Оновлення, в яких згадується Томмі Віркола

17 серпня 2017,  16:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Події фантастики «Сім сестер» з Нумі Рапас в сімох ролях розвиваються в майбутньому, де в зв'язку з перенаселення планети одній сім'ї дозволено мати тільки одну дитину. І тут стається диво — у одного батька (Віллем Дефо) народилося відразу 7 дочок. Вони змушені все життя ховатися від уряду, але перший фрагмент показує, як їх знаходять спецназівці, і героїні дають їм відсіч за допомогою всього, що трапляється під руку.

Український трейлер «Сім сестер», знятих режисером Томмі Вірколою, дивіться тут. У кіно з 31 серпня.

1 серпня 2017,  01:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix представив новий трейлер науково-фантастичного трилера «Сім сестер», чиї події відбуваються в антиутопічному майбутньому. Згідно із законом в перенаселеному світі не можна мати більше однієї дитини, як раптом стається неймовірне, і один чоловік (Віллем Дефо) стає батьком відразу сімох схожих одна на одну дівчаток. Героїні, дорослі версії яких втілює Нумі Рапас, названі на честь кожного дня тижня і можуть виходити з дому тільки в цей день. Але одного разу пропадає Понеділок...

Український трейлер кінокартини Томмі Вірколи дивіться тут. «Сім сестер» прибудуть в кіно через місяць, 31 серпня.

20 червня 2017,  19:10 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Фільм режисера Томмі Віркола розказує про світ, де через перенаселення, сім’ям дозволено мати лише одну дитину. Однак в одній родині народжується одразу семеро дівчаток-близнючок, і батько вирішує приховати їх від влади. Малюкам дають імена на честь днів тижня. Так все життя дівчатка і виходять у люди: кожна у свій день. Але одного разу Понеділок зникає…

Акторка Нумі Рапас грає усіх сімох героїнь, компанію їй склали Віллем Дефо та Гленн Клоуз. Фантастичний трилер «Сім сестер» стартує в українському прокаті з 31 серпня.

7 червня 2017,  18:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Дівчини з татуюванням дракона» і «Прометея» Нумі Рапас грає одразу 7 ролей в новому науково-фантастичному трилері «Сім сестер». Його події розвиваються в 2073 році, коли в зв'язку з перенаселенням Землі кожна сім'я по закону може мати лише одну дитину, тому сімом сестрам-близнятам у втіленні Рапас доводиться ховатися від уряду, щоб вижити.

Прем'єра кінокартини Томмі Вірколи, де також зіграли Віллем Дефо, Гленн Клоуз і Роберт Вагнер, відбудеться пізніше в цьому році.