Новини серіалів, в яких згадується Ліза Джой

16 березня 2020,  17:43 | Новини серіалів

На честь прем'єри 3 сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу» канал HBO поділився новим трейлером, який йде 2 хвилини і показує масу інтригуючих моментів, що чекають на його героїв в майбутньому.

Події нового сезону серіалу Джонатана Нолана і Лізи Джой розвиваються в нео-Лос-Анджелесі, куди прибуває Долорес (Еван Рейчел Вуд) зі своєю місією із захоплення роботами людського світу і об'єднується там з будівельником Калебом (Аарон Пол). Бернард (Джеффрі Райт) говорить Ешлі (Люк Гемсворт), що він не зможе її зупинити сам, а також в трейлері Мейв (Тенді Ньютон) воює з нацистами і укладає союз із загадковим лиходієм Сераком (Венсан Кассель). І важко не помітити натяки на те, що тепер у тілі Шарлотти (Тесса Томпсон) може жити розум... Тедді (Джеймс Марсден). У всякому разі так припускає Мейв.

Наступна серія серіалу «Світ Дикого Заходу» вийде 23 березня за українським часом. Вона отримала назву «The Winter Line» («Зимова лінія») на честь основної оборонної лінії в системі німецьких фортифікаційних споруд часів Другої світової війни.

27 червня 2018,  00:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нове закулісне відео 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу» показує, як Тенді Ньютон гримували для однієї з найбільш драматичних сцен за участю її героїні Мейв.

Мейв знайшла спосіб, як зламати систему і контролювати інших роботів, але не вміє контролювати людей, тому коли її зловили люди, то порізали тіло героїні вздовж і поперек, намагаючись розкрити її секрет. Продюсер Ліза Джой зазначає, що ця сцена також є дуже важкою для Форда (Ентоні Хопкінс), оскільки він зізнається, що Мейв завжди була його улюбленицею. Вона обрала свою дочку, хоча знає, що їх історію придумали люди, і не збирається здаватися, тому Форд дарує їй останній подарунок, підключаючи назад до мережі.

Фінальна серія 2 сезону «Світу Дикого Заходу» вийшла 24 червня. Серіал повернеться з новими серіями в 2019 році.

30 березня 2018,  17:20 | Новини серіалів

Пропонуємо подивитися український трейлер серіалу «Світ Дикого Заходу», де повертаються Еван Рейчел Вуд, Джеймс Марсден, Тенді Ньютон, Джеффрі Райт і Ед Харріс.

Канал HBO запускає другий сезон серіалу «Світ Дикого Заходу» від Джонатана Нолана та Лізи Джой. Події у серіалі відбуваються в недалекому майбутньому, де великою популярністю користується парк розваг, що імітує епоху Дикого Заходу. Парк населений андроїдами, яких не відрізнити від людей. Але парк виходить з ладу, роботи опиняються надані самі собі, і двоє гостей парку знаходять себе на прицілі стрілка-андроїда.

Перша серія 2 сезону «Світ Дикого Заходу» вийде на екрани 23 квітня.