Оновлення, в яких згадується Блю Хант

16 жовтня 2017,  01:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер фільму «Люди Ікс: Нові мутанти», наступного розділу франшизи «Люди Ікс».

Картина познайомить нас з новим поколінням мутантів, яких грають зірка «Гри престолів» Мейсі Вільямс, зірка «Спліта» Аня Тейлор-Джой, а також Чарлі ХітонДуже дивні справи»), Генрі Зага13 причин, чому») і Блю ХантПервородні»). Їх герої ще занадто молоді, щоб контролювати свої сили, тому їх замикають в таємній установі, що нагадує психлікарню з фільмів жахів, де вони повинні боротися зі своїми минулими гріхами і знайти сили, щоб себе звільнити.

В українські кінотеатри творіння Джоша Буна прибуде 12 квітня 2018 року.

13 жовтня 2017,  17:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний трейлер нового розділу франшизи про мутантів «Люди Ікс: Нові мутанти» обіцяє нестандартний супергеройський фільм з домішкою трилера і горора.

Трейлер відправляє нас в моторошну лікарню для юних мутантів, які не можуть контролювати свої сили, і знайомить нас з п'ятіркою основних персонажів: Вулфсбейн (Мейсі Вільямс), Меджік (Аня Тейлор-Джой), Санспот (Генрі Зага), Міраж (Блю Хант) і Гарматне ядро ​​(Чарлі Гітон). Їх «лікуванням», яке в основному складається з небезпечних експериментів над цими підлітками, займається доктор Сесілія Рейс (Алісі Брага).

Українська прем'єра фільму Джоша Буна очікується 12 квітня 2018 року, так що чекаємо на дубльований трейлер.