Новини, в яких згадується Поппі Дрейтон

1 березня 2021,  16:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мейсі та Гаррі стають «співучасниками злочину», правда, в переносному значенні цього словосполучення (хоча ми в цьому не впевнені), в промо-ролику майбутньої серії фентезійного серіалу «Зачаровані», яким поділився канал The CW.

Читати далі...
15 лютого 2021,  13:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 4 серії 3 сезону фентезі про трьох сестер відьом «Зачаровані» починається досить оптимістично, але незабаром героїням доведеться шукати вихід з чергової непростої магічної ситуації.

Читати далі...
25 січня 2021,  13:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Забули про те, що відбувалося в минулому сезоні фентезійного серіалу «Зачаровані»? Тоді новий ретроспективний трейлер нагадає вам його ключові події.

Читати далі...
6 квітня 2020,  13:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 17 серії 2 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані» на наших сестер-відьом чекають нові неприємності... та званий вечір, як показує її промо-ролик.

Читати далі...
30 березня 2020,  17:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фентезійний серіал «Зачаровані» повернувся зі своїх довгих канікул, і в його новій серії сестри-відьми відправляться у світ демонів.

Читати далі...
5 лютого 2020,  01:20 | Новини серіалів

Демон всередині Мейсі намагається замістити собою її сили відьми, і це ставить прод загрозу Силу Трьох в 12 серії 2 сезону популярного фентезійного серіалу «Зачаровані».

Загадкове прохання про допомогу від янгола-охоронця Гелен (Азура Скай) поміщає Гаррі (Руперт Еванс), Мейсі (Мадлен Манток), Мел (Мелоні Діас) та Меггі (Сара Джеффрі) в епіцентр конфлікту з темним хранителем Гелен. Щоб відродити Силу Трьох, Мейсі вдається до рішучих заходів промо-ролик показує, що вона звертається по допомогу до Ебігейл (Поппі Дрейтон).

Серія «Needs to Know» («Потрібно знати»), яку написали сценаристки Джоанна Лі, Джессіка О'Тул та Емі Рардін і зняв режисер Джефф Берд, вийде на екрани 8 лютого за українським часом.

25 січня 2020,  17:30 | Новини серіалів

Канал The CW опублікував в мережі промо-ролик і розширений опис 11 серії 2 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані», в якій життя улюбленого персонажа опиняється в небезпеці.

Коли Гаррі (Руперт Еванс) збиває з ніг загадкова хвороба, Мейсі (Мадлен Манток), Мел (Мелоні Діас) та Ебігейл (Поппі Дрейтон) повинні працювати разом, щоб врятувати його життя. Мейсі звертається по допомогу до Джуліана (Ерік Бальфур). Тим часом Меггі (Сара Джеффрі) і Джордан (Джордан Доніка) відправляються в небезпечну місію в Новий Орлеан.

Прем'єра серії «Dance Like No One is Witching» («Танцюй так, ніби ніхто не чаклує»), яку зняв Майкл А. Алловіц, відбудеться 1 лютого за українським часом.

16 листопада 2019,  17:06 | Новини серіалів

Промо-ролик 7 серії 2 сезону фентезійної драми «Зачаровані» натякає на повернення напівлюдини-напівдемона Паркера (Нік Гаргроув), в якого закохана молодша сестра.

Гаррі (Руперт Еванс) та Мейсі (Мадлен Манток) здійснюють шокуюче відкриття. Меггі (Сара Джеффері) об'єднується з Ебігейл (Поппі Дрейтон) у боротьбі з несподіваним ворогом. Тим часом Мел (Мелоні Діас) повинна врятувати Кет (Шіва Калайсельван) від невизначеної долі.

Режисером серії «Past is Present» («Минуле стає майбутнім») виступає П.Дж. Пеше. Її прем'єра відбудеться 23 листопада за українським часом.

2 листопада 2019,  17:59 | Новини серіалів

В 5 серії 2 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані» сестри-відьми повинні будуть використовувати Силу Двох, щоб знайти свою старшу сестру.

Мел (Мелоні Діас) та Меггі (Сара Джеффері) намагаються знайти зниклу Мейсі (Мадлен Манток) за допомогою заклинання, поки Гаррі (Руперт Еванс) використовує інший метод просить у Ебігейл (Поппі Дрейтон) допомогти йому увійти в контакт зі своєю підсвідомістю, щоб з'єднатися зі своєю темною стороною.

