Новини серіалів, в яких згадується Дав Камерон

14 вересня 2018,  00:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Капітан Марвел збирає неофіційну команду супергероїв з молодих людей з надздібностями у новому трейлері науково-фантастичного мультсеріалу «Сходження Marvel: Таємні воїни».

Нове покоління супергероїв Marvel прибуло. Зустрічайте Місіс Марвел (Катрін Хаварі), Дівчину-білку (Мілана Вайнтруб), Землетрус (Хлоя Беннет), Патріота (Каміль МакФедден), Міс Америка (Сьєрра Рамірес) та Інферно (Тайлер Позі). Хтось полює на підлітків з суперздібностями, і вони збираються його зупинити. Очолить команду Капітан Марвел (Кім Рейвер), а також допомагати їм буде Гвен-Павук (Дав Камерон).

Прем'єра мультсеріалу «Сходження Marvel: Таємні воїни» відбудеться 30 вересня.

У наступному році на екрани вийде супергеройський екшен «Капітан Марвел», де роль Керол Денверс виконає Брі Ларсон.

18 серпня 2018,  01:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Marvel представила перший погляд на свій масштабний проект «Сходження Marvel: Таємні воїни», який почався з невеликого веб-серіалу «Сходження Marvel: Ініціація».

«Сходження Marvel: Ініціація» є приквелом мультфільму «Сходження Marvel: Таємні воїни» і складається з 6 серій, які йдуть по 4 хвилини. Вони розповідають про те, як Гвен Стейсі (Дав Камерон з «Агентів Щ.И.Т.»), відому також як Гвен-Павук або Привид-павук, звинувачують у вбивстві її друга, якого вона не скоювала, і тепер Місіс Марвел (Катрін Хаварі), Дівчина-білка (Мілана Вайнтруб), Землетрус (Хлоя Беннет) та Патріот (Каміль МакФедден) повинні її затримати.

Серії «Сходження Marvel: Ініціація» вийшли на каналі Disney XD у понеділок, 13 серпня. Прем'єра мультфільму «Сходження ​Marvel: Таємні воїни» відбудеться наприкінці 2018 року.

15 квітня 2018,  01:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сплячий агент активується, а суперзброя піднесеться в 18 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Агенти Щ.И.Т.».

Команда повинна знайти спосіб зупинити Рубі (Дав Камерон), перш ніж передбачена ланцюгова реакція, яка може зруйнувати Землю, буде приведена в дію. Також Колсону (Кларк Грегг) і Маку (Генрі Сіммонс) доведеться впоратися з буйним Талботом (Адріан Пасдар), а Фітц (Йен де Кестекер) зворушливо затуляє собою Сіммонс (Елізабет Хенстридж) від Рубі і намагається умовити лиходійку не починати катастрофу світового масштабу.

Серія «All Roads Lead...» («Всі дороги ведуть...») вийде на екрани 21 квітня за українським часом. Всього 5 сезон «Агентів Щ.И.Т.» буде складатися з 22 серій і завершиться у травні.

13 квітня 2018,  02:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Marvel поділилася ексклюзивним фрагментом 17 серії 5 сезону фантастичного серіалу «Агенти Щ.И.Т.».

З самої першої появи Рубі (Дав Камерон) в серіалі було ясно, що вона є великою фанаткою супергероїні Землетрус (Хлоя Беннет), і тепер дівчина нарешті зустрілася з нею віч-на-віч. Рубі каже, що у неї був постер із Землетрус, «героїнею, якою хочуть стати всі дівчатка, коли виростуть», але після зазначає, що «вона зроблена по-іншому». Рубі не хоче бути такою, як Землетрус, вона хоче «перемогти її». Дейзі каже, що та «може спробувати» це зробити, після чого приступає до атаки.

Прем'єра серії «The Honeymoon» («Медовий місяць») відбудеться 14 квітня за українським часом. Дивіться її промо-ролик і опис.

7 квітня 2018,  22:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов промо-ролик 17 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Агенти Щ.И.Т.», який дражнить епічним двобоєм.

Коли життя агентів опиняються на волосині, Фітц (Йен де Кестекер), Сіммонс (Елізабет Хенстридж) і Йо-Йо (Наталія Кордова) намагаються нейтралізувати зброю, яка може зіграти ключову роль у знищенні Землі. Тим часом Рубі (Дав Камерон) виривається з-під контролю генерала Хейл (Катрін Дент) та нарешті зустрічає Землетрус (Хлоя Беннет), але дівчина не хоче бути такою, як її кумир, а хоче знищити її. Як думаєте, хто переможе в цьому поєдинку?

Серія «The Honeymoon» («Медовий місяць»), де також повертаються Колсон (Кларк Грегг​), Мей (Мінг-На) та Мак (Генрі Сіммонс), вийде на екрани 14 квітня за українським часом.

31 березня 2018,  16:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Команда опиняється без командира в 16 серії 5 сезону фантастичного серіалу «Агенти Щ.И.Т.».

Офіційний синопсис серії повідомляє, що Колсон (Кларк Грегг) змушений об'єднатися з несподіваними союзниками, щоб врятувати світ, поки команда намагається його вистежити й врятувати. А промо-ролик показує, як на Колсона нападає Карл Кріл (Брайан Вейд); Мей (Мінг-На) називає Дейзі (Хлоя Беннет) новим лідером команди, але та каже, що приведе їх до Колсона і передасть командування в його руки; Сіммонс (Елізабет Хенстридж) заявляє, що її не можна вбити; а Рубі (Дав Камерон) проголошує себе Руйнівницею світів.

Серія «Inside Voices» («Внутрішні голоси») вийде на екрани 7 квітня за українським часом.

1 березня 2018,  17:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фрагмент 11 серії 5 сезону фантастичного серіалу «Агенти Щ.И.Т.», який представляє нову героїню.

Зірка «Спадкоємців» Дав Камерон втілює тінейджера Рубі, яка, судячи з крутого постера в її кімнаті, є прихильницею Землетруса (Хлоя Беннет). Фрагмент показує її неприємну розмову з матір'ю, генералом Хейл (Катрін Дент), в кінці якого Рубі запитує у неї, чи працює вона на хороших хлопців, адже вони збираються зупинити Щ.И.Т., яких раніше всі вважали хорошими хлопцями.

Серія «All the Comforts of Home» («Все зручності дому») вийде на екрани 3 березня за українським часом.

4 лютого 2018,  03:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Команда нарешті повернулася на Землю, повідомляє промо-ролик 11 серії 5 сезону серіалу «Агенти Щ.И.Т.».

Але не встигли Колсон (Кларк Грегг), Дейзі (Хлоя Беннет), Мей (Мінг-На), Фітц (Йен де Кестекер), Сіммонс (Елізабет Хенстридж), Мак (Генрі Сіммонс) і Йо-Йо (Наталія Кордова) надихатися рідним земним повітрям, як вони виявляють, що їхні імена внесені в список найбільш розшукуваних злочинців. Також відео представляє перший погляд на героїню Дав Камерон.

«Агенти Щ.И.Т.» повернуться за українським часом 3 березня.