Новини серіалів, в яких згадується Софія Карсон

28 вересня 2019,  20:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Погана новина для всіх, кому припав до душі новий спін-офф «Милих ошуканок». Телеканал Freeform вирішив не продовжувати серіал «Милі ошуканки: Перфекціоністки» на другий сезон.

Читати далі...
18 травня 2019,  19:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Всі чогось бояться в промо-ролику 10 серії 1 сезону детективно-драматичного трилера «Милі ошуканки: Перфекціоністки».

У фінальній серії будуть розкриті жахливі секрети. Після шокуючої події Ава (Софія Карсон), Кейтлін (Сідні Парк), Ділан (Елі Браун), Елісон (Саша Пітерс) та Мона (Джанел Перріш) намагаються зібрати разом усі шматочки пазлу, але нова інформація змушує їх усе піддавати сумнівам.

Серія отримала назву «Enter the Professor» («Введіть професора») і вийде на екрани 23 травня за українським часом.

24 березня 2019,  01:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри нового детективно-драматичного серіалу «Милі ошуканки: Перфекціоністки» в мережу було викладено його розширений трейлер, який показує, кого вбили в першій серії, і що на нас — та його героїв — чекає далі.

Читати далі...
21 березня 2019,  14:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Все ще не впевнені, чи варто починати дивитися новий спін-офф серіалу «Милі ошуканки»? Тоді відкриваюча сцена прем'єрної серії детективної драми з елементами трилера «Милі ошуканки: Перфекціоністки» вас напевно переконає і заінтригує.

Читати далі...
3 березня 2019,  23:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В містечку Бікон Гайтс всі хочуть здаватися ідеальними, але ніхто з них таким не є, повідомляє свіжий трейлер серіалу «Милі ошуканки: Перфекціоністки», яким поділився канал Freeform.

Спін-офф детективно-драматичного серіалу «Милі ошуканки» покаже, що не тільки жителі Роузвуда приховують страшні таємниці. Коли Елісон ДіЛаурентіс (Саша Пітерс) переїжджає в нове містечко Бікон Гайтс, вона сподівається залишити своє минуле позаду, але незабаром там трапляється жахливе вбивство, яке шокує всю округу. І п'ятий трейлер натякає, що до нього якимось чином причетні студенти Ава Джалалі (Софія Карсон), Кейтлін Мартелл-Льюїс (Сідні Парк) і Ділан Волкер (Елі Браун). Тепер вони мають намір триматися разом, поки не переконаються, що їхні секрети в безпеці.

Прем'єрна серія серіалу «Милі ошуканки: Перфекціоністки», чий 1 сезон складатиметься з 10 серій, вийде 20 березня.

1 березня 2019,  18:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому трейлері драматично-детективного серіалу «Милі ошуканки: Перфекціоністки» персонажі постійно відчувають, що за ними стежать. І не без причини.

Читати далі...
24 лютого 2019,  18:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Елісон ДіЛаурентіс хоче залишити своє минуле позаду і переїздить до іншого міста, але знову опиняється в центрі смертельних скандалів та інтриг, в третьому трейлері спін-оффу серіалу «Милі ошуканки».

Детективна драма з елементами трилера «Милі ошуканки: Перфекціоністки» покаже, як героїні серіалу «Милі ошуканки» Елісон ДіЛаурентіс (Саша Пітерс) та Мона Вондервол (Джанел Перріш) стикаються в містечку Бікон Гайтс, куди приїхали за новим життям. Незабаром вони дізнаються, що за ідеальними фасадами своїх будинків його жителі приховують страшні секрети, які обертаються вбивством. Елісон та Мона вирішують дізнатися правду і починають своє розслідування разом з новими друзями Авою Джалалі (Софія Карсон), Кейтлін Мартелл-Льюїс (Сідні Парк) та Діланом Волкером (Елі Браун).

Прем'єра серіалу «Милі ошуканки: Перфекціоністки» відбудеться 20 березня.

21 лютого 2019,  23:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви є шанувальницею чи шанувальником серіалу «Милі ошуканки», то дивіться новий промо-ролик його спін-оффу «Милі ошуканки: Перфекціоністки» дуже уважно, оскільки він містить відсилання до оригіналу.

Під прекрасний і трохи моторошний кавер пісні «Somebody's Watching Me» («Хтось за мною спостерігає») в кадрі, де йде дощ, з'являються основні персонажі спін-оффу Елісон ДіЛаурентіс (Саша Пітерс), Мона Вондервол (Джанел Перріш), Ава Джалалі (Софія Карсон), Кейтлін Мартелл-Льюїс (Сідні Парк) та Ділан Волкер (Елі Браун). На тлі темної ночі разом з перфекціоністами виступають деякі знайомі деталі: книга Езри Фітца «Остинато», червоний плащ та окуляри Мони. А в кінці ролика з'являється фігура в чорному, яка ховається під великою чорною парасолькою, натякаючи на те, що в містечку Бікон Гайтс буде свій «А».

Дивіться також офіційний трейлер серіалу «Милі ошуканки: Перфекціоністки», чия прем'єра відбудеться рівно через місяць, 20 березня.