Новини фільмів, в яких згадується Емма Томпсон

2 лютого 2023,  02:50 | Новини фільмів

Напередодні Дня всіх закоханих, 9 лютого, в український прокат вийде романтична стрічка «До чого тут кохання?», головну жіночу роль в якій виконає зірка діснеївського рімейку «Попелюшка» та мюзиклу «Mamma Mia! 2» Лілі Джеймс.

Читати далі...
6 липня 2022,  19:15 | Новини фільмів

Цього року платформа Netflix обіцяє порадувати дітей та дорослих новою екранізацією популярного мюзиклу для будь-якого віку «Матільда», де злу директорку зіграє зірка фільмів про Гаррі Поттера Емма Томпсон (і ви навряд чи її впізнаєте у гримі).

Читати далі...
15 березня 2021,  18:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зустрічайте королеву підлості (з чудовим смаком)! За останню добу мережу підірвав не тільки трейлер «Ліги справедливості Зака ​​Снайдера», а й новий атмосферний трейлер «недитячого» фільму від Disney «Круелла», де Емма Стоун грає лиходійку з казки «101 далматинець».

Читати далі...
17 лютого 2021,  15:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Почуйте її рик! Студія Walt Disney Pictures поділилася першим офіційним трейлером свого наступного казкового приквела «Круелла», в якому лауреатка премії «Оскар» Емма Стоун стає божевільною, але дуже стильною лиходійкою. І цей трейлер нагадує по духу трейлер «Джокера» з Хоакіном Феніксом.

Читати далі...
16 лютого 2021,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви все ще не фанатієте від Емми Стоун, то перший постер діснеївського приквела «Круелла» з її надзвичайним портретом це швидко виправить. Плюс, вже скоро ми побачимо її в офіційному трейлері фільму — він вийде у середу.

Читати далі...
4 січня 2021,  19:31 | Новини фільмів | Автор: Елеан Стрельбицкая

Це офіційно! Очікуваний діснеївський приквел «Круелла», головну роль в якому виконає лауреатка премії «Оскар» Емма Стоун, вийде в український прокат майбутньої весни 27 травня 2021 року.

Читати далі...
28 жовтня 2020,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лумос максима! Якщо ви давно шкодуєте про те, що не бачили фільми про Гаррі Поттера на великому екрані, то вже скоро ви, ваші друзі та рідні зможете влаштувати собі незабутній похід в кіно, причому не один, а цілих вісім, оскільки Потеріана повертається в українські кінотеатри вже наступного тижня.

Читати далі...
13 квітня 2020,  15:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка торішньої комедії про дорослішання «Освіта» Біні Фелдштейн запалює з червоним волоссям в трейлері нового комедійного фільму на схожу тему під назвою «Як створити дівчину».

Читати далі...
11 січня 2020,  23:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу на екрани пригодницького фільму для всієї родини «Дулітл» з Робертом Дауні мол. ми підготували для вас 7 цікавих фактів. Вгадайте, скільки його акторів з'явилися у фільмах про Гаррі Поттера.

Читати далі...
5 січня 2020,  12:46 | Новини фільмів

Зірка серіалу «Гра престолів» Емілія Кларк записала миле відео на честь виходу романтичної комедії «Щасливого Різдва» на великі екрани, яке ви можете побачити нижче.

Читати далі...
26 грудня 2019,  01:41 | Новини фільмів

Зірка блокбастера «Месники: Завершення» Роберт Дауні мол. відправляється в незабутню подорож з цілим зоопарком у другому українському ТБ-ролику пригодницького фільму «Дулітл».

Сімейний фільм Стівена Гейгана повідає про пригоди ексцентричного доктора Джона Дулітла (Дауні мол.), найвідомішого лікаря та ветеринара в вікторіанській Англії, який ховається від світу за високими стінами свого особняка в компанії свого екзотичного зоопарку. Але коли молода королева Вікторія (Джессі Баклі) захворює серйозною хворобою, Дулітл відправляється в епічну подорож на кораблі, щоб знайти міфічний острів, де існують ліки від цієї хвороби. І в своїй подорожі він перетинається зі старими ворогами і відкриває дивовижних істот.

Свої голоси тваринам дали Том Голланд, Маріон Котійяр, Рамі Малек, Джон Сіна, Рейф Файнс, Октавія Спенсер, Емма Томпсон і Селена Гомес. Побачити в кінотеатрах, як Дауні мол. спілкується з веселим зоопарком, ви зможете з 9 січня.

28 листопада 2019,  16:52 | Новини фільмів

Тоні Старк і Пітер Паркер, вірніше Роберт Дауні мол. і Том Голланд возз'єднаються на великому екрані у пригодницькому фільмі «Дулітл». Ну, майже.

Читати далі...
25 листопада 2019,  02:35 | Новини фільмів

В романтичній комедії «Щасливого Різдва» Емілія Кларк втілює дівчину, яка пережила важку хворобу, але все одно навідріз відмовляється вести здоровий образ, що дуже турбує її екранну маму Емму Томпсон.

Читати далі...
1 листопада 2019,  15:35 | Новини фільмів

З'явився перший фрагмент романтичної комедії «Щасливого Різдва», головну жіночу роль в якій виконує зірка хітового серіалу «Гра престолів» і мелодрами «До зустрічі з тобою» Емілія Кларк.

У новій кінокартині режисера Пола Фіга і сценаристки Емми Томпсон Кларк втілює молоду жінку на ім'я Кейт, яка живе в Лондоні, працює в цілорічному різдвяному магазині ельфом і нещодавно пережила важку хворобу. Одного разу вона зустрічає харизматичного і доброго хлопця Тома (Генрі Голдінг), і між ними пробігає іскра. У першому фрагменті Том проводжає Кейт до автобуса, і коли вона просить його номер телефону, він шокує її розповіддю про те, що замкнув свій телефон в ящику, оскільки хоче менше дивитися на свою руку, а більше жити в реальному світі.

Дивіться також новий український трейлер фільму «Щасливого Різдва», який прибуде в кінотеатри 19 грудня.

22 вересня 2019,  18:50 | Новини фільмів

У мережі з'явився новий український трейлер нестандартної романтичної комедії «Щасливого Різдва», який повідомляє, що її українська прем'єра переїхала на тиждень вперед і тепер відбудеться 19 грудня.

На початку трейлера з'являються виконавці головних ролей Емілія Кларк та Генрі Голдінг разом з режисером Полом Фігом і сценаристкою й актрисою Еммою Томпсон й обіцяють нам, що «Щасливого Різдва» буде «свіжим і модним варіантом романтичної комедії з мрійливими вулицями Лондона в ролі декорацій і піснями неперевершеного Джорджа Майкла».

В «Щасливого Різдва» Кларк зіграє молоду жінку Кейт, яка працює в цілорічному різдвяному магазині ельфом і нещодавно пережила тяжку хворобу. А Голдінг втілить її нового знайомого, який здається занадто ідеальним, щоб бути правдою.