Серія «The Truth About Kat and Dogs» («Правда про кішок і собак»), яку зняла режисер Тесса Блейк, вийде 9 листопада за українським часом.

29 жовтня 2019,  12:57 | Новини серіалів

Сестри Вера-Вон формують тимчасове тріо зі своєю новою знайомою відьмою і відправляються в небезпечний ліс у промо-ролику 4 серії 2 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані».

Мейсі (Мадлен Манток) та Мел (Мелоні Діас) об'єднуються з відьмою Ебігейл (Поппі Дрейтон), щоб вистежити Асасина. Меггі (Сара Джеффері) починає свій новий проект і здійснює прорив, коли звертається по допомогу до Джордана (Джордан Доніка). Гаррі (Руперт Еванс) дізнається жахливий секрет.

Серія «Deconstructing Harry» («Деконструювати Гаррі»), режисером якої став Кеннет Фінк, вийде 2 листопада за українським часом.

19 жовтня 2019,  17:18 | Новини серіалів

Запрошеною зіркою 3 серії 2 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані» стала актриса Поппі Дрейтон, яку ви зараз можете побачити в кінотеатрах в історичному бойовику «Захар Беркут».

Поки Мел (Мелоні Діас) та Гаррі (Руперт Еванс) намагаються розгадати «Книгу старійшин» і відправляються в інший вимір, Мейсі (Мадлен Манток) бореться з хорошими і поганими аспектами своєї демонічної сторони й зустрічає поранену відьму на ім'я Ебігейл (Поппі Дрейтон), якій потрібна допомога. Тим часом Меггі (Сара Джеффері) змагається з Джорданом (Джордан Доніка) за підвищення.

Серія «Careful What You Witch For» («Обережніше зі своїми відьомськими бажаннями»), режисером якої виступає Джина Ламар, вийде на екрани 26 жовтня за українським часом.

Рецензія на фільм «Захар Беркут»
Перший український кіноепік
11 жовтня 2019,  01:31 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Повість Івана Франка «Захар Беркут» давно є наріжним каменем української літератури, присвяченій героїчній боротьбі українського народу за свою свободу і незалежність, яка наповнена символізмом і несе в собі заповіт для всіх майбутніх поколінь українців. Вперше її екранізували на початку 1970-х років, за часів Радянського Союзу, але фільм Леоніда Осики не пройшов випробування часом, і ви навряд чи його бачили. А ось другу екранізацію «Захара Беркута», яка виходить на екрани у 2019, навряд чи чекає подібна доля, оскільки вона була знята з справжнім голлівудським розмахом.

Читати далі...
8 жовтня 2019,  15:53 | Новини фільмів

У понеділок у мережі відбулася прем'єра нового кліпу української рок-групи Океан Ельзи на пісню «Перевал», яка увійде в саундтрек історичного фільму «Захар Беркут».

Кліп показує фрагменти нової історичної кінокартини україно-американського виробництва, яку зняли режисери Ахтем Сеітаблаєв і Джон Вінн, а також фронтмена групи Океан Ельзи Святослава Вакарчука, який співає про об'єднання українського народу і його боротьбу з силами зла на тлі величних скель.

Українська прем'єра фільму«Захар Беркут», де зіграють Роберт Патрік, Алекс МакНіколл, Рокі Майєрс і Поппі Дрейтон, відбудеться в четвер, 10 жовтня.

19 вересня 2019,  14:15 | Новини фільмів

«Це наша земля, ми — вільний народ!» Українська студія FILM.UA поділилася повноцінним трейлером свого масштабного проекту «Захар Беркут», заснованому на однойменній повісті Івана Франка.

Читати далі...
14 травня 2018,  14:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На прошлой неделе вышли украинские трейлеры к фильмам «Хищник», «Mamma Mia! 2» и «В темноте», дублированные ТВ-ролики «Мир Юрского периода 2» и «Миссия невыполнима: Фолаут», а также новые трейлеры картин «Шпион, который меня кинул» и «Во власти стихии» и марвеловских сериалов «Люк Кейдж» и «Плащ и Кинжал».

Читати далі...