Новини фільмів, в яких згадується Рід Морано

3 березня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Блейк Лайвлі поділилася парочкою нових закулісних фотографій з гримерного трейлера свого останнього фільму «Ритм-секція», де вона багато разів змінює свій образ.

Читати далі...
22 січня 2020,  17:38 | Новини фільмів

Вчора вийшов новий трейлер гостросюжетного екшен-трилера Рід Морано «Ритм-секція», в якому зірка хітового серіалу «Пліткарка» та фільму «Проста послуга» Блейк Лайвлі виходить на стежку війни.

Шпигунський бойовик «Ритм-секція» слідує за молодою жінкою на ім'я Стефані Патрік (Лайвлі), чия сім'я загинула в авіакатастрофі 3 роки тому. Їй більше нічого втрачати, тому вона вирішує знайти терористів, винних в тій авіакатастрофі, і покарати їх. Для цього вона звертається по допомогу до Іена Бойда (Джуд Лоу), який вчить її стріляти і битися. Стефані стає небезпечним бійцем і змінює свою особистість, щоб розібратися з кожним, хто забрав у неї її рідних.

Дивіться також крутий фрагмент фільму «Ритм-секція», в якому Лайвлі тікає від погоні. Його світова прем'єра відбудеться 30 січня.

18 січня 2020,  23:13 | Новини фільмів

Кінокомпанія Paramount Pictures опублікувала фрагмент екшен-трилера «Ритм-секція», в якому невпізнанна зірка «Пліткарки» Блейк Лайвлі нагадує героїню пригод Джейсона Борна.

Кінокартина від сценариста Марка Бернелла і режисерки Рід Морано покаже Лайвлі в образі відважної жінки Стефані Патрік, яка вирішує помститися тим, хто винен в авіакатастрофі, що вбила її сім'ю. Ставши на стежку помсти, героїня змінює перуки і вбрання, щоб підібратися до вбивць рідних якомога ближче. Але в новому фрагменті її розкривають, і вона змушена тікати на машині по людних і тісних вулицях міста від тих, хто по ній стріляє і бажає її смерті.

Разом з Лайвлі у фільмі зіграють Джуд Лоу та Стерлінг К.Браун. У світовий прокат екшен Морано вийде наприкінці місяця, 30 січня, але дата його української прем'єри поки не повідомляється.

20 вересня 2019,  22:11 | Новини фільмів

Вона більше не Серена ван дер Вудсен. Ви не впізнаєте зірку серіалу «Пліткарка» Блейк Лайвлі у жорстокому трейлері її нового екшен-трилера «The Rhythm Section».

Фільм «The Rhythm Section», де разом з Лайвлі зіграють номінант на премію «Оскар» Джуд Лоу та лауреат премії «Золотий глобус» Стерлінг К. Браун, розповість про зневірену жінку на ім'я Стефані Патрік. Вона втратила свою сім'ю в авіакатастрофі, і коли дізнається, що на літаку була бомба і що це був теракт, Стефані вирішує знайти і покарати винних.

У світовий прокат трилер лауреатки премії «Еммі» Рід Морано вийде в листопаді. Дати української прем'єри у «The Rhythm Section» поки немає.

29 липня 2018,  02:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Гри престолів» Пітер Дінклейдж бреде по безлюдному місту в першому трейлері науково-фантастичної драми «Я думаю, тепер ми одні».

«Я думаю, тепер ми одні» розповість історію вигнанця Дейла (Дінклейдж), який одного разу прокидається і виявляє, що збулася його давня мрія — усі інші люди зникли з лиця землі, і тепер йому ніхто не буде дошкуляти. Але Дейлу не доводиться довго насолоджуватися такою бажаною самотністю, адже він зустрічає ще одну вижившу по імені Грейс (Ель Фаннінг), яка на відміну від нього шукає друга.

Також в цій історії з'являться Шарлотта Генсбур і Пол Джаматті.

Новий фільм режисера Рід Морано, яка працювала над серіалом «Оповідь служниці», отримав приз на кінофестивалі «Санденс» на початку року, а в американський прокат він вийде у вересні.