Новини серіалів, в яких згадується Джозеф Девід-Джонс

14 листопада 2019,  06:10 | Новини серіалів

В 5 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла» на нас чекають нові бої без правил, в яких тепер візьмуть участь батько і його донька з майбутнього.

Дізнавшись ключ до того, щоб протистояти Монітору (ЛаМоніка Гаррет), Олівер (Стівен Амелл) та його команда повертаються до Росії з місією зібрати необхідні матеріали. Мія (Кетрін МакНамара) переконує батька, що може допомогти, і промо-ролик показує, як у неї стріляють. Тим часом Коннор (Джозеф Девід-Джонс) возз'єднується з людиною зі свого минулого.

Серія отримала російську назву «Prochnost» («Міцність») і вийде на екрани 20 листопада за українським часом. Її режисером стала Лаура Белсі.

17 жовтня 2019,  01:02 | Новини серіалів

Цілі світи стираються, а команда бореться з часом у 2 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла», чий промо-ролик дивіться нижче.

Олівер (Стівен Амелл), Джон (Девід Ремсі), Лорел (Кеті Кессіді) і Татсу (Ріла Фукусіма) шукають дуже важливу людину в плані Монітора (ЛаМоніка Гаррет). У Коннора (Джозеф Девід-Джонс) відбувається сердечна розмова з братом.

Серія «Welcome to Hong Kong» («Ласкаво просимо в Гонконг»), яку зняв режисер Антоніо Негрет, вийде на екрани 23 жовтня за українським часом.