Новини серіалів, в яких згадується Джуліана Харкві

18 січня 2020,  15:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського серіалу «Стріла» Кеті Кессіді поділилася крутим танцювальним відео зі зйомок 8 сезону, на якому вона танцює разом з іншою Чорною канаркою Джуліаною Гаркві.

Читати далі...
16 січня 2020,  02:15 | Новини серіалів

Після трагічних подій кросовера «Криза на нескінченних Землях» Стар-Сіті потрібен новий захисник. І в 9 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла» естафету Олівера Квіна (Стівен Амелл) приймає його дочка Мія.

У 2040 році у Мії Квін (Кетрін МакНамара) є все, про що вона коли-небудь мріяла, як раптом в її життя вриваються Лорел (Кеті Кессіді) та Діна (Джуліана Гаркві), і події приймають шокуючий оборот, оскільки вони вистежують жертву викрадення, яка має прямий зв'язок з Мією. Щоб допомогти їм, Мія надягає маску, бере в руки лук зі стрілами і становиться новою Зеленою стрілою.

Передостання серія серіалу «Стріла» отримала красномовну назву «Green Arrow & the Canaries» («Зелена стріла і Канарки») і покладе початок його спін-оффу 22 січня по українським часом.

14 січня 2020,  19:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW опублікував в мережі 15 кадрів передостанньої серії супергеройського серіалу «Стріла», яка одночасно буде пілотом для його спін-оффу про Мію Квін та двох Чорних канарок.

Читати далі...
30 квітня 2019,  21:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Олівер опиняється в пастці під підірваною будівлею в промо-ролику передостанньої серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Попередня серія закінчилася тим, що Олівер (Стівен Амелл) і команда вирушили за Еміко (Сі Шимука) в занедбану будівлю. Він знайшов сестру, але вона заманила його в пастку і підірвала усе. У 21 серії Арсенал (Колтон Гейнс), Спартанець (Девід Ремсі), Чорна канарка (Джуліана Гаркві) та Дикий пес (Рік Гонсалес) будуть намагатися врятувати Олівера з-під завалів, поки до Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) приходить поліція з ордером на обшук.

Прем'єра серії «Living Proof» («Живий доказ»), яку зняв режисер Гордон Верхел, відбудеться 7 травня за українським часом.

23 квітня 2019,  16:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Еміко намагається вбити Олівера в промо-ролику 20 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла», до фіналу якого залишилося всього 3 серії.

Коли вони дізнаються про те, що на місто готується напад, команда Стріли кличе Роя Харпера (Колтон Гейнс), щоб він допоміг їм зупинити «Дев'яте коло». Однак, все йде шкереберть і супроводжується величезним супутнім збитком. Діна (Джуліана Гаркві) розслідує вбивства і всі докази на місці злочину вказують на Олівера (Стівен Амелл). Але, як нагадує нам ролик, він не єдиний стрілок в місті, а також відео обіцяє нам поєдинок Олівера з Еміко (Сі Шімука).

Серія «Confessions» («Зізнання»), яку зняла Тара Міле, вийде на екрани 30 квітня за українським часом.

15 квітня 2019,  15:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сара Ленс з «Легенд завтрашнього дня» повертається в 18 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла», щоб допомогти своїй сестрі Лорел.

У новій серії колишнього окружного прокурора Стар-Сіті Лорел Ленс (Кеті Кессіді) звинувачують у вбивстві, і вона в костюмі Чорної сирени повертається до свого кримінального минулого. Поки Діна (Джуліана Гаркві) намагається її зловити, Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) відмовляється здаватися і кличе на допомогу Сару (Кейті Лотц), з якою вони мило возз'єднуються в даному фрагменті і згадують минулі часи.

Прем'єра серії «Lost Canary» («Загублена Канарка») відбудеться за українським часом завтра, 16 квітня. Дивіться її промо-ролик.

27 березня 2019,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лорел розшукують за вбивство в 18 серії 7 сезону супергеройської драми «Стріла».

Закадровий голос у промо-ролику повідомляє, що колишній окружний прокурор Лорел Ленс (Кеті Кессіді) звинувачується у вбивстві, і нам показують, що вона не сидить склавши руки. Одягнувшись в костюм Чорної сирени, Лорел б'ється з поганими хлопцями і дістає гроші зі схованки. Олівер (Стівен Амелл), Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) та Діна (Джуліана Гаркві) намагаються її знайти, поки Лорел повідомляє Фелісіті, що вона весь цей час лише вдавала, що вони подруги.

У подіях серії також візьме участь сестра Лорел Сара (Кейті Лотц).

Серія «Lost Canary» («Загублена Канарка»), яку зняла режисер Крістін Вінделл, вийде 16 квітня за українським часом.

14 березня 2019,  15:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 16 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла» на нас чекає нова подорож у майбутнє на 20 років вперед.

Дорослі Мія (Кетрін МакНамара) та Вільям (Бен Льюїс) відправляються в небезпечну місію. Тим часом Діна (Джуліана Гаркві), Рой (Колтон Гейнс) та Зої (Еліза Фаріа) повідомляють трагічні новини. Разом із стрибками у майбутнє, серія також покаже дитинство Мії і щасливих Олівера (Стівен Амелл) і Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) в день її народження.

Серія «Star City 2040» («Стар-Сіті 2040»), яку зняв Джеймс Бемфорд, прибуде на екрани 19 березня за українським часом.

5 березня 2019,  14:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лінчувальники вирішують стати на бік закону в промо-ролику 15 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Команда Стріли намагається ловити злочинців разом з поліцейським відділком Стар-Сіті, але, на розчарування Олівера (Стівен Амелл), їхня співпраця виявляється не такою плідною, як хотілося б. Тим часом Діна (Джуліана Гаркві) отримує новини, які змінюють її життя.

