Новини серіалів, в яких згадується Зої Кравіц

18 січня 2020,  18:30 | Новини серіалів

Новий трейлер американського драматичного серіалу від Hulu «Фанатик» показує зірку серіалу «Велика маленька брехня» Зої Кравіц в образі власниці музичного магазину з розбитим серцем.

Ви готові до нової сучасної адаптації відомого роману Ніка Горнбі, який вже був перенесений на екран у фільмі 2000 року з Джоном К'юсаком? Серіал «Фанатик» («High Fidelity») буде слідувати за молодою жінкою на ім'я Роб (Кравіц), чия кар'єра, як вона сама заявляє в трейлері, залишає бажати кращого, оскільки вона «кинула коледж, розлучилася з хлопцем (Кінгслі Бен-Адір) і стала власницею непопулярного магазину вінілових платівок в Брукліні». Щоб встати на ноги, Роб переглядає свої минулі романтичні стосунки крізь призму музики і поп-культури, намагаючись подолати своє єдине справжнє кохання.

Прем'єра серіалу «Фанатик» очікується 14 лютого, так що нам усім буде над чим посміятися і поридати в День святого Валентина.

5 січня 2020,  18:05 | Новини серіалів

Зірка хітового драматичного серіалу «Велика маленька брехня» Зої Кравіц виконає головну роль в новому серіалі від Hulu «Фанатик».

Драматична комедія «Фанатик» («High Fidelity») буде новою адаптацією популярного роману Ніка Горнбі. Її головна героїня Роб (Кравіц) є власницею магазину вінілових платівок в Краун-Гайтс, кварталі Брукліна, який швидко розвивається. Вона переглядає свої минулі романтичні відносини крізь призму музики і поп-культури, намагаючись подолати своє єдине справжнє кохання.

Творцями серіалу виступають Сара Кусерка та Вероніка Вест. Його прем'єра відбудеться в День святого Валентина, 14 лютого.

8 липня 2019,  16:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хтось із Монтерейської п'ятірки збирається розколотися в 6 серії 2 сезону драматичного серіалу «Велика маленька брехня», який підходить до свого завершення.

Селеста (Ніколь Кідман) отримує несподіваний удар з боку Мері Луїзи (Меріл Стріп). Бонні (Зої Кравіц) придумує рішення, щоб покласти кінець стражданням своєї матері та своїй власній провині. Ед (Адам Скотт) отримує неочікувану пропозицію. Монтерейская п'ятірка відчуває тиск з боку підвищеного контролю розслідування смерті Перрі (Александр Скарсгард).

Серія «The Bad Mother» («Погана мати»), яку зняла режисер Андреа Арнольд і написав сценарист Девід Е. Келлі, вийде на екрани 15 липня за українським часом.

1 липня 2019,  13:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Їм потрібно буде довести, що ми збрехали». Дивимося промо-ролик 5 серії 2 сезону хітової драми «Велика маленька брехня», заснованої на романі Ліян Моріарті.

Рената (Лора Дерн) стикається з результатами юридичних проблем свого чоловіка Гордона (Джеффрі Нордлінг), якого звинувачують у шахрайстві у великих розмірах, і намагається допомогти Селесті (Ніколь Кідман) з її проблемою з Мері Луїзою (Меріл Стріп). Бонні (Зої Кравіц) переживає болючі спогади з далекого минулого. Ед (Адам Скотт) опиняється перед складним вибором.

Серія «Kill Me» («Убий мене») від режисера Андреї Арнольд та сценариста Девіда Е. Келлі прибуде на екрани 8 липня за українським часом.

24 червня 2019,  12:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 4 серії 2 сезону популярної детективної драми «Велика маленька брехня» нас чекає нова костюмована вечірка. Сподіваємося, що завершиться вона не так трагічно, як попередня.

Мадлен (Різ Візерспун), Селеста (Ніколь Кідман), Джейн (Шейлін Вудлі), Бонні (Зої Кравіц) та Рената (Лора Дерн) збираються разом зі своїми дітьми, щоб відсвяткувати день народження Амабели (Айві Джордж), і Мері Луїза (Меріл Стріп) помічає за подругами невістки щось дивне.

Серія зі зловісною назвою «She Knows» («Вона знає»), режисером якої виступає володарка премії «Оскар» Андреа Арнольд, вийде 1 липня за українським часом.

1 червня 2019,  17:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарна Меріл Стріп приєднується до актрис хітового драматичного серіалу «Велика маленька брехня» на персональних постерах його 2 сезону.

Читати далі...
10 травня 2019,  21:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Починається другий клас... і він буде ще складнішим, аніж перший. Телеканал HBO опублікував в мережі офіційний трейлер 2 сезону популярної драми «Велика маленька брехня», заснованої на романі Ліян Моріарті.

У нових серіях п'ять мам Мадлен (Різ Візерспун), Селесту (Ніколь Кідман), Джейн (Шейлін Вудлі), Ренату (Лора Дерн) і Бонні (Зої Кравіц), чиї діти вже йдуть у другий клас монтерейської школи, з'їдає почуття провини від того, що сталося на вечірці у фіналі 1 сезону. Кожна намагається впоратися зі стресом по-своєму, але Селесті доводиться найважче, оскільки до неї в гості приїжджає Мері Луїза Райт (Меріл Стріп), мати Перрі (Александр Скарсгард), і вона не заспокоїться, поки не дізнається правду про те, що трапилося того злощасного вечора.

Прем'єрна серія 2 сезону серіалу «Велика маленька брехня» вийде на телеекрани 10 червня за українським часом.

15 квітня 2019,  01:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Монтерейська п'ятірка» повертається! Канал HBO поділився офіційним трейлером 2 сезону хітового драматичного серіалу «Велика маленька брехня», головних героїнь якого втілюють Різ Візерспун, Ніколь Кідман, Шейлін Вудлі, Лора Дерн та Зої Кравіц.

Читати далі...
8 січня 2019,  21:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У кінці тижня на телеканалі «Інтер» відбудеться українська прем'єра хітової багатосерійної драми «Велика маленька брехня», чий дебютний сезон отримав 4 премії «Золотий глобус».

Читати далі...
23 січня 2018,  17:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Александр Скарсгард з'явиться в прийдешніх серіях серіалу «Велика маленька брехня», за роль у якому отримав «Золотий глобус».

Читати далі...