Новини, в яких згадується Бекс Тейлор-Клаус

28 серпня 2020,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї осені в український прокат вийде драматична стрічка режисера Роджера Мішелла «Тихе серце», центральні ролі в якій зіграють лауреатки премії «Оскар» Кейт Вінслет і Сьюзен Сарандон.

Читати далі...
16 травня 2019,  02:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільмів «Патруль» і «Загін самогубців» Девід Ейр представляє нову кримінально-політичну драму «Deputy», головну роль в якій виконає зірка 3 сезону «Справжнього детектива» Стівен Дорфф.

Серіал «Deputy» («Заступник») буде сучасною поліцейською драмою з елементами вестерну. Коли шериф округу Лос-Анджелес помирає, законне правило, вироблене ще за часів Дикого Заходу, призначає на цю посаду найменш вірогідну людину: поліцейського у п'ятому поколінні (Стівен Дорфф), якому більш комфортно ловити поганих хлопців, аніж орієнтуватися в морі політики, і який не буде відпочивати, поки не буде встановлена справедливість.

Компанію Дорффу в кадрі складуть Яра МартінесСправжній детектив», «Незаймана Джейн»), Брайан Ван ГолтМісто хижачок»), Сієна ГоїнсЕнді Мак»), Бекс Тейлор-КлаусСтріла», «Крик»), Шейн Пол МакгіПісля») та Марк МозесВідчайдушні домогосподарки», «Божевільні»).

27 вересня 2018,  18:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов моторошний трейлер без цензури нового фільму жахів «Геллфест» від продюсера «Термінатора 2», «Армагеддону» і «Ходячих мерців» Гейл Енн Герд.

Вирішивши весело провести Хелловін, група подруг (Емі Форсайт, Рейн Едвардс і Бекс Тейлор-Клаус) відправляється разом зі своїми хлопцями в парк розваг, створений в стилі горорів. Там на них чекають страшні квести і смертельний лабіринт, в якому ховається серійний вбивця в масці. Він вбиває у всіх на виду, і оточуючі сприймають це як частину вистави, але незабаром подруги розуміють, що це все по-справжньому, і відчайдушно прагнуть уникнути страшної долі.

Дивіться також офіційний український трейлер «Геллфест». У кіно з 4 жовтня.

20 вересня 2018,  19:41 | Оновлення

Друзі, дивимося український трейлер фільму жахів «Геллфест» від режисера Грегорі Плоткіна.

Група друзів (Емі Форсайт, Рейн Едвардс, Бекс Тейлор-Клаус) відправляється у тематичний хоррор-парк, щоб як слід розважитися та отримати дозу гострих відчуттів. І все це в повній мірі їм надасть серійний вбивця в масці, який вибрав цей парк в якості свого ігрового майданчика.

Серійний вбивця, тероризуючи групу друзів, перетворює парк розваг на місце смертельної гри, у той час як гості парку думають, що це лише частина розважального шоу...

Українська прем'єра фільму «Геллфест» відбудеться 4 жовтня.