Новини, в яких згадується Хартлі Сойер

9 червня 2020,  17:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 7 сезоні серіалу «Флеш» буде на одного супергероя менше, оскільки актор Гартлі Сойєр, який грав роль Подовжуючої людини, був звільнений після того, як спливли його старі твіти расистського та сексистського характеру.

Читати далі...
12 травня 2020,  14:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри супергеройського серіалу «Флеш» розкривають повернення у фінальній серії 6 сезону суперлиходійок Ультрафіолет та Доктора Світло.

Читати далі...
6 травня 2020,  14:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик 19 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш», яка в зв'язку зі світовою пандемією COVID-19 буде його фінальною серією.

Читати далі...
18 березня 2020,  20:32 | Новини серіалів

Баррі Аллен (Грант Гастін) боїться не встигнути врятувати життя близької людини в промо-ролику 16 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Після того як кримінальна організація Black Hole наймає Ганчіркову ляльку (Трой Джеймс), щоб він убив Джо (Джессі Л. Мартін), Сінгх (Патрік Сабонгуй) пропонує йому скористатися програмою захисту свідків, але Джо відмовляється припиняти своє розслідування по Карверу (Ерік Неннінгер). Розслідуючи Карвера разом з Циско (Карлос Валдес), Ральф (Гартлі Сойєр) стикається зі Сью (Наталі Дрейфусс). Тим часом Айріс (Кендіс Паттон) починає підозрювати Єву (Ефрат Дор).

Серія із меланхолійною назвою «So Long and Goodnight» («Таке довге "На добраніч"») прибуде на екрани 25 березня за українським часом.

12 лютого 2020,  21:05 | Новини серіалів

Айріс потрапляє в Задзеркалля в промо-ролику 12 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш», яким поділився канал The CW.

Через декілька місяців пошуків Сью Дірбон (Наталі Дрейфусс) Ральф (Гартлі Сойєр) знаходить нову зачіпку щодо її місцезнаходження і нарешті стикається віч-на-віч зі своєї зниклою клієнткою. Але Сью відмовляється повертатися додому до своєї сім'ї і бере Ральфа з собою в сміливу пригоду. Тим часом Айріс (Кендіс Паттон) стикається з новим випробуванням, поки Баррі (Грант Гастін) розглядає потенційно небезпечне прохання від надійного джерела.

Серія «A Girl Named Sue» («Дівчина на ім'я Сью») вийде на телеекрани 19 лютого за українським часом.

19 листопада 2019,  15:48 | Новини серіалів

Канал The CW поділився в мережі ексклюзивним фрагментом 6 серії 6 сезону свого супергеройського серіалу «Флеш», яка буде натхненна фільмами про Джеймса Бонда і покаже Баррі і Ральфа в нових костюмах.

В майбутній серії під назвою «License To Elongate» («Ліцензія на подовження») Баррі (Грант Гастін) та Ральф (Гартлі Сойєр) шукають зниклу дівчину, і розслідування приводить їх на закритий захід для багатіїв. Ральф говорить Баррі, що потрібно надіти костюми, і Баррі одразу надягає перстень Флеша, але Ральф говорить його зняти, оскільки вна цей раз вони приміряють інші костюми смокінги. Так що з нетерпінням чекаємо почути фразу: «Мене звуть Аллен. Баррі Аллен».

Режисером 6 серії 6 сезону стала Даніель Панабейкер, а її промо-ролик ви знайдете тут. Прем'єра серії відбудеться 20 листопада за українським часом.

6 листопада 2019,  14:18 | Новини серіалів

У промо-ролику 6 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш» розпалюються пристрасті в дусі пригод Джеймса Бонда, тільки з супергеройським поворотом, а її режисером стала Даніель Панабейкер.

В 6 серії 6 сезону Баррі (Грант Гастін) концентрує свою увагу на тому, щоб підготувати Подовжуючу людину (Гартлі Сойєр) до життя після Кризи і без Флеша, але замість цього Ральф навчає Баррі важливому уроку. Тим часом Сесіль (Даніель Ніколет) робить певне відкриття щодо себе самої, коли допомагає Честеру П. Ранку (Брендон МакНайт), який одужав, відновити свою особистість.

Серія називається «License To Elongate» («Ліцензія на подовження») і вийде на телеекрани 13 листопада за українським часом.

17 жовтня 2019,  00:42 | Новини серіалів

Промо-ролик 3 серії 6 сезону серіалу «Флеш» обіцяє, що вона буде кривавою.

