Новини, в яких згадується Зазі Бітц

22 травня 2023,  23:14 | Новини фільмів

Це офіційно! До касту третьої пригоди балакучого антигероя Дедпула приєдналися акторки Бріанна Гілдебранд та Сіорі Куцуна, які знову зіграють крутих супергероїнь Надзвукову Боєголовку та Юкіо.

Читати далі...
24 червня 2022,  17:14 | Новини фільмів

Бред Пітт розкрив у новому інтерв'ю, що збирається закінчувати свою акторську кар'єру (але це не точно, так що рано засмучуватися). Поки що, на щастя, це ще не сталося, і вже дуже скоро він порадує нас крутим екшеном у своєму новому фільмі під назвою «Швидкісний поїзд».

Читати далі...
28 травня 2022,  15:35 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер і новий міжнародний постер екшен-трилера «Швидкісний поїзд» («Bullet Train»), де на лауреата премії «Оскар» Бреда Пітта чекає пекельна поїздка на поїзді в компанії найнебезпечніших найманих убивць з усього світу (але не переживайте, герой Пітта тут не такий простий, як може здатися на перший погляд, незважаючи на його милу панамку).

Читати далі...
1 квітня 2022,  20:02 | Новини фільмів

На Бреда Пітта чекає дуже небезпечна для життя поїздка в швидкісному поїзді в наповненому екшені фільмі «Bullet Train» («Швидше кулі» або «Швидкісний поїзд»), прем'єра якого очікується наступного літа.

Читати далі...
30 березня 2021,  00:52 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Бред Пітт і Сандра Буллок є одними з найбільш талановитих та знаменитих голлівудських акторів першого ешелону і, до того ж, майже ровесники з різницею у віці близько півроку, але, як не дивно, ще жодного разу не працювали разом. І новий екшен «Швидкісний поїзд» нарешті виправить цю несправедливість.

Читати далі...
7 листопада 2020,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники Хоакіна Фенікса і його Джокера, ми знаємо, чим ви будете займатися через тиждень. Спойлер: побіжите в кіно, щоб знову побачити шокуючий фільм режисера Тодда Філліпса на великому екрані.

Читати далі...
11 лютого 2020,  00:59 | Нагороди та премії

Несподіваним, але точно одним з найбільш пам'ятних епізодів 92-ї церемонії нагородження премії «Оскар» став виступ короля репу Емінема, який здивував і зірок Голлівуду, і глядачів, виконавши свою легендарну пісню «Lose Yourself».

У 2003 році пісня «Lose Yourself», яка увійшла до саундтреку фільму «8 миля», отримала премію «Оскар», але тоді Емінема не було в залі, щоб її заспівати. А 17 років по тому він нарешті добрався до «Оскара» і буквально порвав зал з цією піснею. ЗМІ жартують, що Мартін Скорсезе проспав цей виступ, зате зірка блокбастера «Диво-жінка» Галь Гадот, Зазі Бітц з оскароносного фільму «Джокер» та Келлі Марі Трен із «Зоряних воєн» активно підтанцьовували та підспівували Емінему.

Цього разу «Оскар» за Найкращу пісню взяли Елтон Джон і Берні Топін, які написали «(I'm Gonna) Love Me Again» до фільму «Рокетмен».

25 грудня 2019,  18:36 | Новини фільмів

Вийшов український трейлер біографічного трилера Бенедикта Ендрюса «Проти всіх ворогів», в якому зірка екшену «Ангели Чарлі» Крістен Стюарт втілює легендарну актрису Джин Сіберг.

В кінці 60-х років зірка французької «нової хвилі» Джин Сіберг на піку своєї кар'єри почала виступати за права афроамериканців і корінних народів США. Тоді ж ФБР розвернуло проти неї розвідувальну операцію: систему стежень та гучних провокацій. У цій мережі шпигунства молодий агент, якого таємно приставили до Сіберг, стає одним з головних героїв її історії.

Компанію Стюарт тут складають актори Ентоні Макі, Джек О'Коннелл, Маргарет Квеллі і Зазі Бітц. Авторами сценарію виступають Джо Шрепнел і Анна Вотерхаус. В український прокат фільм «Проти всіх ворогів» вийде наприкінці зими, 27 лютого.

16 листопада 2019,  16:44 | Новини фільмів

Вийшов перший трейлер біографічного трилера Бенедикта Ендрюса «Проти всіх ворогів», головну роль у якому виконує зірка «Ангелів Чарлі» Крістен Стюарт.

