Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Эитаро ОдзаваEitaro Ozawa

50%
0
50%
0

Фильмография

Труппа «Сакура» уничтожена (1988) ... актер
Shinran: Shiroi michi (1987) ... Gyosen
Сборщица налогов (1987) ... Zeirishi
Смертельные тени (1986) ... актер
Uemura Naomi monogatari (1986) ... Eijiro Nishikawa
Kiken na onnatachi (1985) ... Kenichiro Kinumura
The Return of Godzilla (1984) ... Minster of Finance Kanazaki
Годзилла (1984) ... Finance Minister Kanzaki
Shôsetsu Yoshida gakko (1983) ... Tsuruhei Matsuno
Kaikyô (1982) ... актер

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...