Оновлення, в яких згадується Баррі Кеоган

16 жовтня 2017,  03:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Колін Фаррелл та Ніколь Кідман опиняються у великій небезпеці в новому трейлері психологічного трилера «Вбивство священного оленя». Вони втілюють щасливе подружжя Стівена й Анну Мюррей, у яких є двоє прекрасних дітей. Але одного разу до них в будинок приходить син колишнього пацієнта Стівена Мартін (Баррі Кеоган), який готовий на все, щоб доктор став новим чоловіком його матері (Алісія Сільверстоун), навіть на вбивство.

Це тривожне творіння грецького режисера Йоргоса ЛантімосаЛобстер») прибуде в українські кінотеатри 30 листопада.

16 серпня 2017,  21:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія A24 представила перший трейлер психологічного горору «Вбивство священного оленя», де головні ролі зіграли володарка «Оскара» Ніколь Кідман й володар «Золотого глобуса» Колін Фаррелл. Це історія про тінейджера (Баррі Кеоган), який намагається привести блискучого хірурга в свою дисфункціональну сім'ю, що обертається кошмаром для всіх. У трейлері також з'являється Реффі Кессіді, яка виконує моторошний кавер на пісню Еллі Голдінг «Burn».

Українська прем'єра фільму Йоргоса Лантімоса очікується 30 листопада.

4 серпня 2017,  18:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося дебютний фрагмент психологічного горор-трилера «Вбивство священного оленя», в якому Колін Фаррелл грає блискучого хірурга. Відео показує, як його юний пацієнт в втіленні Баррі КеоганаДюнкерк») запрошує хірурга на вечерю, в надії звести його зі своєю матір'ю, але лікар ввічливо відмовляє. Проте відмова не зупинить хлопця, і наслідки його вчинків будуть абсолютно непередбачуваними.

Фільм Йоргоса Лантімоса, відомого завдяки «Лобстеру», де також зіграв Фаррелл, вийде в український прокат 30 листопада.