Новини, в яких згадується Павло Зібров

30 грудня 2018,  22:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В останній тиждень 2018 року вийшли нові трейлери фентезі «Майбутній король», української комедії «Продюсер» та очікуваного горора «Ми», а також нові ТБ-ролики супергеройських екшенів «Капітан Марвел» і «Шазам!», супергеройського трилера «Скло» та історичної драми «Марія – королева Шотландії».

Читати далі...
27 грудня 2018,  18:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Даша Астаф'єва бере участь у грязьових боях без правил, а Павло Зібров грається в Чака Норріса в офіційному трейлері української пригодницької комедії Сергія Вейна «Продюсер».

У цьому комедійному роуд-муві Олексій Дурнєв втілює молодого й самовпевненого продюсера, який повинен доставити велику суму грошей на знімальний майданчик нового фільму. Стикаючись з багатьма перешкодами на своєму шляху, як неймовірно смішними, так і небезпечними для життя, він проходить багато необхідних для нього життєвих уроків, і всі ці пригоди приводять героя до зовсім несподіваного фіналу.

Також у фільмі знялися Мішель Андраде, Андре Тан, Слава Камінська, Микита Добринін, Василь Кіт та Віктор Андрієнко.

«Продюсер» прибуде в кінотеатри України у День всіх закоханих, 14 лютого.

11 жовтня 2018,  16:46 | Оновлення

Представляємо тизер-трейлер комедійного фільму «Продюсер» від режисера Сергія Вейна.

У центрі сюжету фільму – самовпевнений та самозакоханий кінопродюсер. Його чекають дивовижні пригоди, погоні, перестрілки та курйозні ситуації, які приведуть героя до абсолютно несподіваного фіналу.

У комедії головні ролі грають Павло Зібров, Вася Кіт, Мішель Андраде, Олексій Дурнєв та багато інших харизматичних персонажів.

У кінотеатрах України фільм «Продюсер» можна буде подивитися з 14 лютого 2019 року.

3 вересня 2018,  01:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слава Камінська з гурту «Не ангели» другий раз не змогла вийти на паркет «Танців з зірками» у зв'язку з травмою спини і була дискваліфікована.

Читати далі...
17 серпня 2018,  23:31 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Самим несподіваним учасником нового сезону популярного українського шоу «Танці з зірками» став народний артист України Павло Зібров.

Змагатися за звання найкращого танцюриста/танцюристки країни Зібров буде з телеведучою Машею Єфросиніною, коміком Ігорем Ласточкіним, телеведучою Лесею Нікітюк, співачкою Мішель Андраде, шоуменом Іраклі Макацарією, ресторатором Миколою Тищенком, співачкою Славою Камінською, боксером Денисом Берінчиком, співачкою Златою Огневич, телеведучим Русланом Сенічкіним, актором Павлом Вишняковим, тренером Анітою Луценко і телеведучою Оксаною Марченко.

За кого ви будете вболівати? Пишіть в коментарях.

Перший прямий ефір 5 сезону «Танці з зірками» відбудеться на телеканалі 1+1 на наступному тижні, 26 серпня, об 21:00.