Серія «Training Day» («Тренувальний день»), режисером якої виступає Руба НаддаМорська поліція: Лос-Анджелес»), вийде на екрани 12 березня за українським часом.

17 січня 2019,  20:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Майбутня серія супергеройського серіалу «Стріла» отримала розширений промо-ролик, який триває 1 хвилину і його можна вважати трейлером.

В 10 серії 7 сезону під назвою «Shattered Lives» («Зруйновані життя»), відповідно до її офіційного опису, Олівер (Стівен Амелл) хоче повернутися до роботи і приділити час своєму шлюбу з Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс), але він потрібен Діні (Джуліана Гаркві), щоб вистежити нову Зелену Стрілу, якою виявляється зведена сестра головного героя Еміко Квін (Сі Шімука). Тим часом Діґл (Девід Ремсі) і Лайла (Одрі Марі Андерсон) повинні відзвітувати перед ARGUS про Діаза (Кірк Асеведо).

«Стріла» повернеться на екрани 22 грудня за українським часом.

13 грудня 2018,  20:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Виявляється, що під капюшоном нової Зеленої Стріли ховалася родичка Олівера Квіна, як повідомляє промо-ролик 10 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Діна (Джуліана Гаркві) запрошує Олівера (Стівен Амелл) взяти участь у її розслідуванні, і на місці злочину, де побував новий каратель, який, як і Олівер, носить костюм Зеленої Стріли, вони знаходять ДНК. Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) проводить тест і дізнається, що під маскою ховається жінка. Але Еміко Квін (Сі Шімука) не просто фанатка Олівера, вона його зведена сестра, і в даному ролику дає зрозуміти Рене (Рік Гонсалес), що не схожа на свого брата.

Серія під назвою «Shattered Lives» («Зруйновані життя») вийде на екрани 22 грудня за українським часом.

6 листопада 2018,  17:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Олівера намагаються стерти в промо-ролику 5 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла», яким поділився канал The CW.

Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) дізнається дещо нове про Олівера (Стівен Амелл), що її шокує. Діггл (Девід Ремсі) знову просить Кертіса (Еко Келлум) попрацювати під прикриттям для ARGUS. Тим часом Діна (Джуліана Гаркві) об'єднується з несподіваним союзником, і промо-ролик розкриває, що це буде Лорел (Кеті Кессіді).

Серія «The Demon» («Демон»), яку зрежисував Марк Бантінг, вийде на екрани 13 листопада за українським часом.

31 жовтня 2018,  03:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Над Олівером ставлять експерименти у в'язниці в промо-ролику 4 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Олівер (Стівен Амелл) і Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс), кожен окремо, роблять відчайдушні кроки, щоб знайти Діаза (Кірк Асеведо). Нова Зелена стріла втручається, коли палії обирають в якості своєї цілі громадський центр Рене (Рік Гонсалес). На Діну (Джуліана Харкві) тисне мер, щоб вона спіймала лінчувальника. А Лорел (Кеті Кессіді) в даному ролику запитує у Фелісіті, чи готова вона бути нещадною. І Фелісіті відповідає, що їй більше нічого втрачати.

Прем'єра 4 серії «Level Two» («Другий рівень»), яку зняв Бен Ернандес Брей, режисер попередньої серії, відбудеться за українським часом 6 листопада.

9 жовтня 2018,  03:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 7 сезоні супергеройського серіалу «Стріла» герої будуть битися з суперлиходійським тріо Мисливці з луками (Longbow Hunters), яке з'являється в новому трейлері.

Тепер всі в Стар-Сіті знають, що Олівер Квін (Стівен Амелл) є Зеленою стрілою. Через це лінчуватель потрапив за ґрати, де він намагається вести спокійне життя, але у в'язниці Олівер зустрічає Цеглу (Вінні Джонс), і той йому пояснює, що тут у нього не вийде жити мирно. Тим часом Діґґл (Девід Ремсі), Рене (Рік Гонсалес), Діна (Джуліана Харкві) й Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) працюють разом з Лорел (Кеті Кессіді), щоб захистити місто, поки Кертіс (Ечо Келлум) заявляє, що він перестав бути лінчувателем в той момент, коли Олівера відправили до в'язниці. Також трейлер розкриває, що Діаз (Кірк Асеведо) пов'язаний з Мисливцями з луками, а в Стар-Сіті з'являється новий лінчуватель в костюмі Зеленої стріли.

Прем'єра 7 сезону «Стріли» відбудеться 16 жовтня за українським часом.

29 серпня 2018,  19:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Обережно, підземку перекрито у зв'язку з тренуваннями супергероїв Arrowverse.

Новий промо-ролик майбутніх сезонів науково-фантастичних серіалів «Флеш», «Супергьорл», «Стріла», «Легенди завтрашнього дня» і «Чорна блискавка» показує, як 11 супергероїв Флеш (Грант Гастін), Вайб (Карлос Валдес), Супергьорл (Меліса Бенойст), Зелена стріла (Стівен Амелл), Чорна сирена (Кеті Кессіді), Дикий пес (Рік Гонсалес), Чорна канарка (Джуліана Харкві), Містер Террифік (Ечо Келлум), Атом (Брендон Рут), Біла канарка (Кейті Лотц) і Чорна блискавка (Кресс Вільямс) наполегливо тренуються на перекритій станції метро одного зі своїх вигаданих міст, готуючись до нових серій і нових битв зі злом.

«Флеш» і «Чорна блискавка» повертаються 9 жовтня, «Супергьорл» 14 жовтня, «Стріла» 15 жовтня, а «Легенди завтрашнього дня» 22 жовтня.