Новини, в яких згадується Джек Мур

6 лютого 2019,  01:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стар-Сіті тероризує маніяк у промо-ролику 13 серії 7 сезону серіалу «Стріла».

Олівер (Стівен Амелл) і Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) розчаровуються, коли дізнаються, що Вільям (Джек Мур) щось від них приховує. Бажаючи присвятити більше часу своїй сім'ї, Олівер відступає від своїх обов'язків в якості Зеленої Стріли і доручає команді вистежити серійного вбивцю. Однак, коли команда сама стає мішенню для вбивці, речі приймають кривавий оборот.

Прем'єра серії «Star City Slayer» («Вбивця зі Стар-Сіті») відбудеться 12 лютого за українським часом.

29 січня 2019,  20:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 12 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла» герої зіткнуться з новим суперлиходієм в масці, який буде полювати на лінчувальників.

Синопсис серії говорить, що поки за Олівером (Стівен Амелл), Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) та іншими героями слідують репортери з камерами, щоб вони розповіли світу про своє минуле у якості лінчувальників і про те, що для Стар-Сіті значить Зелена стріла, Олівер повинен впоратися з поверненням свого сина Вільяма (Джек Мур) із зарубіжної школи та з новою загрозою для міста.

До речі, костюм і маска нового суперлиходія, який з'являється під кінець ролика, дуже схожі на костюм і маску Кроссбоунса з кіновсесвіту Marvel.

Прем'єра серії «Emerald Archer» («Смарагдовий лучник»), яка буде 150-ю серією серіалу, відбудеться за українським часом 5 лютого.

23 липня 2018,  14:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився на конвенції Comic-Con першим поглядом на 7 сезон супергеройського серіалу «Стріла».

Опинившись за ґратами, Олівер (Стівен Амелл) намагається не втрачати час дарма, читаючи «Графа Монте-Крісто» і активно тренуючись. Коли Діг (Девід Ремсі) приходить його відвідати, то герой виглядає побитим, хоча і говорить, що намагається триматися подалі від конфліктів. Лорел (Кеті Кессіді) виступає перед журналістами із заявою, що Стар-Сіті не буде терпіти лінчувателів. І 5 місяців у місті не було жодного лінчувателя, як раптом поліцейську операцію Діни (Джуліана Харкві) перериває хтось, хто стріляє стрілами і носить костюм Зеленої стріли.

У кінці Діаз (Кірк Асеведо) обіцяє забрати у Олівера все і націлює пістолет чи то на Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс), чи то на Вільяма (Джек Мур).

Прем'єра сезону 7 «Стріли» відбудеться 15 жовтня.

6 квітня 2018,  17:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 18 серії 6 сезону фантастичного серіалу «Стріла» говорить, що прийшов час політати соло.

Перебуваючи в своєму найтемнішому місці, Олівер (Стівен Амелл) задається питанням, чи не зіпсував він усе. Він виступає ініціатором конфліктів з Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) й Вільямом (Джек Мур), і Фелісіті говорить чоловікові, що можливо їм обом потрібно більше простору. Несподіваний візит старого друга змушує Олівера сумніватися в своєму наступному крокові.

Серія «Fundamentals» («Принципи»), яку зняв Бен Ернандес Брей, вийде на екрани 13 квітня за українським часом. Всього 6 сезон буде складатися з 23 серій.

20 січня 2018,  18:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Машини, світлофори і навіть ліфти стають небезпечними для жителів Старлінг-Сіті в 11 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Синопсис серії повідомляє, що Вільям (Джек Мур) потрапляє під перехресний вогонь, поки Олівер (Стівен Амелл) намагається зупинити Кейдена Джеймса (Майкл Емерсон) за допомогою оригінальної команди Стріли.

Серія «We Fall» («Ми падаємо») вийде на екрани 26 січня за українським часом.

14 жовтня 2017,  22:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Друга серія 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла» називається «Tribute» («Дань пошани»), і ось її перший промо-ролик. Синопсис серії говорить, що поки Олівер (Стівен Амелл) намагається знайти баланс між тим, щоб бути мером міста, Зеленою стрілою і батьком Вільяма (Джек Мур), Анатолій (Девід Найкл) повертається в Стар-Сіті із зловісними планами.

Серія вийде на екрани 20 жовтня за українським часом.

30 вересня 2017,  20:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий драматичний трейлер 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла». У ньому Олівер Квін (Стівен Амелл) слухає пораду від Дезстроука (Ману Беннетт), який говорить, що вони обидва знаходяться в пастці між двох світів: Стріла може бути героєм, якого потребує Стар-Сіті, або бути батьком, якого потребує його син Вілл (Джек Мур). І рано чи пізно йому доведеться зробити вибір. Разом з ними в відео з'являються Чорна сирена (Кеті Кессіді) та нова Чорна канарка (Джуліана Харкві).

Прем'єра 6 сезону «Стріли» відбудеться 12 жовтня. Новий надихаючий трейлер «Супергьорл» дивіться тут.

14 вересня 2017,  18:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер майбутнього сезону серіалу «Стріла» оголошує, що все змінилося. Після трагічних подій на острові Лян Ю Вілла (Джек Мур) переслідують кошмари, і він вважає, що в усьому винен його батько Олівер (Стівен Амелл). Стрілі й самому доводиться непросто, але на його стороні залишився Дезстроук (Ману Беннетт); а також в відео з'являється Чорна сирена (Кеті Кессіді), яка щось підриває, не озираючись.

«Стріла» повернеться на екрани 12 жовтня. Нові трейлери до «Флеша» і «Супергьорл» дивіться тут і тут.

24 липня 2017,  00:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний трейлер 6 сезону «Стріли» в основному згадує драматичні події фіналу попереднього, де Олівер (Стівен Амелл) та його син Вілл (Джек Мур) безпорадно спостерігали з катера за тим, як Прометей (Джош Сегарра) підриває острів Ліан Ю з їх друзями і рідними. Але після трейлер показує кілька інтригуючих моментів з майбутніх серій, як бійку нової Чорної канарки (Джуліана Харкві) з Чорної сиреною (Кеті Кессіді), нового вибухонебезпечного лиходія й повернення Дезстроука (Ману Беннетт). Залишається лише гадати, хто з інших вижив...

Фотографії з подій за участю касту «Стріли» на Comic-Con ви знайдете в нашій галереї. Прем'єра 6 сезону відбудеться 12 жовтня.