Новини фільмів, в яких згадується Джозі Рурк

9 січня 2019,  18:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сірша Ронан готується йти війною на Марго Роббі в новому дубльованому ТБ-ролику історичного фільму Джозі Рурк «Марія – королева Шотландії».

Драма «Марія – королева Шотландії», яка отримала 3 номінації на премію BAFTA, перенесе нас у Шотландію другої половини 16 століття, куди після смерті свого чоловіка, короля Франції, повертається Марія Стюарт (Ронан) з метою зайняти свій престол. Але Англія і Шотландія вже знаходяться під владою її кузини, королеви Єлизавети I (Роббі). Ні одна королева не бажає поступатися своїм впливом іншій, і сестри починають війну одна з одною за трон.

В український прокат картина «Марія – королева Шотландії», де разом з Ронан і Роббі зіграли актори Девід Теннант, Джемма Чан та Гай Пірс, вийде наступного тижня, 17 січня.

Чи збираєтеся ви дивитися її у кінотеатрі?

5 листопада 2018,  01:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марго Роббі представила новий постер історичної драми «Марія – королева Шотландії», де вона зіграла разом з Сіршею Ронан.

Читати далі...
12 липня 2018,  18:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантки на премію «Оскар» Марго Роббі та Сірша Ронан грають сестер та воюючих королев в офіційному трейлері історичної драми «Марія – королева Шотландії».

Стрічка розповість про харизматичну Марію Стюарт (Ронан), яка в 16 років стала королевою Франції, а в 18 — вдовою. Відмовляючись знову виходити заміж, вона повертається у свою рідну Шотландію, щоб повернути свій законний трон. Але Шотландія і Англія знаходяться під владою її двоюрідної сестри королеви Єлизавети I (Роббі). Побажавши стати єдиною королевою, Марія вирішує скинути Єлизавету I і йде проти нею війною.

Світова прем'єра фільму Джозі Рурк, де також зіграють Гай Пірс, Джемма Чан і Девід Теннант, відбудеться у вересні. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися, коли «Марія – королева Шотландії» вийде в український прокат.

29 грудня 2015,  18:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня возобновляется цикл показов Британский театр в кино, предоставляющий возможность украинскому зрителю увидеть на большом экране лучшие театральные постановки уходящего года. В январскую программу вошли современные адаптации произведений таких классиков, как Уильям Шекспир и Шарлотта Бронте, где в главных ролях можно будет увидеть Бенедикта Камбербэтча, Кеннета Брану, Джуди Денч и других талантливых британских актеров.

Читати далі...