Оновлення, в яких згадується Аллегра Акоста

24 листопада 2017,  16:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри фантастичного серіалу «Втікачі» («Раневейс») компанія Marvel опублікувала його новий фрагмент, присвячений Дню подяки.

Відео показує возз'єднання давніх друзів Чейза (Грегг Салкіна), Кароліни (Джіні Гарднер), Моллі (Аллегра Акоста), Герт (Аріела Барер), Алекса (Рензі Феліз) та Ніко (Лірика Окано) за одним столом. Вони за обидві щоки наминають святкову вечерю й спілкуються, як раптом до них підкрадаються фігури в червоних мантіях...

Дивимося другий трейлер трейлер «Втікачі». Пілотна серія серіалу вийшла 21 листопада. Всього 1 сезон буде складатися з 10 серій.

27 жовтня 2017,  00:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Група підлітків-ізгоїв відкриває в собі різні надздібності в другому трейлері фантастичного серіалу від Hulu і Marvel «Раневейс». Але крім сил, про існування яких вони ще вчора не підозрювали, у них є більш серйозна проблема — їхні батьки виявляються суперлиходіями, і зупинити їх від чергового лиходійства можуть тільки їхні діти.

Шістку основних персонажів в серіалі грають молоді актори Грегг Салкін, Аріела Барер, Джіні Гарднер, Рензі Феліз, Лірика Окано і Аллегра Акоста. Одного з їхніх батьків втілить Джеймс Марстерс, відомий за роллю Спайка в «Баффі».

На початку місяця на конвенції NYCC був представлений арт-постер «Раневейс», а також постери до майбутніх сезонів інших серіалів від Marvel, як «Джессіка Джонс» і «Агенти Щ.И.Т.». Серіал «Раневейс» вийде на екрани 21 листопада.

7 жовтня 2017,  17:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Сайт Hulu представив перший тизер-трейлер фантастичного серіалу «Раневейс», заснованого на коміксах Marvel. Він розповість про шістьох тінейджерів, які дізнаються, що їхні батьки є суперлиходіями під прикриттям, і вирішують втекти з дому, щоб спокутувати гріхи своїх батьків і матерів, а також дізнатися секрет свого походження. Цих тінейджерів втілюють Грегг Салкін, Аріела Барер, Джіні Гарднер, Лірика Окано, Аллегра Акоста та Рензі Феліз.

Одного зі злих батьків грає зірка «Баффі — винищувачка вампірів» Джеймс Марстерс, так що буде весело. Прем'єра серіалу відбудеться 21 листопада.