Фільм «Проти всіх ворогів» («На зло ворогам») розповість про легендарну американську актрису Джин Сіберг (Стюарт), яка вплутується в бурхливий рух за громадянські права наприкінці 1960-х років у Лос-Анджелесі, після чого нею починає активно цікавитися ФБР. До неї приставляють молодого і амбітного агента Джека Соломона (Джек О'Коннелл), чиє цілодобове стеження поступово зводить актрису з розуму.

У трилері Ендрюса також зіграють актори Ентоні МакіМесники: Війна нескінченності», «Перший месник: Протистояння») та Зазі БітцДедпул 2», «Джокер»). У світовий прокат він вийде у грудні.

Рецензія на фільм «Джокер»
Історія хвороби жителів Ґотема
1 жовтня 2019,  04:05 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З самого дитинства мама називала Артура щасливчиком і казала йому посміхатися. І тепер він буквально надягає щасливе обличчя, працюючи клоуном за викликом і намагаючись розсмішити людей. Але далеко не всі оцінюють його зусилля по заслугах; багато хто знущається над ним, плює йому в його загримоване обличчя і б'є, поки він безпорадно лежить на асфальті... Але Артур не збирається кинути свої спроби нас розсмішити, ось тільки його бенефіс обернеться для Ґотема справжнім пеклом.

Читати далі...
25 вересня 2019,  23:36 | Новини фільмів

У мережу потрапив офіційний трейлер психологічного фільму жахів Бабака Анварі «Рани», який не рекомендується до перегляду вразливим глядачам.

Події фільму слідують за барменом Віллом (Армі Гаммер), який живе в Новому Орлеані і одного разу приносить додому мобільний телефон, залишений кимось в його барі. Він вирішує подивитися фотографії, щоб зрозуміти, кому він належить, але виявляє жахливі речі, що шокують його. Поступово його життя і життя його коханої Керрі (Дакота Джонсон) перетворюється на кошмар на яву.

Також в горорі Анварі знялася зірка фільмів «Дедпул 2» і «Джокер» Зазі Бітц.

Наприкінці трейлер розкриває, що прем'єра фільму жахів «Рани» в Інтернеті тобто на стримінговій платформі Hulu відбудеться 18 жовтня.

30 серпня 2019,  18:45 | Новини фільмів

Хоакін Фенікс намагається посміхатися ширше на новому постері кримінальної драми «Джокер», в якій він постане в образі знаменитого злочинного принца Ґотема.

Читати далі...
28 серпня 2019,  20:28 | Новини фільмів

Від посмішки стане всім світліше... І страшніше. Студія Warner Bros. щойно представила повноцінний і одночасно фінальний трейлер своєї кримінальної драми «Джокер», який ви вже можете подивитися з дубляжем.

Фільм режисера Тодда Філліпса буде натхненний коміксами DC і розповість історію перетворення коміка-невдахи Артура Флека, якого втілює номінант на премію «Оскар» Хоакін Фенікс, на найвідомішого лиходія Ґотема Джокера. Трейлер показує психологічний зрив Артура, який приводить його на телебачення, на улюблене шоу ведучого Мюррея Франкліна (Роберт Де Ніро), де він готується виступити перед широкою аудиторією і просить називати себе Джокером.

Українська прем'єра «Джокера», де також зіграють Зазі Бітц, Френсіс Конрой, Ший Вігем і Браян Тайрі Генрі, відбудеться 3 жовтня.

27 серпня 2019,  15:03 | Новини фільмів

Коли ти бачиш свій дім з космосу, твоє життя перевертається назавжди, показує другий трейлер науково-фантастичної драми «Люсі в небі» за участю володарки премії «Оскар» Наталі Портман.

У фільмі Ноя Гоулі Портман втілює Люсі Колу, сильну жінку, чия рішучість і прагнення стати космонавткою несуть її у космос, де вона виявляється глибоко зворушеною трансцендентним досвідом бачення свого життя здалеку. Повернувшись додому, світ Люсі раптово стає для неї занадто маленьким, а її зв'язок з реальністю повільно вислизає.

У світовий прокат кінострічка «Люсі в небі», в якій разом з Портман зіграли Ден Стівенс, Джон Гемм та Зазі Бітц, вийде у жовтні.

8 серпня 2019,  14:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Warner Bros. вирішила порадувати шанувальників культового суперлиходія новими кадрами фільму «Джокер», який буде незвичайною історією його становлення.

Читати далі...