Новини серіалів, в яких згадується Роберт Сингер

17 листопада 2020,  17:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сем зауважує, що Дін пускає сльозу в новому розширеному промо-ролику фіналу хітового серіалу «Надприродне», і ми впевнені, що всі глядачі будуть сумувати, як Дін, під час перегляду останньої пригоди братів Вінчестерів.

Читати далі...
13 листопада 2020,  17:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступного тижня на нас чекає емоційне прощання з братами Вінчестерами, і ви вже можете побачити фрагменти фіналу хітового серіалу «Надприродне» в промо-ролику його 20 серії 15 сезону.

Читати далі...
13 грудня 2019,  18:42 | Новини серіалів

Хочете побачити майбутнє за версією Бога? Тоді дивіться промо-ролик 9 серії 15 сезону серіалу «Надприродне».

Офіційний синопсис серії поки не повідомляється, але відео показує, що Сем (Джаред Падалекі) опинився в руках Чака (Роб Бенедикт), і той за допомогою гіпнозу показує Вінчестеру жахливе майбутнє, де «кругом одні монстри», Дін (Дженсен Еклс) горить живцем, а його самого намагається вбити Боббі (Джим Бівер).

Прем'єра серії «The Trap» («Пастка»), яку зняв Роберт Сінгер, відбудеться аж через місяць, 17 січня за українським часом.

11 жовтня 2019,  19:46 | Новини серіалів

Брати Вінчестери потрапляють в пекельне містечко, населене схожими на зомбі людьми, в промо-ролику 2 серії 15 сезону серіалу «Надприродне».

У наступній серії Сем (Джаред Падалекі), Дін (Дженсен Еклс) і Кастіель (Міша Коллінз) дзвонять Ровені (Рут Коннелл), щоб вона допомогла їм стримувати злих духів, а тим часом вони отримують несподівану допомогу від Кетча (Девід Джонс).

Прем'єра серії «Raising Hell» («Влаштувати пекло»), яку зняв виконавчий продюсер серіалу Роберт Сінгер, відбудеться 18 жовтня за українським часом.

12 квітня 2019,  16:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вінчестери збираються зупинити Джека, який розправляє свої чорні крила, в 19 серії 14 сезону фентезійної драми з елементами горора «Надприродне».

Згідно з офіційним синопсисом наступної серії, Сем (Джаред Падалекі), Дін (Дженсен Еклс) і Кастіель (Міша Коллінз) будуть розслідувати ланцюг підозрілих смертей, у яких присутній біблійний елемент. Але промо-ролик показує, що їх головною турботою буде те, як зупинити Джека (Александр Келверт). І Дін каже Сему, що вони обидва повинні на це підписатися.

Серія «Jack in the Box» («Джек з табакерки»), режисером якої виступає Роберт Сінгер, вийде 19 квітня за українським часом.

1 лютого 2019,  17:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився інтригуючим промо-роликом 13 серії 14 сезону фентезійного серіалу «Надприродне», яка буде його 300-ю серією.

У наступній серії Сем (Джаред Падалекі) і Дін (Дженсен Еклс) будуть шукати окультний спосіб для вирішення своєї нової проблеми, коли їх часова лінія починає кардинально змінюватися, але замість рішення вони знайдуть набагато більше, ніж кожен з них припускав.

Під тим, що брати Вінчестери знайдуть «набагато більше, ніж кожен з них припускав», мається на увазі їх возз'єднання зі своїми батьками Мері (Саманта Сміт) і Джоном (Джеффрі Дін Морган), які обидва вижили в цьому альтернативному світі і все ще знаходяться разом.

Ювілейна серія під назвою «Lebanon» («Ліван»), режисером якої виступив Роберт Сінгер, вийде 8 лютого за українським часом.

19 жовтня 2018,  23:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дін Вінчестер знову є самим собою в промо-ролику 3 серії 14 сезону фентезійного серіалу «Надприродне». І він хоче забути всі ті жахливі речі, які творив в його тілі Михаїл.

Все ще намагаючись вирішити загадку того, що сталося з Діном (Дженсен Еклс), Сем (Джаред Падалекі) звертається по допомогу до шерифа Джоді Міллс (Кім Родс), яка вже працює над цією справою. Кастіель (Міша Коллінз) продовжує бути батьківською фігурою для Джека (Александр Келверт), який дивує навіть самого себе, коли життя опиняється на лінії вогню.

Серія «The Scar» («Шрам»), режисером якої є Роберт Сінгер, вийде на екрани 26 жовтня за українським часом.

11 травня 2018,  16:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 23 серії 13 сезону серіалу «Надприродне» дражнить кадрами епічної фінальної битви.

Наші герої Сем (Джаред Падалекі) та Дін Вінчестери (Дженсен Еклс) продовжують проходити складні випробування в битві між добром і злом, але одне імпульсивне рішення може назавжди змінити життя одного з братів. На боці Вінчестерів в битві проти Люцифера (Марк Пеллегріно) й Михаїла (Крістіан Кійес) також виступають Кастіель (Міша Коллінз) та Джек (Александр Келверт).

Фінальну серію 13 сезону «Let the Good Times Roll» («Згадаймо старі добрі часи») зняв Роберт Сінгер. Її прем'єра відбудеться 18 травня за українським часом.

30 березня 2018,  02:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Яким чином герої серіалу «Надприродне» опиняються в анімованому світі мультсеріалу «Де ти, Скубі-Ду?», розповідає нова фічуретка.

Ідея такого шаленого і блискучого кросовера прийшла в голову сценаристу Джеремі Адамсу, який поділився нею з Джеймсом Крейгом, й разом вони написали серію «СкубіПриродне» («ScoobyNatural»). Вони намагалися зберегти дух всесвіту Скубі-Ду, де все надприродне зазвичай виявляється хитрим спектаклем, проте в цей раз команда пса-детектива зіткнеться зі справжніми привидами, з якими їм допоможуть боротися брати Вінчестери. Також у цьому відео актори Джаред Падалекі, Дженсен Еклс і Міша Коллінз діляться своїм захватом від того, що змогли потрапити в світ улюбленого з дитинства мультсеріалу.

Цю незвичайну серію «Надприродного», зняту Робертом Сінгером, ви зможете подивитися вже в цю п'ятницю, 30 березня.

23 березня 2018,  23:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW продовжує підігрівати інтерес до 16 серії 13 сезону серіалу «Надприродне», яка буде кросовером з мультсеріалом «Скубі-Ду», випустивши її повноцінний трейлер.

У серії «СкубіПриродне» брати Сем (Джаред Падалекі) і Дін Вінчестери (Дженсен Еклс) разом з другом Кастіелем (Міша Коллінз) випадково потрапляють в намальований, але досить реальний світ пса-детектива Скубі-Ду, де вони об'єднуються з командою Скубі, щоб розкрити примарну таємницю. В ході розслідування Вінчестери дізнаються, що в цьому мультяшному світі дійсно можна померти; Дін влаштовує змагання зі Скуби і Шеггі (Меттью Ліллард) з поїдання сендвічів, а також заграє з Дафною (Грей ДеЛісл). Звичайно, історія також не обійдеться без незамінних членів команди Скубі Фреда (Френк Велкер) і Велми (Кейт Мікуччі).

Режисером серії виступає Роберт Сінгер. Побачити цю незвичайну мультиплікаційну пригоду ви зможете через тиждень, 30 березня.