Баррі (Грант Гастін) готує члена команди Флеша до життя без нього (промо-ролик натякає, що це буде Вбивця Мороз (Даніель Панабейкер), з якою він також з'являється і на кадрах серії) та разом з цим Флеш полює на моторошну мета-людину з невгамовною жагою крові, яка на додаток ще й стає сильнішою з кожною хвилиною. Тим часом Ральф (Гартлі Сойєр) дізнається сімейний секрет.

Серія «Dead Man Running» («Мрець, який біжить»), режисером якої стала Сара Бойд, вийде на екрани 23 жовтня за українським часом.

4 жовтня 2019,  17:18 | Новини серіалів

Прибув розширений трейлер 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш», який йде півтори хвилини і показує багато нових моментів за участю основного каста і парочки нових персонажів.

Подорожуючи в часі, Баррі (Грант Гастін) «бачив мільярди версій майбутнього і мільярди смертей» і вважає, що можливо через цю прийдешню біду він і отримав свої суперздібності щоб пожертвувати собою заради всього людства. І поки Айріс (Кендіс Паттон) та Циско (Карлос Валдес) працюють над тим, як запобігти зникненню Флеша під час «Кризи на Нескінченних Землях», супергерой об'єднується з Вбивцею Мороз (Даніель Панабейкер) та разом з Ральфом (Гартлі Сойєр) потрапляє у полон. А на питання нового лиходія доктора Ремзі Россо (Сендхіл Рамамурті) про те, звідки він черпає сили, Баррі відповідає: «Від людей, яких я люблю».

Дебютна серія 6 сезону «Флеша», яка називається «Into the Void» («В порожнечу»), вийде на екрани 9 жовтня за українським часом.

9 серпня 2019,  22:02 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми вже бачили старого Росомаху у фільмі «Логан», тепер прийшла черга найшвидшої людини на Землі Баррі Аллена з серіалу «Флеш».

Читати далі...
1 липня 2019,  23:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Деякі речі залишаються незмінними. Як традиційне прощання Гранта Гастіна з бородою перед зйомками нового сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Читати далі...
10 травня 2019,  18:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив наповнений екшеном промо-ролик 22 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш», яка стане завершальною в даному сезоні.

У фінальній серії 5 сезону Баррі (Грант Гастін) та його команда, куди входять Айріс (Кендіс Паттон), Нора (Джессіка Паркер Кеннеді), Вайб (Карлос Валдес), Вбивця Мороз (Даніель Панабейкер) і Подовжуюча людина (Гартлі Сойєр), зіткнуться зі своїм давнім та найбільш небезпечним ворогом Еобардом Тоуном (Томас Кавана), відомим як Зворотний Флеш.

Також промо-ролик показує поєдинок Цикади II (Сара Картер) та Нори.

Серія отримала пафосну назву «Legacy» («Спадщина»), її режисером став Грегорі Сміт, а її прем'єра відбудеться 15 травня за українським часом.

30 січня 2019,  16:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 13 серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Флеш» на нас чекає подорож до злочинного світу Централ-Сіті.

Баррі (Грант Гастін) і Ральф (Гартлі Сойєр) відправляються під прикриттям на чорний ринок, щоб замовити зброю, яка допоможе зупинити Цикаду (Кріс Клейн). Там їхню мораль чекає сувора перевірка, поки вони все глибше занурюються в злочинний світ, і в результаті їм доведеться обирати між вчиненням злочину і втратою зброї, яка необхідна для перемоги над їх найвеличнішим ворогом. Тим часом Айріс (Кендіс Паттон) розслідує зачіпку, яка може привести до місцезнаходження Цикади, і опиняється в небезпечній ситуації.

Серія «Goldfaced» («Золотоликий»), що була названа на честь однойменного лиходія з коміксів DC, вийде 6 лютого за українським часом.

25 січня 2019,  03:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Баррі і Айріс подорожують спогадами Нори в промо-ролику 12 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Коли Шерлок (Томас Кавана) хоче використати машину спогадів на Баррі (Грант Гастін) та Норі (Джессіка Паркер Кеннеді), щоб отримати доступ до спогадів Грейс (Айлі Хірвонен), Нора панікує, оскільки боїться, що батьки дізнаються секрети, які вона від них оберігає. Нора вирішує сама використати машину і опиняється в пастці в розумі Грейс. Баррі та Айріс (Кендіс Паттон) відправляються за своєю донькою, і те, що дізнається Айріс, розбиває їй серце. Тим часом Ральф (Гартлі Сойєр) веде Циско (Карлос Валдес) в бар, щоб розвіятися.

Серія «Memorabilia» («Пам'ятні речі»), режисером якої є Ребекка ДжонсонСупергьорл», «Чарівники»), вийде 30 січня за українським часом.