Новини, в яких згадується Джессі Вільямс

22 березня 2023,  13:40 | Кастінг

До зіркового касту третього сезону хітового детективного серіалу «Убивства в одній будівлі» приєднався актор Джессі Вільямс, відомий за роллю доктора Джексона Ейвері у популярній медичній драмі «Анатомія Грей».

Читати далі...
4 грудня 2020,  15:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 5 серії 17 сезону хітового медичного серіалу «Анатомія пристрасті» повідомляє гарну новину Мередіт Грей (Елен Помпео) йде на поправку. Але є і погана новина нашим лікарям доведеться знову боротися за життя одного зі своїх.

Читати далі...
18 вересня 2020,  10:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на затримку зйомок через світову пандемію коронавірусу, шанувальники хітової медичної драми «Анатомія пристрасті» побачать Еллен Помпео та інших улюблених акторів в дії ще у цьому році. Прем'єра її 17 сезону відбудеться 12 листопада.

Читати далі...
17 січня 2020,  21:36 | Новини серіалів

Щойно вийшов напружений тизер-трейлер нового драматичного міні-серіалу «Усюди жевріють пожежі», головні ролі в якому виконують зірка серіалу «Велика маленька брехня» Різ Візерспун та зірка «Скандалу» Керрі Вашингтон.

Адаптація роману Селести Нг «Усюди жевріють пожежі» покаже перетин доль ідеальної зі сторони сім'ї Річардсонів та їхньої матері Єлени (Візерспун) та енігматичної Мії Воррен (Вашингтон) та її дочки. Ця історія буде досліджувати вагу секретів, природу мистецтва і самобутності, люте тяжіння материнства і небезпеку віри в те, що дотримання правил може запобігти катастрофі. Оскільки в трейлері ідеальне життя Єлени буквально спалахує величезною пожежею.

Також в трейлері з'являється зірка «Анатомії пристрасті» Джессі Вільямс, він зіграє людину з минулого Мії. Прем'єра серіалу «Усюди жевріють пожежі» відбудеться через два місяці, 18 березня, на стримінговому сервісі Hulu.

22 вересня 2019,  13:39 | Новини серіалів

Телеканал ABC поділився повноцінним трейлером 16 сезону своєї хітової медичної драми «Анатомія пристрасті», на рахунку якої є 2 премії «Золотий глобус» та 4 премії «Еммі».

У прем'єрній серії Мередіт (Еллен Помпео), Алекс (Джастін Чемберс) та Річард (Джеймс Пікенс мол.) повинні зіткнутися з наслідками, після того як Бейлі (Шандра Вілсон) звільняє їх з лікарні Grey Sloan за шахрайство зі страховкою. Після свого зникнення в тумані Джексон (Джессі Вільямс) допомагає людині в небезпечній ситуації, поки його відносини з Меггі (Келлі МакКрірі) опиняються на новому перехресті. Тим часом Том (Грег Джерманн) отримує нові обов'язки в лікарні, що дивує інших лікарів.

Серія отримала драматичну назва «Nothing Left to Cling To» («Немає за що більше чіплятися») і вийде на екрани 27 вересня за українським часом.

3 липня 2019,  17:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Девід М. Розенталь зняв свій рімейк фільму жахів «Драбина Якова» за участю Тіма Роббінса, який вийшов на екрани у 1990 році.

Повернувшись додому з Афганістану, де загинув його молодший брат Айзек (зірка серіалу «Анатомія пристрасті» Джессі Вільямс), ветеран Джейкоб Сінгер (номінант на премію «Золотий глобус» Майкл Ілі) намагається адаптуватися до звичайного життя. У нього є красива дружина, маленька дитина і успішна кар'єра хірурга в лікарні. Але одного разу до Джейкоба підходить незнайомець і повідомляє йому, що його брат насправді живий, і з того моменту все життя героя відправляється по спіралі вниз. Його переслідують страшні галюцинації і флешбеки, і коли він возз'єднується з братом, то дізнається секрет, до якого він ніяк не міг підготуватися.

Прем'єра психологічного горора «Драбина Якова» відбудеться пізніше у 2019 році.

3 вересня 2018,  18:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шоураннер популярної медичної драми «Анатомія пристрасті» Кріста Вернофф розповіла, що незважаючи на те, що темою 15 сезону буде кохання, в ньому також будуть присутні «криваві і потворні речі».

Читати далі...
2 грудня 2017,  01:22 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

У перший день зими співачка й акторка Демі Ловато представила кліп на свою нову пісню «Tell Me You Love Me», що стала головною композицією її 6-го студійного альбому.

Компанію їй в даній короткометражній мелодрамі склав зірка серіалу «Анатомія Грей» Джессі Вільямс. Вони втілюють тут закоханих, які збираються одружитися, але перед весіллям пару мучать сумніви, і вони багато сваряться. Проте, коли наступає призначений день, батько веде героїню до вівтаря, де на неї чекає наречений... Чим закінчується уся ця драма, дивіться нижче.

Цього року Ловато озвучила головну героїню мультфільму «Смурфики: Загублене містечко». Вільямса зараз можна побачити в образі доктора Джексона Ейвері в 14 сезоні «Анатомії Грей».