Оновлення, в яких згадується Джуліана Харкві

30 вересня 2017,  20:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий драматичний трейлер 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла». У ньому Олівер Квін (Стівен Амелл) слухає пораду від Дезстроука (Ману Беннетт), який говорить, що вони обидва знаходяться в пастці між двох світів: Стріла може бути героєм, якого потребує Стар-Сіті, або бути батьком, якого потребує його син Вілл (Джек Мур). І рано чи пізно йому доведеться зробити вибір. Разом з ними в відео з'являються Чорна сирена (Кеті Кессіді) та нова Чорна канарка (Джуліана Харкві).

Прем'єра 6 сезону «Стріли» відбудеться 12 жовтня. Новий надихаючий трейлер «Супергьорл» дивіться тут.

24 липня 2017,  00:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний трейлер 6 сезону «Стріли» в основному згадує драматичні події фіналу попереднього, де Олівер (Стівен Амелл) та його син Вілл (Джек Мур) безпорадно спостерігали з катера за тим, як Прометей (Джош Сегарра) підриває острів Ліан Ю з їх друзями і рідними. Але після трейлер показує кілька інтригуючих моментів з майбутніх серій, як бійку нової Чорної канарки (Джуліана Харкві) з Чорної сиреною (Кеті Кессіді), нового вибухонебезпечного лиходія й повернення Дезстроука (Ману Беннетт). Залишається лише гадати, хто з інших вижив...

Фотографії з подій за участю касту «Стріли» на Comic-Con ви знайдете в нашій галереї. Прем'єра 6 сезону відбудеться 12 жовтня.