Новини фільмів, в яких згадується Сем Райлі

19 лютого 2021,  18:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фредді Гаймор, він же Шон Мерфі з серіалу «Хороший доктор» та Норман Бейтс з серіалу «Мотель Бейтсів», збирається провернути неможливе пограбування разом із зірковою командою в кримінальному фільмі «Геніальне пограбування».

Читати далі...
28 січня 2021,  17:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер біографічної стрічки про видатну науковицю Марію Кюрі «Небезпечний елемент», головну роль в якій виконує номінантка на премію «Оскар» Розамунд Пайк.

Читати далі...
7 грудня 2020,  22:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку року шанувальників Disney і Анджеліни Джолі чекає приємний сюрприз — в повторний прокат вийде її казкове фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», режисером якого став Хоакім Роннінг.

Читати далі...
14 липня 2020,  22:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У зв'язку з коронавірусом реліз біографічної стрічки «Радіоактивно», яка розповість про видатну науковицю Марію Кюрі, переїхав з екранів кінотеатрів на домашні екрани завдяки стримінговій платформі Prime Video від Amazon.

Читати далі...
13 лютого 2020,  18:20 | Новини фільмів

Номінантка на премію «Оскар» Розамунд Пайк втілює легендарну вчену Марію Кюрі в офіційному трейлері біографічної драми «Радіоактивно», яку зняла ще одна номінатка на премію «Оскар» Маржан Сатрапі.

Фільм Сатрапі, який ґрунтується на графічному романі Лорен Реднісс, відправить глядача в 1870-і роки, де починається подорож по видатній спадщині вченої Марії Кюрі (Пайк) — її пристрасним відносинам, науковим проривам та їхнім наслідкам, які торкнулися її і всього світу. Після зустрічі з колегою-науковцем П'єром Кюрі (Сем Райлі) Марія одружується і назавжди змінює обличчя науки, виявивши радіоактивність. Завдяки своєму генію та Нобелівській премії, що послідувала за цим, віддане науці подружжя опиняється у центрі міжнародної уваги.

Прем'єра байопіку «Радіоактивно» відбулася в минулому році в рамках кінофестивалю в Торонто. У світовий прокат фільм за участю Пайк вийде у березні.

14 жовтня 2019,  20:19 | Новини фільмів

У мережу потрапив третій фрагмент очікуваного діснеївського фентезі для всієї родини «Чаклунка: Повелителька темряви» за участю Анджеліни Джолі і Сема Райлі.

У рогатої феї Малефісенти (Джолі) скрізь є свої очі і вуха, якими виступає у лісі й на болотах її вірний ворон Діаваль (Райлі). Одного ранку він прилітає до неї і каже, що у нього є новина про принца Філіпа (Гарріс Дікінсон). Малефісента намагається вгадати, що «принц зник», що у нього «жовта лихоманка або проказа»... Але виявляється, що Філіп зробив пропозицію руки і серця принцесі Аврорі (Ель Фаннінг), і ця «радісна новина» псує головній героїні весь її ранок.

Дивіться також четвертий трейлер фільму «Чаклунка: Повелителька темряви», який прибуде на великі екрани в четвер, 17 жовтня.

30 вересня 2019,  15:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рогата фея Анджеліна Джолі приходить на звану вечерю до злої королеви Мішель Пфайффер, і знайомство сімей обертається взаємними звинуваченнями у першому фрагменті діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви».

Читати далі...
27 вересня 2019,  17:33 | Новини фільмів

Анджеліна Джолі грає в настільний теніс в костюмі Малефісенти в новій фічуретці діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», яка розповідає про його створення.

Читати далі...
18 вересня 2019,  16:27 | Новини фільмів

Рівно за місяць до прем'єри свого очікуваного пригодницького фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» студія Disney представила на нього новий ексклюзивний погляд у вигляді трейлера, що триває 1 хвилину.

Трейлер практично повністю складається з непоказаних раніше сцен і моментів, детальніше пояснюючи сюжет сиквела «Чаклунки». Принцеса Аврора (Ель Фаннінг) збирається заміж за свого коханого принца Філіпа (Гарріс Дікінсон) і разом зі своєю хрещеною Малефісентою (Анджеліна Джолі) й вороном Діавалем (Сем Райлі) відправляється знайомитися з королевою Інгріт (Мішель Пфайффер), матір'ю Філіпа. Але королева намагається налаштувати Аврору проти Малефісенти, і незабаром принцеса розуміє, що весілля є пасткою і що королева Інгріт хоче розв'язати війну з чарівними істотами.

Дивіться також таймлапс-відео перетворення Анджеліни Джолі на Малефісенту. В кінотеатри України «Чаклунка: Повелителька темряви» прибуде 17 жовтня.

15 вересня 2019,  01:38 | Новини фільмів

Її наука говорила сама за себе, а відкриття назавжди змінили світ. У мережі з'явився тизер-трейлер біографічної драми «Радіоактивно», який розповість історію геніальної вченої Марії Кюрі.

Події байопіка почнуться в 1870-х роках і триватимуть до сучасної ери. Це подорож по видатному спадку Марії Кюрі (номінантка на премію «Оскар» Розамунд Пайк) її пристрасним відносинам, науковим проривам та їхнім наслідкам, які торкнулися її та усього світу. Після зустрічі з колегою-вченим П'єром Кюрі (Сем Райлі), пара одружується і назавжди змінює обличчя науки, виявивши радіоактивність. Завдяки своєму генію та Нобелівській премії, що послідувала за цим, віддане науці подружжя опиняється в центрі міжнародної уваги.

Біографічний фільм режисерки Маржан Сатрапі, на рахунку якої вже є одна номінація на премію «Оскар», був представлений в рамках кінофестивалю в Торонто.

15 серпня 2019,  23:06 | Новини фільмів

Новий кадр пригодницького фентезі від Disney «Чаклунка: Повелителька темряви» представляє героїню Мішель Пфайффер у всій її королівській красі.

Читати далі...
12 серпня 2019,  14:29 | Новини фільмів

На вихідних студія Disney поділилася першим ТБ-роликом свого очікуваного фентезійного фільму «Чаклунка: Повелителька темряви», де героїня Анджеліни Джолі показує свій гнів і свої суперсили.

Читати далі...
14 червня 2019,  18:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Попелюшка» та «Mamma Mia! 2» Лілі Джеймс поділилася першою фотографією зі знімального майданчика драматичного детектива з елементами трилера «Ребекка».

Читати далі...
14 травня 2019,  04:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сезон відьом відкрито! Лауреатка премії «Оскар» Анджеліна Джолі стає на бік зла в тизер-трейлері фентезі «Малефісента: Володарка темряви» («Чаклунка: Володарка темряви»).

Читати далі...
30 травня 2018,  11:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анджеліна Джолі фотобомбить Елль Фаннінг на перших закулісних фотографіях діснеївського фентезі «Чаклунка 2», чиї зйомки нарешті стартували.

Читати далі...