Новини, в яких згадується Девід МакВіртер

25 березня 2021,  18:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 5 серії 7 сезону хітового супергеройського серіалу «Флеш» з'явиться суперлиходій Псих, який змушує оживати найгірші кошмари людей.

Читати далі...
10 березня 2021,  17:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Суперлиходійка Єва намагається створити цілу армію і захопити Централ-Сіті в промо-ролику 3 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Читати далі...
21 жовтня 2019,  08:07 | Новини серіалів

Кара зупиняє собою кулі, щоб врятувати близьких, в промо-ролику 4 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», режисером якої став Девід МакВіртер.

Розслідування Кари (Мелісса Бенойст) «кримінальних» дій Вільяма Дея (Стаз Нейр) завершується шокуючим відкриттям, оскільки він є зовсім не тим, ким вона його вважає. Тим часом конфлікт між Дж'онном (Девід Гервуд) і його братом Малефіком (Філ ЛаМарр) досягає точки кипіння.

Серія називається «In Plain Sight» («На видноті»), і її прем'єра відбудеться 28 жовтня за українським часом.

7 жовтня 2019,  18:01 | Новини серіалів

У промо-ролику 2 серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл», відбуваються дивні речі: Супергьорл стріляє в Алекс своїми лазерами, а у Дж'онна знаходиться злий брат.

Опис серії розповідає, що Супергьорл (Мелісса Бенойст), Алекс (Кайлер Лі) та Брейні (Джессі Рат) запобігають іншопланетній атаці, поки Вільям (Стаз Нейр) веде розслідування по Карі. А Дж'онн (Девід Гервуд) та Келлі (Азі Тесфай) використовують технологію Обсидіану, щоб вирішити проблему.

Прем'єра серії «Незнайомець поруч зі мною» («Stranger Beside Me»), режисером якої виступає Девід МакВіртер, відбудеться 14 жовтня за українським часом.

9 січня 2019,  15:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нора опиняється на лікарняному ліжку, а Баррі вирішує зупинити Цикаду раз і назавжди в розширеному промо-ролику 10 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Поки Нора (Джессіка Паркер Кеннеді) намагається упоратися з відкриттям, що Эобард Тоун (Томас Кавана), він же Зворотний Флеш, вбив її бабусю, Флеш (Грант Гастін) та його команда повинні зупинити новий злочинний дует в особі Погодної відьми (Рейна Гардесті) і Срібного привида (Габріель Волш), які втекли з в'язниці. Тим часом Кейтлін (Даніель Панабейкер) та Циско (Карлос Валдес) розмірковують над створенням ліків для металюдей, а Флеш стикається з Цикадою (Кріс Клейн) один на один. Чи зможе він зупинити лиходія і врятувати свою сім'ю?

Серія «The Flash & The Furious» («Флеш і лють»), режисером якої є Девід МакВіртер, вийде на екрани через тиждень, 16 січня за українським часом.

5 листопада 2018,  20:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жителів Нешнл-Сіті посеред білого дня тероризує новий могутній суперлиходій в промо-ролику 5 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл».

Полковник Хейлі (Ейпріл Паркер) приймає несподіване рішення щодо Супергьорл (Мелісса Бенойст). Кара пише серію статей про іншопланетян в Нешнл-Сіті, які в кінцевому підсумку завдають їм шкоди. У промо-ролику Супергьорл стикається з дуже сильним супротивником, який працює на Агента Ліберті (Сем Вітвер) і поглинає життєву енергію іншопланетян, і Алекс (Кайлер Лі) зазначає, що Кара не може боротися з цим монстром, оскільки він забере її сили і стане ще сильнішим.

Серія «Parasite Lost» («Загублений паразит»), режисером якої виступає Девід МакВіртер, прибуде на екрани 12 листопада за українським часом.