Новини, в яких згадується Райан Поттер

25 листопада 2019,  17:00 | Новини серіалів

Тремти, Дезстроук. Трейлер фінальної серії 2 сезону супергеройського серіалу «Титани» розкриває круте прибуття та костюм Найтвінга.

У фіналі сезону Рейвен (Тіган Крофт), Коріандр (Анна Діоп), Бістбой (Раян Поттер), Диво-дівчина (Конор Леслі), Супербой (Джошуа Орпін), Яструб (Алан Річсон) і Голубка (Мінка Келлі) готуються до битви з Дезстроуком (Есай Моралес), оскільки їм набридло жити в страху за своє життя і бачити кошмари. І коли Слейд перегороджує їм шлях, на допомогу друзям приходить Дік Грейсон (Брентон Твейтс), який тепер буде боротися зі злом під псевдонімом Найтвінг.

Серія так і називається «Nightwing» («Найтвінг») і вийде на телеекрани 30 листопада за українським часом. А ви готові до цього епічного фіналу?

28 серпня 2019,  13:58 | Новини серіалів

Офіційний трейлер 2 сезону супергеройського серіалу «Титани» показує, що команда Діка Грейсона значно розшириться напередодні їхнього зіткнення з лиходієм Слейдом Вілсоном, відомим як Дезстроук.

Читати далі...
7 серпня 2019,  02:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Юний Робін шалено (і нецензурно) радіє своєму поверненню в тизер-трейлері 2 сезону супергеройського серіалу «Титани», знятого за коміксами DC.

Разом з поверненням Робіна (Каррен Волтерс) трейлер показує возз'єднання Діка Грейсона (Брентон Твейтс), Рейвен (Тіган Крофт), Коріандр (Анна Діоп), Бістбоя (Раян Поттер), Яструба (Алан Річсон) і Голубки (Мінка Келлі). Разом з ними в нових серіях з'являться Бетмен (Іен Глен), Аквалед (Дрю Ван Екер), Супербой (Джошуа Орпін), Єрихон (Chella Man) та Спустошниця (Челсі Чжан). Оце весела буде компанія!

А наприкінці відео на пару секунд в кадрі можна побачити знаменитого суперлиходія Дезстроука (Есай Моралес). Як вам його костюм?

Прем'єра 2 сезону «Титанів» відбудеться 6 вересня.

4 жовтня 2018,  03:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix поділився своїм трейлером супергеройського серіалу «Титани», який розкриває нові деталі про його сюжет і персонажів.

Дік Грейсон (Брентон Твейтс) був першим Робіном Бетмена, але помітив, що він стає дуже схожим на Темного лицаря, і вирішив піти від нього. Дік залишив Готем, відправився в Детройт і не світився на радарах близько року, але все змінюється, коли він зустрічає юну Рейчел Рот (Тіган Крофт), усередині якої живе темна і руйнівна сила, та вирішує їй допомогти. Дік знаходить інших молодих людей із суперздібностями Коріандр/Старфайєр (Анна Діоп) та Гарфілда Логана/Бістбоя (Райан Поттер) і засновує свою супергеройську команду.

Прем'єра 1 сезону «Титанів» відбудеться 13 жовтня за українським часом.

2 жовтня 2018,  17:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Четвертою учасницею супергеройської команди Діка Грейсона в науково-фантастичному серіалі «Титани» стане іншопланетянка Старфайєр.

Всередині дівчини на ім'я Коріандр (Анна Діоп), також відомої в коміксах DC як Старфайєр, живе величезна сила, яку вона не розуміє. Над нею ставили досліди, але їй вдалося втекти, і Коріандр вирішила приєднатися до Діка Грейсона (Брентон Твейтс), колишнього Робіна Бетмена, і його нових друзів Рейвен (Тіган Крофт) та Бістбоя (Райан Поттер), кожний з яких також володіє суперздібностями. Разом вони будуть шукати своє місце в світі і боротися зі злочинцями.

Попередній промо-ролик серіалу «Титани» показав перетворення Бістбоя на тигра. Прем'єра першої серії «Титанів» відбудеться 13 жовтня.

30 вересня 2018,  13:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бістбой перетворюється на свою улюблену тварину тигра — у свіжому промо-ролику супергеройського серіалу «Титани».

Залишивши службу у Бетмена, його перший Робін Дік Грейсон (Брентон Твейтс) вирішує зібрати свою команду юних супергероїв, щоб боротися із злочинністю на вулицях рідного Готема. Він зустрічає Рейвен (Тіган Крофт), Старфайєр (Анна Діоп) і Бістбоя (Райан Поттер), і разом вони влаштовують тест-драйв своїх суперздібностей. Останній з них вміє перетворюватися на різних тварин, ось тільки після перетворення він опиняється голим, чим веселить своїх колег по команді. Також ролик розкриває, що Бістбой — великий шанувальник Бетмена, але коли він просить Діка познайомити його з Темним лицарем, колишній Робін відповідає негативно.

Дивіться також моторошний промо-ролик «Титанів», в якому Рейвен демонструє свої темні сили. Прем'єра серіалу відбудеться 13 жовтня за українським часом.

19 липня 2018,  16:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно представлений на конвенції San Diego Comic-Con дебютний трейлер супергеройського серіалу від DC «Титани» підтверджує, що він буде похмурим і брутальним.

Читати далі...
5 липня 2018,  18:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Брентон Твейтс, який виконує головну роль у новому супергеройському серіалі «Титани», повідомив, що поки вішає костюм Робіна в шафу.

Читати далі...
29 червня 2018,  01:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові промо-фотографії фантастичного серіалу «Титани», заснованого на коміксах DC, розкривають темний костюм супергероя Робіна.

Читати далі...
3 серпня 2017,  19:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Герої оскароносного мультфільму «Супер шістка» («Місто героїв») повертаються на екрани для нових пригод. У першому фрагменті майбутнього однойменного мультсеріалу головний герой Хіро Хамада (Райан Поттер) разом зі своїм другом та напарником Беймаксом (Скотт Едсіт) опиняються в лігві лиходія, де на них чекають різні пастки. Добре, що Беймакс тут постає в своєму бойовому обмундируванні, а не в ролі м'якого робота-медика.

Прем'єра мультсеріалу «Супер шістка» очікується цієї осені.