кінотеатрах України з 28 травня. Мультфільм розповість про пригоди істот з дивовижної планети. Одного з головних героїв озвучив всім відомий актор Омар Сі (1+1).

20 листопада 2013,  01:38 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Якраз на хвилі успіху французької футбольної команди, яка вчора обіграла нашу збірну, в український прокат 21 листопада виходить французька комедія «Команда мрії» про пригоди футболіста-пияки, який намагається повернутися до ладу сам і підтягнути колишніх футбольних зірок. У фільмі знялися знайомі актори: Омар Сі (1+1), Гад Елмале (Кохання з перешкодами), та інші.

Забійна французька комедія про футболіста що спився і який колись був відомий. Щоб не втратити опіку над дочкою, він змушений тренувати невідому любительську футбольну команду. Щоб якось поліпшити рейтинг команди, герой запрошує таких же колишніх футбольних зірок, що спричинить за собою веселі і незабутні пригоди!