Новини серіалів, в яких згадується Лела Лорен

7 грудня 2020,  14:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому сезоні фентезі «Американські боги», заснованого на романі-бестселері письменника Ніла Геймана, з'являться зірка екшен-дилогії «Мачете» Денні Трехо та зірка хітового серіалу «Гра престолів» Іван Реон. Перший погляд на їхніх героїв представляє свіжий трейлер.

Читати далі...
12 лютого 2020,  15:19 | Новини серіалів

Минуле повернеться за тобою. Зірка блокбастерів «Перший месник: Протистояння» і «Месники: Війна нескінченності» Ентоні Макі вирушає у небезпечне майбутнє в повноцінному трейлері 2 сезону науково-фантастичного екшену «Видозмінений вуглець».

У новому сезоні головний герой науково-фантастичного серіалу від Netflix Такеші Ковач (Юель Кіннаман) отримує нове тіло (Макі) і відправляється на свою рідну планету, якою тепер керує Даніка Гарлан (Ліла Лорен). Там він береться за розслідування серії вбивств, і це розслідування незабаром тісно переплітається з його пошуками своєї коханої Квеллкріст Фальконер (Рене Голдсберрі). Трейлер показує їх досить напружене возз'єднання, а у кінці новий Такеші зустрічається з оригінальним собою (Вілл Юн Лі), і між ними зав'язується смертельна битва.

Прем'єра 2 сезону «Видозміненого вуглецю» відбудеться 27 лютого. Також стало відомо, що новий сезон буде коротшим від попереднього всього 8 серій.