Новини фільмів, в яких згадується Давід Лагеркранц

7 листопада 2018,  15:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лісбет Саландер допомагає своєму союзнику втекти з аеропорту у другому фрагменті детективного трилера Федеріко Альвареса «Дівчина у павутинні», що був знятий у дусі Джейсона Борна.

Ґрунтуючись на романі Давида Лагеркранца, «Дівчина у павутинні» возз'єднає геніальну хакерку Лісбет Саландер (Клер Фой) та журналіста-детектива Мікаеля Блумквіста (Сверрір Гуднасон), і вони опиняться в епіцентрі глобальної змови кіберзлочинців та корумпованих чиновників. У даному фрагменті Лісбет прибуває в аеропорт, і коли її обличчя фіксує камера, виявляється, що вона в розшуку, і вся охорона починає на неї полювання. Хакерка зламує систему контролю аеропорту та звільняє з його камери Едвіна Нідема (Лакіт Стенфілд), експерта з безпеки АНБ, який їй потрібен для розслідування.

Дивіться також розширений український ТБ-ролик трилера «Дівчина у павутинні», який виходить в прокат у четвер, 8 листопада.

Квитки на сеанси «Дівчина у павутинні» ви знайдете в нашій афіші.

17 вересня 2018,  19:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні студія Sony Pictures поділилася новим трейлером детективного трилера «Дівчина у павутинні», який ви вже можете подивитися в українському дубляжі.

У перезапуску франшизи, заснованої на романах письменників Стіга Ларссона і Давида Лагеркранца, знаменита хакерка Лісбет Саландер (зірка «Корони» Клер Фой) береться за нове розслідування. Її увагу привертає раптова смерть видатного розробника штучного інтелекту, і разом зі своїм напарником журналістом Мікаелем Блумквістом (Сверрір Гуднасон) Лісбет потрапляє в епіцентр глобальної змови кіберзлочинців і корумпованих чиновників, підбираючись все ближче до свого найнебезпечнішого ворога.

Компанію Фой і Гуднасону в екранізації роману Лагеркранца складуть Сільвія Гукс, Лейкіт Стенфілд, Вікі Кріпс, Мікаел Персбрандт і Стівен Мерчант.

У нашій галереї ви знайдете 40 нових кадрів фільму «Дівчина у павутинні». Прем'єра картини Феде Альвареса відбудеться 8 листопада.

7 червня 2018,  17:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Клер Фой стає Лісбет Саландер в першому трейлері детективного трилера від Sony Pictures «Дівчина в павутині», також відомого як «Дівчина, що застрягла в павутині».

Читати далі...