Новини фільмів, в яких згадується Джессіка Вільямс

26 травня 2022,  21:36 | Новини фільмів

Приготуйтеся до нової подорожі до казкового світу знаменитої письменниці Дж.К. Ролінґ, яка зараз активно підтримує Україну, у пригодницькому фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», знятому режисером Девідом Єйтсом, яке ви можете побачити на великому екрані з 26 травня.

Читати далі...
29 квітня 2022,  16:30 | Новини фільмів

Поттеромани, приготуйтеся до напливу ностальгії! Адже новий фрагмент фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» не лише відправить вас до Гоґвортсу, а й викличе мурашки завдяки своїй музиці. Тій самій музиці легендарного композитора Джона Вільямса з фільмів про Гаррі Поттера.

Читати далі...
11 квітня 2022,  18:26 | Новини фільмів

Школа чарів і чаклунства Гоґвортс завжди була найказковішою локацією світу, який створила письменниця Дж.К. Ролінґ, і, на щастя, ми знову пройдемося її коридорами в наступному фільмі франшизи «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», як обіцяє його нова фічуретка.

Читати далі...
8 квітня 2022,  20:00 | Новини фільмів

Магія повертається. Минулого тижня, 29 березня, у Лондоні відбулася світова прем'єра очікуваного фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», що буде новим розділом культової франшизи про Гаррі Поттера. І ведучим цієї події став... зірка Поттеріани Том Фелтон, він же Драко Мелфой!

Читати далі...
1 червня 2018,  00:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В фентезійній картині «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» буде представлена директриса американської школи чарів і чарівництва, яку зіграє Джессіка Вільямс.

Читати далі...