Новини, в яких згадується Дмитро Хом’як

1 листопада 2019,  18:32 | Новини фільмів

Щоб глядачі перейнялися атмосферою нової комедії «Халепа на 5 Baksiv», Держкіно опублікувало її музичний трейлер із запальною піснею.

Фільм Мирослава Латика ґрунтується на успішному веб-серіалі «5baksiv.net», створеному у співпраці з BBC Media Action та Британською Радою. «Халепа на 5 Baksiv» розповість про пригоди дрібного шахрая Хом'яка (Дмитро Хом'як з фільму «Припутні») і його друзів Макса і Зеника. Вони стають підозрюваними у вбивстві і потрапляють в епіцентр розборок невідомих силовиків і місцевого авторитету, які полюють за головним доказом — флеш-карткою, на якій знаходиться відео державного злочину.

В український прокат «Халепа на 5 Baksiv» прибуде наступного тижня, 7 листопада.

7 жовтня 2019,  15:02 | Новини фільмів

Три друга потрапляють у справжні неприємності в трейлері зухвалої української комедії «Халепа на 5 Baksiv», яку зняв режисер Мирослав Латик.

Згідно офіційного синопсису, події фільму будуть слідувати за дрібним шахраєм Хом'яком (Дмитро Хом'як з фільму «Припутні»), який разом з друзями Максом і Зеником вважаються головними підозрюваними у вбивстві. Слідчі повинні знайти відповіді. Але серед них є «кріт», і для нього слідство є лише прикриттям для іншої операції. Головні герої потрапляють в епіцентр розборок невідомих силовиків і місцевого авторитету, які полюють за головним доказом — флеш-карткою, на якій знаходиться відео державного злочину. І коли здається, що все пропало і життя закінчилося, у Хом'яка народжується смілива ідея.

Як вам трейлер? В український прокат комедія «Халепа на 5 Baksiv», в зйомках якої також взяла участь легендарна актриса Ада Роговцева, вийде 7 листопада.

19 вересня 2017,  17:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Жанр майбутньої української кінокартини «Припутні» визначають як життєва комедія під «Воплі Відоплясова», так що саундтрек фільму точно буде забійний. Його події будуть розвиватися в забутому богом селі Припутні, куди невдачливого таксиста Юру (Дмитро Хом'як) на його біду завозить доля. Там він знайомиться з різними персонажами, як, наприклад, жінками з даного ТБ-ролика, і опиняється в центрі їх сімейних розбірок.

У широкий прокат творіння режисера Аркадія Непиталюка виходить вже на наступному тижні, 28 вересня. Його повноцінний трейлер дивіться тут.